Yüz hatlarım aynı beren saat, küçük bir yüzüm var.
Boydan kaybettim sanırım.
Lütfen dürüst olun nasılsa kimse kimseyi burada tanımıyor.
160 boyunda 50 -51 kilo beyaz tenli kumral bir kız.
İster miydiniz yoksa beğenmez misiniz?
nedenleri?
Beğenmiyorlar. Aşık olduğum çocuk bana sürekli "zayıf ve kısa boylu olduğun için çocuk gibi duruyorsun, kadınsı vücut hatların yok" derdi. Sonrasında bu durumu aklına gelebilecek her yerde yaşadım. İş hayatında küçük gözükmem sebebiyle "bu işi beceremez" ön yargısıyla mülakatlarda sürekli elendim, çocuk yerine koyuldum. Bankaya gittiğimde "18 yaşından küçüklere velileriyle işlem yapılıyor" sözlerine maruz kaldım. Üstelik o zaman 26 yaşındaydım. Bi arkadaşımı hastaneye ziyarete gitmiştim, kaldığı bölüm için hemşire demişti ki "o bölüme çocukları almıyoruz" demişti. O zaman da 24 yaşındaydım. Minyon ve zayıf kilodayım diye yıllarca yaşadığım "kilo al", "çok zayıfsın" "çocuk gibi gözüküyorsun" zorbalıkları da cabası. Zaten en son bir gün öyle bir sinir krizi geçirdim ki artık bu yaşadıklarımın birikimi olarak, duvarları yumrukladım eşyaları devirdim bütün apartmanı inlettim. 30 yaşındayım, en sonunda kilo alarak insanların gözündeki "kadın görüntüsü"ne ulaştım ve sağlığımı kaybettim.
Çok uzun yazdım kusura bakma ama bu konuda gerçekten çok dertliyim ve en hassas noktam. Uzun lafın kısası beğenmeyen s. k. t. rsin gitsin! Sen çok değerlisin, seni sen olduğun için seven biri umarım karşına çıkar. Başkası için sakın ama sakın kendi hayatından ödün verme 😘
Şimdiiiii, ben 19 yaşımdayım üni 1 okuyorum bu yaşıma kadar 1 sevgilim oldu onu geçiyorum hoşlandığım kızlar vs hep minyondu ayrı bir çekici tatlı böyle ne bilim hoşuma gidiyordu sonra üniversiteye geldim uzun cilveli kızlara denk gelince fikrim değişti az da olsa bence minyon kızlar uzun kızlara göre daha az cilveli enerjik cinsellik katarsak seksi oluyor ama hepsinin vibesi farklı oluyor minyon kız her türlü tatlıyken güzelken uzun kızlar daha olgun ve ciddi duruyor ama minyonlar benim için +1 öndedir (boy:1.80 kilo:78 falan )
Ne minyonu kardeş sen selvi boylusun. Ülkede ortalama kadın 155. Onun altına düşen ancak minyon sayılır. Soruya gelince sevilmeyen tıp yok hele minyon kadın bence 1-0 önde yaş 50 civarı olunca minyon kadın daha genç kız görünümlü oluyor.
Birde ata sözü eklemek istiyorum ki genelde kadınlar için kullanılır. Küçük tavuk her zaman piliç sayılır demişler.
Minyon kızlardan yana sorun yok. Ama bazıları uzun görünmek için öyle tuhaf şeyler giyiyorlar yapıyorlar ki cidden fiziksel sorunları varmış gibi duruyor. Bunu 160 için demiyorum. 160 ortalama bir boy. Bence her kızın taliplisi var sadece düzgün durun. 😊
Cevap
55Cevap
Cilveli olsun da nasıl olursa olsun
her şey fizik değil. Ya sohbet sarmadı, ya da kendini beğenmiş mükemmeli arayan bir adam. Dunyadaki tek adam o değil. Sen kendini minnoş halinle sev. Bende 159 um takilmiyorum. Minyon seven de çok.
sebebini öğrendim. Hiç biri degilmiş. O kadar iğrenç biriymiş ki.
Bende yaşımı göstermiyorum bazen benim yastakiler kucuk sanıp yürümüyor ya da küçükler yürüyor ama güzel bir şey bence 1.90 1.80 bakmıyor
190 boyunda biri reddetti 180 olanda kısasın demişti neyse aramaya devam
Yanlış anlaşılmasın sosyal medyadan biriydi çocuğun boyunu nereden bileyim
Bende sosyal medyadan tanıştım. Shop vs asla yapmıyorum 1000 tane video atıyorum hatta.
Ama alenen begenmedi 30 dk sonra işim çıktı dedi apar topar kalktık.
Cocuk 177 falandı.
