+1 yılGenelde erkekler söz geçirebileceği birini ister hayatında ama benim düşüncem tam tersi aslında bana göre de ağır başlı, zeki, ne yaptığını bilen kadınlar daha çok çekici gelse de hayatımın hiç bir noktasında böyle bir kadınla tanışmadım tabi orası da ayrı konu
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genelde kontrol edebileceği kadını tercih eder. Söylemleriyle maddiyatla vs kendisi otorite kurmak ister. 30-35 yaşındaki erkeklerin 18-20 yaş arası kızları tercih etmesinin sebebi çoğunlukla bu. Kontrol hep kendilerinde olur. 18 Yaşındaki bir kız ile 28-29 yaşındaki bir kadının hayata bakış açısı, hayattan beklentisi davranışları, tatmin olma düzeyleri arasında uçurum vardır. Yaşın getirmiş olduğu yaşanmışlıklar da denebilir buna. Kendi ayakları üstünde durabilen, kendi kararlarını alabilen, bağımsız yaşayabilen kadınlar her daim otorite kurmak isteyen erkekleri korkutur fakat modern, kadının bunu yapabiliyor olmasından memnun olan, kadının güçlü bir figür olmasını beğenen erkeklerin de bir o kadar hoşuna gider.
10 Yorumla
Ne sormak istediğini anlayabiliyorum. Kadınlar kadınsı özelliklerini kaybetmeye başladı, erkekle resmen rekabet içerisindeler hal böyle olunca duruşu olan erkekler böyle kadınlardan uzak durma eğilimindeyken bunu kabullenen kitle boktan bir ilişki yaşamaya mahkum kalıyor ve kadın da erkek de mutsuz bir ilişki yaşıyor konu aslında çok derin ve uzun ama işin özeti bu
00 Yorumla
+1 yılBu kadar başarılı sorunun içinde cevap ilkkez görmemiştim 💯
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen uzak durmam tam tersi korkusuz kadınları daha çok seviyorum. ayni kadın baskın olmalı bana göre. erkeğin her dediğini yapmamalı yani ağırlığı olmalı ve ilişkiyi yönetmeli. ama çoğu erkek korkusuz kadınlardan uzak durur çünkü biliyorlar ki korkusuz kadınlara istediklerini yaptıramazlar.
10 Yorumla
+1 yılBen şahsen uzak durmam, böyle kadınlar sevginin aşkın kıymetini bilir, ancak eğer ki paranoyak kafada davranıyorsa o sıkıntılı olur, herşeyde olduğu gibi bunda da dozunda olursa sorun olmaz. Hayırlısı olsun. 😊
110 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
@fesfs artık sen de fenomen olmalısın
- +1 yıl
Çünkü çok emek veriyorsun ne güzel sorular soruyorsun
- +1 yıl
- +1 yıl
Bu kız bana Kazak örmeli deli 🤣
- +1 yıl
Sen beni al ben seni hep dikkate alıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKorkusuz kadın, erkeğin akrabalarına ailesine ya da çevresine işine geldiği zaman rezil etmekten korkmaz, ne yapacağı da belli olmaz. Genelde de sabır eşikleri pek yoktur. Uyumlu değildirler, başta canım cicim aylarında öyle gözükürler ama sonradan ise onların dediklerinden başka bir şey yapılırsa kan kustururlar.
O yüzden gerek yok ablacım onlara, uyumlu ve anlaşılabilen normal kızlar en iyisi12 Yorumla- +1 yıl
Bir noktadan sonra onlar da sınırı aşıp öyle oluyorlar çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBizim yaşlılar kadından korkmayan allahtan da korkmaz der. Ben şahsen korkusuz kadından çok korkarım. Senin yuvanı da yıkar, işinden de eder, varını yoğunu çöp eder. Varsa çoluğuna çocuğuna dünyayı dar eder.
Korkusuz kadından ziyade güçlü kadınlarla birlikte olmak lazım. Güçlü kadın kendi ayakları üzerinde durduğu için erkeğin kanatlsrına gireyim derdi olmaz. Erkeği kullanmaya söğüşlemeye çakışmaz. Karakteri kişiliği genelde düzgün olur. Meziyetleri saymakla bitmez kısaca asaletli olur. Güçlü in korkusuz out10 Yorumla
+1 yılKorkusuz kadın yoktur. Karşısına korkacağı bir durum/kişi/ çıkmamıştır henüz.
Korkusuz erkek de yoktur. Karşısına korkacağı bir durum/kişi çıkmamıştır henüz.
Korku işi bir şeydir dozunda... hayatta kalmamızı sağlar.
12 Yorumla- +1 yıl
iyi yerine işi demişim. korku iyi bir şeydir dozunda... olacaktı.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korkusuz kadınlar hep yalnız kalır. Çünkü hayatta her şey için savaşmak zorunda kalırlar. Yanında birisi olursa kendilerini yavaşlatacaklarını bilirler. O yüzden kendilerini yalnızlığa mahkum ederler. Böyle bir kadınla olmayı düşünmek bile vakit kaybı.
