Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor Rabbim bilir ama çoğu hüsran ve sıkıntı ile sonuçlanmıştır çiftler arasında sorun olmasa bile muhakkak olacaktır her iki tarafli özellikle erkek tarafında sorunlar büyüyecek olmaz o iş
37 Yorumla
Soran+1 yılve de yaşı 26 😏 sorun yapmam diyor ama bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılPişman olursan bekar hiç evlenmemis erkek bile seni yıpratır inan en azından bosanmiş biri olsaydı
Soran+1 yılcanım bende istemedim konuşmayalım dedim sevdiğim halde ama ben kabul ediyorum sana ne oluyor dedi
Cevap sahibi+1 yılAynı durum bir akrabanın başına geldi sadece kendini değil evladını da düşün onun üzülmesini istemezsin değil mi erkek tarafından çok büyük sorunlar çıkacak yazık
Soran+1 yılevladımı düşündüğüm için evleniyorum dışarısınin ne kadar kötü olduğunu biliyorum çünkü.. O herşeye razı sorun çıkaran benim. ayrıca beni al falan demiyorum kendisi beni istiyor
Soran+1 yılben her türlü düşünceye alisigim bosandigimda da eve kadın getirince senin eksikliğin demişlerdi...
En İyi Cevaplar
Öncelikle bu konuları kompleks yapmayan hayatın geneline yaymayan amacı mutlu olmaktan başka bir şey olmayan aklı başında bir erkek olması lazım. Geneli konuşursak uğraşır durursunuz...
04 Yorumla
Soran+1 yılkarakter bakımından senden iyisini bulamam diyor güzellik olarakta beğeniyor aşık bildiğin ama bilmiyorum
ilişki sırasında bakir kişilik kendini eski eşinle kıyaslayabilir. heleki sen memnun olmadığını falan ağzından kaçırırsan seyreyle gümbürtüyü.
21 Yorumla
Soran+1 yılbana çok değer veriyor el üstünde tutuyor hatta
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Öz babasına demeli normalde. Ama severse üvey babasına da diyebilir. Çocuğun annesinin bulduğu yeni birine alışabilmesi sorun olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılben alıştım seviyorum ama babası kiskanc biri ona baba dediğini duysa kıyamet kopar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
yani kişiye bağlı bu sonuçta iyi anlaşıyorsan çocuklarına babalık yapıp ayrım gözetmeyecekse sorun da olmaz 😊
06 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılkendi babası sağ çocuk neden ben iki kişiye baba dicem derse büyüyünce
- +1 yıl
hele bır buyusun onu o zaman anlatırsın ya daha bebek dıyorsun boyle soymene kızdım adam oz olmasa bıle onu gerçek babası gıbı sevecek ken ona baba dememesı sence yenı evlenecegın ınsana koymaz mı ya da sen çocugumu sever mı dıyr düşünurken çocugunun ona baba dememesı saçma değil mı amca mı desın
Soran+1 yılçok haklısın.. ben sizi ailem kabul ediyorum öz çocuğum olmasa bile sorun değil diyor.. ama cocugumunda psikolojisini düşünmem lazım iki adama baba dicek
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yıladam ıkıde bır kadının gecmısını ve cocugunu sorgulamaz ve bagrına basarsa (!) hıcbır sorun cıkmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılsorgulamam diyor ben senin karakterini sevdim bekar bile olsa senin gibi birini bulamam diyor
- +1 yıl
cok ınanman ve guvenmen lazım.
cocuga ıyı davranıyor olması bırıncı oncelık.
Valla orumcek agli benyinler etrafinizda yoksa sorun yasamazsin ama diger turlu hep yuzune vururlar
012 Yorumla
Soran+1 yılbeni ailesi seviyor tabi keşke bekar kız olsaydın demediler değil ama karakterin güzel diyorlar
Soran+1 yılinşAllah canım ama baba dedidtirme konusunda kararsızım çok
Soran+1 yılevet ve de babası sağ kiskancta biri hazmedemez
Soran+1 yılbirde şuana kadar problem yaşamadık ama eski konuştuğum kişi bana esin senin kavgalarında haklı dedi bana beni aldatan adamı savundu o lafı birdaha duymak istemiyorum 😔
Soran+1 yılsevgilim ben sizi sahiplendim diyor öz çocuğum gibi sevicem onu diyor
Soran+1 yılaşkı evlendikten sonra biter mi diye korkum mutlu olurum umarim
Soran+1 yılevet canım bildin çok benziyor görüntü olarakta.. tesekkurler
+1 yılBekar erkeğin ailesinden alınacak tepki yüzünden dul ve çocuklu kadının kötü hissetmesi
01 Yorumla
Soran+1 yılilk önceleri tabi bekar kız olsaydın dediler ama hayatta herşey bizler için beni seviyor
+1 yılben arkadas evlendi hicte sorun olmadı ikinci cocuguda yaptılar
03 Yorumla
Soran+1 yılçocuk kime baba diyor
- +1 yıl
bizim arkadasa
Soran+1 yılpeki babası kıskanclik yapmaz mı. çocuk etkilenmez mi
+1 yılgenelde bu durumda erkekler evlenmek istemezde evlenseler bundan kaynaklı bir sorun çıkacagını sanmam
05 Yorumla
Soran+1 yılemin misin
- +1 yıl
eminim adam kabul etmiş sonuçta ama yorumları okurken şunu gördum çocugun varmış eger ilerde o adamında senden çocugun olursa senin ilk çocuguna farklı davranma ihtimali olabilir ama kesin degil
Soran+1 yılbebek yani daha konuşamıyor.. onu sormadım yani nasıl sorulur ki yanlış anlar
- +1 yıl
neyi sormadın dedigim zaten belki sorun olur kesin birsey soylemedim oda olursa ilerde
Soran+1 yılilerde kendi çocuğun olunca ayrım yapar mısın diye sormadım. tabiki kendi çocuğunu daha çok sever ama birde kızar öz olsa ne fark eder seviyorum ben onu diyor
evleneceği kişi biliyor zaten sorun olamazda etrafı rahat vermez
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılo ayrı konu adam olsaydi zaten şu an bu halde olamazdım sokağa attı beni
Soran+1 yılailemin yanında ne kadar yasayabilirim dul olmak çok zor herkes çıkar peşinde
Soran+1 yılben bekar biriyle konuşuyorum şu an zaten hep karsima bekar geliyor..