Knka sanaldan kimseyle bulusmadim yalan atmayın bazen merk ediyorum ne derler diye. Neyse konuya dönersek amacı cinsellik olabilir baktı olmadı vazgeçmiş olabilir
Güzel kızsın boyu çok uzun değil dediğim gibi bana 190 boyunda biri yazmisti ego mu yapıyor boyunla
ya kendisi zaten tanıdık biri. Benim babam emlakçı. Onun babası ile ortak. Ama senelerce tanışmamıştık biz. Bir baktım eklemiş ocak ayında. Yazıştık ama geç atıyordu zaten cogunlukla cevap.
Sonra buluştuk Mayıs ayında o e şehir dışındaydı.
30 dk oturdu hayatımda biri var mı yok mu öğrendi bir şekilde sonra işim çıktı dedi kalktık. O günden beri ne bir mesaj ne bir begenisi var.
Hayır arada babalar var babamda soruyor kızım ne oldu diye cocukla denk gelmemek için babamın ofise gitmiyorum.
Ayıp etmiş
Aslaaaa. 183 boyundayım 73 kg ama minyon sevgim vazgecilmezim.. Bence minyon kız sevilir... 155 160 boyunda olmalı, diğer detaylardaçok önemli tabi
Minyokluk boyla değil tiple alakalı. Mesela beren saat minyon tipli. Yuvarlak ve güzel bir yüze sahip olman gerekiyor onun için kısa boya değil
yüz hatlarım zaten beren saatte aşırı benziyor. Tek fark onun gözleri yeşil benim kehribar rengi. Saçlarım kızıla çalan kumral. Omuzlarım geniş degil. Küçük bir yüzüm var.
Ama cocuk net begenmedi.30 dk oturup işim çıktı dedi kalktık çok kırıldım.
onu düşündüm bende. başka açıklama yok ama zaten tuhaf davranıyordu
ya kendisi zaten tanıdık biri. Benim babam emlakçı. Onun babası ile ortak. Ama senelerce tanışmamıştık biz. Bir baktım eklemiş ocak ayında. Yazıştık ama geç atıyordu zaten cogunlukla cevap.
30 dk oturdu hayatımda biri var mı yok mu öğrendi bir şekilde sonra işim çıktı dedi kalktık. O günden beri ne bir mesaj ne bir begenisi var.
Hayır arada babalar var babamda soruyor kızım ne oldu diye cocukla denk gelmemek için babamın ofise gitmiyorum.
belkide :) ya da biri vardır zaten
Hadi istedim ki, ben isterim ama önce karakterine bakmak lazım bana uyan biri mi diye yoksa başka bi anlamı yok bana göre, yani sevip sememenin
bir insanı sevmek için tanımak lazım tanımaya fırsat vermeden 30 dk da işim çıktı dedi kalktı ap açık beğenmedi. Yazmadı da bir daha. Ben boy ile ilgili oldugunu düşünüyorum.
o zaman neden istemedi ya? hayır bende aşık degilim ama ilk kez böyle oluyor bana. Normalde hiç yaşamadım.
Ben beğenirdim açıkçası tam idealim. 🙂 Erkekler genelde minyon tipli kızları sever. Boyunda Türkiye beğenilmeyecek hiçbir durum yok bence.
Havada kapılır bu tip, diş teli ve gözlüğü olanlar benim çocukken en çok denk geldiğim, çıktığım tip
Kadın dediğin uzun olmayacak zaten basketçi mi transfer ediyoruz
bence beni begenmedi. Yüz yapım aynı beren saat tıpa tıp yani ağız yapısı burun yapısı göz yapısı tek fark yeşil degil gözlerim.. kehribar gibi. Cocuk begenmedi bence kısa buldu. apar topar kalktı zaten.
Basketçi mi arıyormuş öyle deseydin
Değişik ya
Boya çok takılmam 1.50 üstü zayıf renkli gözlü esmer olmayan tüm kızlara kapımız açık.
ilk buluşmada cocuk beğenmedi resmen. Her halinden belli etti.
ben boy ile ilgili oldugunu düşünüyorum. Bir kot giyip gittim, üstüme beyaz yarım bir şey giydim , üstünede gömlek giydim. Saç rengim kumral ama kızıla çalan bir kumral sarı degil yani. Gözlerim bal rengi gibi, saçlarımla aynı renk. Ten rengim açık. Estetigim yok.
Ama cocuk resmen begenmedi ve bence boy ile ilgili.
Şeker biri beğenir biri beğenmez. 1.81 boyum. Ama ben problem etmem. Ki şu an ki kız arkadaşım da 1.67. Bazen insanlar karşısındakinin güzelliğini göremiyor. Çok arkadaşım var taliplerine burun kıvıran,3-5 arkadaş muhabbet ederken ya bu kız diye fotoğraflar gösteriliyor. Sen denyomusun gayet güzel kız falan diyoruz. Yapma yaa vallahi mi dur ben bi yazayım ona diyorlar :) Yani beğenip beğenmemesinin boy ya da yüz güzelliğinden çok o anki aurayla alakalı olduğunu düşünüyorum.
aslında minyon kızların çok avantajları var 1,45 lik arkadaşım sevgilim vardı
sanırım pek yok. ilk buluşmada reddedildim cocuk resmen begenmedi ve yüzüm iyi yani normal.
Adriana lima degil tabi ama sorunun boy oldugunu düşünüyorum.
boy kilo nasıl sende peki
160 boy , hatta 162ama 2 cm ekleyince komik geliyor :d
kilom 50-51 arasında. Spor yapıyorum senelerdir fit bir vucudum var.
sen çokda minyon değilsin arkadaşım bence normalsin
seni istememesinin bir sürü sebebi olabilir tipinden değil bilmediğin bir sürü sebep olabilir
160 boy, 50 kg çok iyi. Boydan kaybetmezsin, minyon iyidir. Çok çekici oluyorsunuz.
Minyon kızlar çok tatlı oluyor tıpkı diğer kızlar gibi. Bir kayıp yok ortada!
Karakter sahibi değilse, kralı gelse tanımam
Bence harikasın.
tam sevdiğim tipte birisin.
tanımak tanışmak isterim
Bence minyon gayet güsel oluyor:) kilo boy yerinde tenin de güzel:)
Erkekler sizin kadar boya takılmıyor, uzunmuş kısaymış. Güzelliğe daha çok bakar
Uzun boylu olmama rağmen minyon iyidir diyorum.
İnce belli her hatun güzeldir minyon daha güzel olabilir hatta severim
Bak soruyu kalbim atıyor ve 25 yaşındayim diye sorsan yine isteyen olurdu
Minyon kızlar candır can. Hele göğüsler de ufaksa of ki ne of. Tabi kıyafetlerde çok önemli
Herkesin beğenisi farklı. Takma kuzum boş ver. Sen kendini sev, beğen yeter.
Gercekten bayilirdim, bu belirttiginiz ozellikde kiz nadir bulunur, bazisi kiymet bilmez ama butur kizlarin tadida jendiside bi baska olur😃😍
İstiyorlar ya burada bas bas bağırıyorlar ya 😀
sanmıyorum :D burası farklı demek ki.
Yok kız yorumlarda görüyorum ben bir sürü talip çıkar sana 😅 burdan
Hayır arada babalar var babamda soruyor kızım ne oldu diye cocukla denk gelmemek için babamın ofise gitmiyorum. ilginç degil mi
Yanlış anlama ama milyonluk değil de genel olarak mı hoşlanmadı acaba sadece tip olarak algılama yani elektrik alamadı belki
belkide. Zaten benim içinde zordu hiç bir ortak konumuz yok. Çocuk eczacılık okuyor son sınıf ben psikolojik danışmanlıkta son sınıfım. Muhabbet arada yavaşladı falan. Birde hep telefonu ile oynadı. Ben bir sevgilisi oldugundan şüphe ettim. Sessiz bir yerde buluşmak istedi özellikle mesela.
Bence salla gitsin boş ver telefonla oynaması senin yanında sıkıntı bence
benim boy 190 ben beğenirim boy değil insanlığı iyi olsun :)
Genel olarak boy takıntımız yok. Sorun minyon olman değildir bence.
Minyonlultan değil başka bir şey vardır
ne olabilir? bir erkek gözü ile yorumlar mısın?
Belki samimi sıcak değilsindir , etkilenmemiştir o elektriği alamamıştır
Baban ne oldu derken sizin buluştuğunuzu mu biliyor?
biliyor tabi cocugun aileside biliyor cocuk anneye söylemiş annede babama demiş.
Saçma bir olayın içinde buldum kendimi. Hayır ben zaten istemiyordum ama cocuk beni reddedince gurur yaptım
Baba olmaz o iş kafalarımız farklı
Minyon her yerde iyidir kanka yatakda yaşamda 🤭😂
Yok canım kim dedi onu
tam tersi minyon candır
dırek bana yolla:D oyle kız begenilmez mi
İsteyeni çok diye biliyorum
Yemekte kimyon kadında minyon
Yaşlarınız kaç
en sevdiğimiz tipler minyon aslında
İdeal tip ama görmek lazım
Ben hastasiyim
neden istemeyelim amdmfkf
Beyaz tenli mi kumral mı karar verir misin lütfen
saçlar kumral kızıla çalan ten rengi beyaz
Guzel hocam
Söylediklerin güzel şeyler hayal ettiriyor
o zama nneden istemedi anlayamadım.
kullanmak ne demek
belkide ama zaten aileler tanışıyor eklerken bunu düşünmesi lazımdı
Kucakta güzel olur. Rahat taşınır :)
165 idealdir normalde.
Görmeden bir şey diyemem doğrusu bu
Ben minyon hastasıyım
Açık misin
evet ama aşırıaçık giyinmem.
Yorumlayayim mı 🤭
Beğenirim
cogunluk begenmiyor
Bilmiyorum , ama kısa olması benim için iyi