Kişilik & Karakter Sizce de gözler kalbin aynası mıdır? nilayaz Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Bu sözün doğruluğuna inanıyor musunuz? Ben kişinin kendisini gözlerin ele verdiğini düşünüyorum. Sizce de gözler kalbin aynası mıdır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
futbolöyküleri Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. Kesinlikle bu sözün doğruluğuna inanıyorum. Bir insanı tanımak istediğimde ilk olarak gözlerine bakarım ve çok çok nadir yanılırım 1 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gözlerime bak bakayım ne görüyosun o zaman?Ben inanmıyorum gözlerini de o yalan günahına ortak edebilenler var bence 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kısmen, o aynanın geri kalanını vücut dili tamamlar 1 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Kesinlikle gözler kalbin aynasıdır ama bakan gözün de iyi görmesi gerekir. Keyifli geceler. 1 0 Yorumla
Mrt54 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Gözler yalan söyleyemez. Beynin habercisidir gözler. Yalan makinesine bağlanan insanlar gözden alır bilgiyi 1 0 Yorumla
Bezginbiri10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aga be gülünce gözleri kısılan kızlar çok tatlı etkisi altına alıcı 😅 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Gözlerimden beni anlayacak insan herhalde kavgaya tutuşur bunlar biraz zor şeyler 🤷 1 0 Yorumla
Karrizmatik Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aynen öyle Kıymetli dostum,Gözler yalan da söyler. 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl o sadece bir şarkı sözüinsanlar artık o kadar profesyonel ki gözünün içine baka baka çaktırmadan yalan söyleyebiliyor 0 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Gözler her zaman doğruları söyler ❤️ 1 0 Yorumla
istemi_yabgu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Evet. Bu yüzden asla gözlere bakmadan tek gecelik ilişkilere takılmam. 0 0 Yorumla
mışgibihayatlar Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Sadece bakanlar göremezler ancak görebilenler icin evet gözler kalbin aynasıdır. 0 0 Yorumla
ÖzGeMmMmMmM Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kesinlikle herşeyi onay istemeden anlatan tek organ 1 0 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Değildir. Gözler en büyük yalancıdır. 1 0 Yorumla
yodanınsoltaşağıv7 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Değildir, ne kolpa gözler gördüm ben... 1 0 Yorumla
saffet4646 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Gözler değil de insanın yüzü kalbini yansıtıyor 1 0 Yorumla
TheAter23 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Gözü bilmem ama benden dili yalan söylemez birinin ses tonundan bile yalan söylediğini anlarım. 0 0 Yorumla
_Creeper_07_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tabii ki öyle, çünkü gözler asla yalan söylemez. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Gözler bazende güzel kandırabilir 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Değildir 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. %50 inanırım 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet öyledir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kesinlikle bu sözün doğruluğuna inanıyorum. Bir insanı tanımak istediğimde ilk olarak gözlerine bakarım ve çok çok nadir yanılırım
Gözlerime bak bakayım ne görüyosun o zaman?
Ben inanmıyorum gözlerini de o yalan günahına ortak edebilenler var bence
Kısmen, o aynanın geri kalanını vücut dili tamamlar
Kesinlikle gözler kalbin aynasıdır ama bakan gözün de iyi görmesi gerekir. Keyifli geceler.
Gözler yalan söyleyemez. Beynin habercisidir gözler. Yalan makinesine bağlanan insanlar gözden alır bilgiyi
Aga be gülünce gözleri kısılan kızlar çok tatlı etkisi altına alıcı 😅
Gözlerimden beni anlayacak insan herhalde kavgaya tutuşur bunlar biraz zor şeyler 🤷
Aynen öyle Kıymetli dostum,
Gözler yalan da söyler.
o sadece bir şarkı sözü
insanlar artık o kadar profesyonel ki gözünün içine baka baka çaktırmadan yalan söyleyebiliyor
Gözler her zaman doğruları söyler ❤️
Evet. Bu yüzden asla gözlere bakmadan tek gecelik ilişkilere takılmam.
Sadece bakanlar göremezler ancak görebilenler icin evet gözler kalbin aynasıdır.
Kesinlikle herşeyi onay istemeden anlatan tek organ
Değildir. Gözler en büyük yalancıdır.
Oyunculuktan anlıyosa?
Değildir, ne kolpa gözler gördüm ben...
Gözler değil de insanın yüzü kalbini yansıtıyor
Bakıp anlayan için tabii ki aynadır
gözler yalan söyleyebiliyor
Gözü bilmem ama benden dili yalan söylemez birinin ses tonundan bile yalan söylediğini anlarım.
Evet
Çok faydalandım
gözler kalbin aynasıdır
Tabii ki öyle, çünkü gözler asla yalan söylemez.
Gözler bazende güzel kandırabilir
Evet çok doğru.
Hayır
Kesinlikle evet
Evettttttttttttt
Değildir
Bence gözler hayatta yalan söylemez
Evet
%50 inanırım
o eskidendi
Kesinlikle 👀
Evet bakışlar...