10 Yorumla
+1 yılKokusuz kadın okumuşum diyorum ne demek iatedi 😄
Kadın bulduk da korkup korkmadığını ölçtük ahaha12 Yorumla- +1 yıl
Her kadın olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeri katillerde korkusuzdur ve korkusuzluk psikopatlığın belirtisidir. Bu nedenle uzak duruyor olabilirler
16 Yorumla- +1 yıl
Korku insanın doğasında olan ve gerekli bir duygu. Bu duygunun yoksunluğu en çok psikopatlarda görülür
- +1 yıl
Aklı olan erkek bir gün kendini parçalara ayrılmış olarak bulmak istemiyorsa senden koşarak uzaklaşır
- +1 yıl
Cennet sensen cehennemi tahmin edemiyorum dfsjllkj
+1 yılGaliba aldatmaktan da korkmayacaklarını düşündüğümüz için
16 Yorumla- +1 yıl
Muhakkak geçerlidir. Birlikte yaşayabilen insanların bundan kasıt herşeyi beraber yapabilmek böyle insanlar birbirlerini çözmüş denilebilir. Lakin ilişki başlangıcı bir durum ise döneme bakan bir insan bir iki adım geri durabiliyor. İletişim kurdugum kişinin gelisimi veya birliktelik gelişimi için korkusuz olmak farklı bir boyut tabi ki buda yine beraber yaşama dair şeyler
- +1 yıl
Bana göre kötü bir olgu ama maalesef ki yönelim tamamen bu yönde o yüzden güvenme hissi yaşayacak insan kıtlığı mevcut
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ama , birsekilde ortam insanı oluyorsun , evliler de bekar gibi şu an zaten emin olun , yüzde 95 i öylesine konfor alanı bozulmasin diye evli, akılları başka yerde hep , çünkü İnternet ulaşım i kolaylastirdi, beklentiler değişti , serbest hersey evliler sevgili yapmasa bekar lara yetecek kadar partner var aslında ahahha Buda espri olsun hadi ama işin ciddi yanı bu
- +1 yıl
Bir şekilde ortam insanı olmayabiliyorsun. Şekil 1 A benim :D İstediğimde ortam kurabilen ama insanları görünce artık bununda dışında kalan bir kişilik olarak gözlem işlevi fazlalaşıyor. Bu yüzden insanların ne düşüncesi olduğunu, nasıl gözle baktığını neye göre yaşadığını anlar olunca çok seçici oluyor insan biriyle anlaşma konusunda ben gibi insanlar için sorundaki kişiler çılgınlık olarak geçiyor artık :D Bizde de var yapıcı etkinlikler lakin edebiyle adabıyla yapılası
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin büyük çoğunluğu fazla zeki olmayan, yetenekli olmayan, eğitimli olmayan, korkan, çekinen, bağımlı kadınları kontrol etmeyi ister ve sever.
Bazıları ise tam tersi bu kadınlara hayranlık duyar.10 Yorumla
+1 yılHerşeyi kadınlar mı bilir. Erkeğin de bildiği bir şey vardır ki kaçmıştır.
115 Yorumla- +1 yıl
Demek istediğim erkeğinde neden uzak durması gerektiğini biliyordur.
- +1 yıl
Söylemiştir belki de nedenini. Ayrıca korkusuz olmak nasıl oluyor.
- +1 yıl
Bilemem artık neler olduğunu.
- +1 yıl
İstemiyor demişsin ya. Yaşanmış bir olay olmalı diye düşündüm. Ne bileyim ben
- +1 yıl
Bilmem mi
- +1 yıl
her şey zamanın da kaldı.
- +1 yıl
Afiyet olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılÇünki zaptedemez. Bu ülkede erkek canlısı aslan oğlum kaplan oğlum diye büyüdüğü için sevgilisini de koyun gibi yönetmek ister. Şunu giyme, şuraya gitme, ben istersem konuş, evden çıkma. Özgüvenin de fazlası zararlı zehir gibi…
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. nasıl korkusuz o kısmı anlamadım belinde dabancası mı var öylemi.