Soran+1 yılalıyor hatta ben istemiyorum yapamazsın diyorum ben kabul ediyorum diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinimiz bekarlarla bekarların evlenmesini daha uygun buluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılseviyorlarsa birbirlerini.. ayrıca o temiz kadınlar temiz adamlara diyor ben zina yapmadım ki evlendim
+1 yılİyiyken iyi olur. Kötü olunca yüzüne vurur
12 Yorumla
Soran+1 yılevet.. birkaç kere dedi dul cocuklusun seninle oynamam diye kötü anlamda demedi hani ama demesi bile kötü
- +1 yıl
Aynen
çocuk olmasi isi bozar.
012 Yorumla
Soran+1 yılniye
Soran+1 yılasla yüzyuze gelmem zarar verebilir de güvenemem. hatta çocuğu bile göstermek istemiyorum ama boşandıktan sonra baba olduğu geldi aklına. elin adamına o kadar merakliysan git çocuğu bırakıp dedi ama evleneceğimi bilmiyor
Soran+1 yıleski eşim şöyle ki işleri duzeldikce beni takmadi begenmemeye başladı ben dışında her kadına çok değer verdi ben arasam açmaz başkaları arasa anında dönerdi herkes bunu öğrenince zaten mecbur kaldı boşanmayı kabul etmeye
Soran+1 yılbirde hiç evleneceğimi tahmin etmiyor ama kendi hergun biriyle
Soran+1 yılbebeğimi soruyor devamlı bana değer veriyor ama devamlı çocuğum konusu açılınca bende çocuğumuz olunca diyor.. misilleme yapıyor kendi çocuğum olunca diyor bazen kahroluyorum..
Soran+1 yılçok ilgili yani hasta olsak ben ya da bebeğim hemen ne oldu ne etti sorar gece yarılarına kadar uyuyamaz hasta olunca
Soran+1 yılamin teşekkür ederim 🙂
+1 yılcok zor
026 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
cocuk var diye degil geneli zor
Soran+1 yılne gibi sorunlar yaşarım
- +1 yıl
en basta tartismaniz bile adam gibi olmaz insanlar kizinca soylemek istemedikleri seyleri nomalmis gibi soylelerler seni cok kiracak laflar duyabilirsin arti cevre baskisi onun ailesi ve cevresi tarafindan cokca his edersin yani cocuk hic bir sekilde sorun olmaz bence
Soran+1 yılgeçen biryle yine evlilik niyetiyle konuştuk dedi ki eski kocan ile kavgalarında kocana hak verdim şimdi dedi yerin dibine girmek istedim beni aldatan egosunu tatmin eden adamı savundu yine aynı laflar mı duyarım 😔
- +1 yıl
aynen oyle iste seni cok. kiran laflar duyarsin 😢
Soran+1 yılsiz böyle bir durum mu yasadiniz sizde mı boşandıniz
Soran+1 yılne önerirsiniz bana
- +1 yıl
ben yasamadim cok deger verdigim bayan bir tanidigim yasadi onerecegim tek sey kumar oynar gibi sansa zar atacaksin ya iyi gelecek ya da kotu insallah iyi gelir ama kotu olursa o zaman kendinden cok ödün vermen gerekecek
Soran+1 yılevet. ama karşıma hep bekar geliyor. birde bana devamlı çocuğu soruyor sonra da benim de çocuğum olunca şöyle yapicam falan diyor misilleme yapıyor kıskançlık mı anlamıyorum
- +1 yıl
nasil cocugum olunca derken senle birlikte senden cocugu oluncami yani
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
senin cocugun benim cocugum diye ayrim yapacak birine hic sans verme bence
Soran+1 yılama bebeğimi çok soruyor bana yapıyor ne ediyor hasta olsa babasindan önce gelir hoş babası hayatımda biri olduğunu anladı bence biraz babalık yapmaya başladı sasirtti
- +1 yıl
sana ve cocuga deger veriyorsa sorun yok ozaman ama sen zorluklar ne olur diye soruyorsan dedigim gibi kendinden cok sey katmalisin bu ise yani 1 evlilik gecmis basindan 2 cisi de yine senin yuzumden olmasa dahi husran olursa millet suclu kim bakmaz her sekilde zoru sen cekersin biraksan millet oter kalsan bir dert olur her gun kendini yersin cok ince ele sık doku oyle yap ikinci evliligi yine zar atmak olacak ama en azindan koru korune zar atma anlatabilmisimdir umarim
Soran+1 yılçok teşekkür ederim abi. imkanım olsa evlilik şu an düşünmüyordum sutten ağzım yandı. ilkinde kapıldım Bir serseri adama. ama başıma birkaç olay geldi rahat bırakmıyorlar eski esimde pesime adam takıyor devir çok bozuk birisi olsun sahiplensin istiyorum. dediğin çok doğru gezmediği kalmadı adamın eve bile getirdi herkes diyor ki aldattissa vardır bir eksigin..
- +1 yıl
ben boyle adalet sisteminin icine sıcım yok mu onun dislerini eline verecek biri
- +1 yıl
millet konusur sen onlara bakma kardesim biri kafama tas atsa millet der o tas atiyordu sen onune atladin
Soran+1 yılbakmamaya çalışıyorum alistim zamanla. Allah iyilerle karşılaştırsin cümlemizi
- +1 yıl
amin kardesim valla bayanlarin işi cok zor her konuda
Soran+1 yılinsanların alacasi içinde evlenirken böyle yapacağını bilsem evlenir miydim beş kurussuz gelin oldum adam para gördü beni bıraktı
- +1 yıl
sormasi ozele girmez ise hangi memlekette oturuyordunux
Soran+1 yılİstanbul çevresinde
- +1 yıl
valla bazi insanlar oyle parayi bulunca garip ve turlu seyler yapiyor kimisi esini bosuyor kimisi cocuklarini disliyor vs para bazilarini harbiden bozuyor
Soran+1 yılhepsini yaptı. kendini birşey sandı ego yaptı
+1 yılTecrübe olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılBelli olmaz mutluda olunabilir
010 Yorumla
Soran+1 yılyüzüme vurmaz mı duldun zaten ben seni aldım falan diye
- +1 yıl
aşk manyakliktir😂
Soran+1 yılo ilkte öyle kardeşim 🙂 ikincide olmuyor
- +1 yıl
1 2 bilmem ask yakalarsam birakmam ama😈
Soran+1 yılerkek milleti öyle
- +1 yıl
yani devam et belki olur
Soran+1 yılçocuğun çocuğun demese birde
- +1 yıl
zannetmem ama sen yinede dikkatli ol anlarsin zaten 1 2 gunde
Soran+1 yılbir ay olacak hergun bebeğin rsmini istiyor
- +1 yıl
yani iste dene bir ne olucak ne bilim iyigunler
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişteki cinsel hayatı
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin karakterinde ben bekar bir kız tanımadım diyor
+1 yılsıkıntılı
01 Yorumla
Soran+1 yılniye
+1 yılAyrılırlar
016 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Yapamazlar belki. Sevdiğin bekar biri mi var öyle
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Var mı olursa nolur mu diyorsun
Soran+1 yılkonuştuğum var
Soran+1 yılbekar
- +1 yıl
Umarım gönlünce olsun. Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl21.
- +1 yıl
Genceciksin😑 iyi birini bul evlen. Durumum olsa ben isterdim seninle evlenmek. Ama para yok
Soran+1 yılvar zaten sevgilim ama bana dedi ki sen zor birisin ben zor severim bu yüzden evlenince hevesi geçer mi diye korkuyorum
- +1 yıl
Seninle eğlenmiyordur umarım. Kimseye güvenme adın çıkar
Soran+1 yılyok ben zaten cizgimden çıkmam o da biliyor durmadan çocuğu soruyor babası o kadar merak etmiyor 😔
- +1 yıl
Niye ayrıldın kocandan
Soran+1 yılaldatti evliliğimiz boyunca eve bakmadı ne kadar aşağılama varsa hepsini yaptı
Soran+1 yılevlenirken beni ona layık bile görmedi kimse ama o egosunu tatmin etti
- +1 yıl
Kapalı mısın
+1 yılNiye sorun olsun ya
03 Yorumla
Soran+1 yılbirincisi bekar kız olmamam İkincisi çocuğumun olması
- +1 yıl
Bence bunlar sorun değil insan severse
Soran+1 yılbirde evlendikten sonra çocuğumuz olsun isterim diyor bana misilleme mı yapıyor anlamıyorum
ilerde patlar
08 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Soran+1 yılgeçerli bir sebep ama
Soran+1 yılsende mi boşandın
Soran+1 yılçocuğun varsa beni anlarsın derdim de erkek ve kadin farklı yaşıyor bunu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat