Minyon kız olunca kıyamazsınız ama uzun boylu kız olunca her türlü saldırırsınız..
Erkekler neden minyon kızlara kıyamaz?
Minyon kız olunca kıyamazsınız ama uzun boylu kız olunca her türlü saldırırsınız..
kısa kızlar minik olduğu için insan acıyo ama zürafa gibi kızlar ne biliyim bir tekmede ben vurasım geliyo
Çoğu kişide senin gibi düşünüyor zaten
ya ama psikolojik bir durum bu küçük minnak kızlar güçsüzdür diyip acıyoruz uzun kızlar güçlü geliyo çekinmiyoruz bişey yapmaktan
erkek demeyelimde insanlar kendilerinden güçlü olanları hazmedemiyorlar, uzun boylu biri hep dikkat çeker, boy hayvanlarda olduğu gibi insanlarıda korkutur, kısa boyluların kendisinden uzun olanlara karşı antipatileri var, kısa boylu kızlara alışmış bazı Türk erkekleri uzun boyluların yanında güç gösterisi yapmak istiyor diye düşünüyorum
Benim bir erkek arkadaşım aynen öyleydi ya Minyonum diye bana bakmaya kiyamazdi çok masumsun icim ürperiyor sana bakrkern falan derdi halbuki benden önceki sevgilisine hiç böyle değilmiş
Cevap
26Cevap
Bu dogru olabilir tiple bile alakali olabilir masum yuzlu insanlari korumaya muhtac algilarken biraz daha sert cizgilere sahip insan tek vasina birakilabilir
acimasizligin boyla alakasi olmaz siddet gosterenler o. claridir ama minyon kizlar tatli oluyolar 😇🙈
Az önce yatakta kızı kırbaçlamak ile ilgili bşr soru vardı uzun boyluysa kız kırbaçlarım kısa boyluysa kırbaçlamam dedi
hiç uzun boylu kız arkadaşim olmadi ama kızlara el kalkmaz bizde kaına şiddet 'HAYIR'
yok öyle bişey. benim gönül vatanımda suçlu ve haklıyı
boyu belirlemez
öbürleri çünkü minicik oluyorlar sevimli duruyorlar
Bize gelince canavarlaşıyorsunuz ama
ne anlamda söylediğine bağlı yani fiziksel şiddet falan gibi şeylerse onun affı ya da açıklaması yok. ama başka türlü sertlikse dediğin o ayrı bir konu
Her türlü erkekler uzun boylu kızları sadece kullanıp atılacak bir şey olarak görüyor
alakası yok sadece siz bize biraz daha dişi görünüyorsunuz
Ne dayağı hayvanmiyiz minyonlar boyle çok dadli al kucağında gezdir
Uzun kızların daha çok hırbolara ve davarlara baktığından olabilir mi?
Çok doğru aynen sana katılıyorum bende uzun boylu bir kızım dediğin gibi oluyor
Yok karaktere gore degisir boy kistas değil .
g0tu yere yskindan korkucan aslinda
vursa yarısı bosa gider cunku 😂
Şeref Yoksunları Davranır Erkekler Davranmaz
Minyon Çünkü Min Minik ;)
Öyle bir şey yok bence
her konuda sohbet ediyolar seviyorum onları ben
özele gelsene
insanin zevkine gore degisiyor bence
Babalık içgidüsü. :)
Minyon kızları daha sevimli buluyoruz galiba
yoo benim için farketmez hard severim
Sevimli oluyolar
Bize gelince canavarlaşıyorsunuz ama
Kanka uzunsan böyle dişimize göre goruyoruzdur belki. Mesela basketci bir kız vardı hani sırt sırta verir kavgaya girerdim. Kolları omuzları falan benden genis 😂😂
Guncellemene yorum yapıyım o... cocugu her yerde o.. cocugudur.
Onları yapan o.. cocukları minyonmus uzunmus ayırt etmez heralde. Niyeti belli soysuzların zaten.
Cevabı vermişsin. Biri min diğeri at olduğu için.
daha tatli oluyorlar
tatlilar
Hiç öyle bişey yok
Kıyarım
cocuk gibiler
Kiyariz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?