İçine kapanık, sessiz, ne istediğini bilmeyen ve söylemeyen, korkak, cesareti kırılmış, vazgeçmiş kadınlar, erkekler için son tercih oluyor. Siz kadınlar, büyük çoğunluğu ise gizemli olayım, yanaşan ben olmayayım şeklinde yaşıyorsunuz. Yanılıyorsunuz. Kendinizin farkında bile değilsiniz! :):
Erkekler korkak kadınları tercih etmiyor. Biliyor musunuz?
Bir kiz sirin olacak nazik narin ve biraz da cekingen olacak. Hayir korkak olmayacak ama gerek duymayacak öyle seylere. Gururlu olacak ama az yani civkini cikarmayacak seviyorsa seviyordur arkasinda duracak ama yuzsuz de olmayacak. İstenmiyorsa sirtini dönecek ve gidecek. Olay budur..
Ben sevdiğim kişiye heran herdakika açığımdır eğer birlikteysek sevgimi gösteririm ne istediğimi ne beklediğimi açıkça belli ederim ama flört dönemimde daha çekimserim itiraf etmeliyim..
Bir korkak koca bir orduyu bozar demişler. Erkeğin de kadının da korkağı makbul dööldür. Korku sobadaki ateş gibidir. Az da olsa insanda olması lazım. Fazlası sobayı da evi de yakar. Azı ısıtır. Ne felsefe yaptım ama.
Yahu her kavgadavyer aldım. Boks yaptım. Aşık olamadım. Cesaretiyim. Cesaretli olduk noldu? Sevdiler mı üzdüler. Bende şiddeti sevdim. ☺ kavga güzel oldu benim icin. Oysa istediğim 2 çift güzel lafti. Mutlu olmaktı. Huzur bulmaktı. Ama bazı insanlar bunu aldı ve yerine huysuz ve değişi k ötesi bir kiz cikardii
bir dönem yaşadığım sıkıntılar nedeniyle içe kapanmış, pısırık bir kadına dönüşmüştüm. eşim "benim sevdiğim kadın, burnumdan kıvılcım çıkartırdı. ben eski karımı geri istiyorum. kendine gel" dedi. zor da olsa toparlandım :)
Aktif girişken zeki konuşan hakkını aramasını bilen kadınları severim sünepe sessiz mala bağlamış ne istediğini bilmeyen korkak ve herhangi bir konuda yeteneği olmayan kadın istediği kadar güzel olsun umrumda olmaz.
Korksan ne olurdu mesela dedim? Korkmuyorum ya hani neyse ki demiştin bende gıcıklık değilmi Korksann ne olurdu onu söyle birde dedim :) Şimdi var siz beni anlamak? :)
kadınlar kimi tercih edeceklerini iyi bilirler. bize laf düşmez. saygı duymak düşer.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İçine kapanık , sessiz olmak bence güçlü bir şeydir korkak olmak ne istediğini bilmemek başka bir şekilde değerlendirilebilir Ama her sessiz içe kapanık insan korkak değildir
Korkaklık demeyelim de içe kapanıklık gizemli takılmam vs kanımda var ben böyleyim kimse için de değişmem.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Flört zamaninda cekingen olabilirsin ama sevgili olduktan sonra sevgilin yaninda kendini rahat hissetmelisin. Bende herzaman duygularimi hislerimi ne istedigimi belli ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
erkek kendin zeki kadını istemiyor kadında kendine özgüveni yüksek erkek istemiyor böyle millet isde umduğunu değil bulduguyla takılıyor
@power333 aynen benim söylediğim tarzda bir kızın ayakkabisini dahi eşi giydirir nezaketen mesela ben yapardım. Neyse baskasinin sorusu bildirim gitmesin soruyu sorana
En İyi Cevaplar