12 YorumlaBen durmam şahsen korkarlarla işim olmaz yufka yüreklilerle çetln yollar aşılmaz
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBunu yapan yalnızca özgüveni düşük kişilerdir. Onun dışında kimsenin yapacağı bir eylem değildir. Korkularının sebebi, onların kendilerine minnet eylemeden var olmaları, yeri geldiğinde rest yiyecek olmaları muhtemelen
10 Yorumla
+1 yılkaybetme korkusunu da ekarte ettikleri için bir gün terk edilme ihtimalini bildiğimiz için
11 Yorumla
+1 yılCesur kadına saygı duyarım kaçmam daha güvenilir olur. Çok sevdiğini söyleyenden korkarım aslında onun arkasına sığınıp rol yapar. Sevgi önemli bir kavram aşk meşk hikaye seven sabreder ve mücadele eder etmiyorsa kısa süreli bir hevesdir. Ben ayrılınca ağlayan da gördüm karşısında çok rahat durmuştum ve daha da kudurmuştu. Kısacası sabırlı ve korkusuz bir kadın çıkarsa ki çıkmaz bence 😂
10 YorumlaUzak durmaz. İkisi de genelde ne istediğini bildiği için ona göre davranırlar. Buna gelemeyecekse insan yaklaşmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüveni düşük erkekler, ve genelde kendilerinden küçük kızları tercih ederler
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDurum bu, çalışan kadın da istemezler mesela, eğitim seviyesi yüksek, sosyal biri olmasını da istemezler
Cevap sahibi+1 yılİşte hakimiyet kurmak istiyolar sözde erkeklik😅30 yaşında adamlar da böyle gider 18 yaşındaki kızla evlenirler 30 yaşındaki kadın hayat tecrübesi fazladır ekonomik özgürlüğü vardır, daha akıllıdır bunu da kaldiramazlar ama sorsan bizden büyükler abiler😄
Cevap sahibi+1 yıl💯💯
Cevap sahibi+1 yılİnsta kullanıyor musun
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler koruması altına alacağı kendini yanında güçlü hissedeceği kızları sever
11 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuştu 😅
Aksine hoş oluyor ama bazen büyük sorunlarda yaratıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılNiye uzak duralım ki 🤔 korkanin çocuğu olmaz derler
10 Yorumla
+1 yılKorkusuz kadın denk geldi de ben mi kaçtım bende korkusuzum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Uzak durmam, aksine öyle bir kadına sahip olmak isterim.
10 Yorumla
+1 yılaksine erkek adamin sevdigi kadindir korkusuz kadinlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzak mı durur heyecan mı duyar orası belirsiz 😏
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılKorkusuz kadından uzak duran etkekler korkak erkeklerdir.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü o kadın istediği erkeğe istediği şeyi yaptırabilir
13 Yorumla- +1 yıl
Sende öylesin bence 😊
- +1 yıl
Evet bende Başak burcuyum bu arada 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendim yakın olmak istesem de karşı taraftan bir adım atılmıyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu düşünceyi doğru bulmuyorum.
Şahsi olarak deli dolu korkusuz biri ile daha uyumlu olabilicegimi düşünüyorum.00 Yorumla Korkusuz kadın erkeğini taşır, korkak ise aşağıya çeker. Bir girişimde bulunacağı vakit destek olur diğeri köstek olur. maalesef tecrübese ile sabit.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda ilk defa uzak durmadım. Onda da yedeğe düştük. Üstelik yeni oluyor...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Korkak erkekler cesur kadınlardan uzak durur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılkorkusuzdan kasıt nedir? ya da sana öyle gelmiştir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Belki de erkek değillerdir
14 Yorumla
+1 yılKlasik olarak erkeğe, kadın korunmaya muhtaç gösterilir
Korkusuz kadın bir şeylerin ters olduğunu gösteren tüm alarmları çaldırır!10 Yorumla
+1 yılkorkusuz değil güçlü kadın demen gerek
15 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına bir böcek veya fare görseniz kaçıcak delik ararsınız :D
- +1 yıl
Woww demek öylesin
+1 yılKorkusuz kadında mı varmış 😌
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmak gerekiyor zaten..
- +1 yıl
+1 verdim 😃
+1 yılkorkusuzluk derken ne gibi mesela
10 Yorumla
+1 yılBen güçlü kadınları severim. Güçlü ve korkusuz olmalı beni yönetebilmeli.
10 Yorumla
+1 yılDurmazlar dostum sen senin kadar cesuruna ras gelmemissin sadece
10 Yorumla
+1 yılHayır itici durduk yere kaba konuşan kadınlardan uzak duruyoruz biz
10 YorumlaBen uzak durman korkusuz kadın hayatta dik duruşu olan kendine yetebilendir
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkak erkeklerin korkusuz kadınlardan uzak durması gayet doğal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEril enerji iter…
Prenseslik enerjisi çeker …
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. korkusuzdan kastın nedir
13 Yorumla
+1 yılKim demiş ya? Güçlü kadınları severim.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin de ne istediği belli değil ki 😏
11 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum bende bunu
10 Yorumla Ben aksine korkusuz kadınlara hayranım
10 Yorumla
+1 yılKorkusu olmayan insan yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Birnevi doğru tek korkum kaybetme korkusu çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kim diyor bunu
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir istatistik mi var?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılKorkusuz kadın mı varmış
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılManipüle edemez çünkü
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimse bela istemez.
10 YorumlaKendini bı halt sanan erkekler uzak durur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kork, korkmazdan utan, utanmazdan.
10 Yorumla
+1 yılAllah Allah
11 YorumlaBela açablir öyle kadınlar :)
12 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım