Bayramlarda eski sevgiliye mesaj atmayan bizden değildir, hiç değilse toplu mesaj gönderilir :))Hala atanlar var malum, yılmadan usanmadan... Siz onlardan mısınız?
Zafer bayramında bile mesaj atarım, hiç affetmem!
Asla atmam, genelde onlar atar.
Toplu mesaj listesinde arada o da kaynar genelde. Bayramı kutlu olsun, o da bir insan :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bayramı bahane ederek eski sevgilisine mesaj atanlardan mısınız?
Saygıya değer, uzun süredir görüşemediğim büyükleri kısaca ararım kâfî. Akrabalar ve akraba olmayanlar. Herkesi de aramam, sayılı insanlardır. Onlar da bayramı hala yaşayan, yaşatan insanlardır.
Bir de gelen bayram mesajlarına cevap veririm o kadar.
Tüm yıl rehberde adını dahi unuttuğun bir insanı bayramda hatırlayıp mesaj atmak saçma geliyor.
Eski sevgili mi? Normal zamanda mesaj atmamışken bayram bahanesi ile mesaj atmak veya bayramını kutlamak zaten gereksiz olur.
Rehberimde tutmuyorum. Tutmamın da hiçbir anlamı yok. Eski sevgiliden dost da olmaz, tost da olmaz. Başka şeyler için rehberinde tutmaya devam edenleri de, hayvani duygularının esiri olmuş kişiler olarak görüyorum.
Ne ben atarım ne onlar. Sadece insaniyet namına (Birazcık sevgilisiyle arasına girmek istemiş olabilirim) sevgililer gününde sevgililer gününüz kutlu olsun dedim hepsi bu 😇 (Not: Merak eden varsa söyliyim, girişimim başarıyla sonuçlandı. Benim değildi, başkasının da olmadı. Uyanık olun baylar bayanlar!..)
eski sevgilimle arkadaş olmamaya karar verdik birbirimizi sevdiğimizi ama birbirimize uygun olmadığımıza karar verdik sadece ismen tanışıyormuş gibi yapıyoruz, ne mutlu bize zaman kaybı olduğunu kavrayıp birbirimize defalarca daga kapılmanın önüne geçmeyi başardık
Eski sevgilinin ağzına tüküreyim! Ne işim olur onunla? Giden gitmiştir, gittiği gün de bitmiştir. Bıçak gibi şaak diye kestirir atarım. Acımam affetmem. SERTİM, PİSİM... KÖTÜYÜM!
Ben çirkin olduğum için hiç sevgilim olmadı. Olsaydı da atmazdım çünkü bayramlarda mesaj atan insanları hiç sevmiyorum yapmacık geliyor. Her zaman yazmayan bayramda da yazmasın arkadaş
Senin yerinde olsam böyle düşünmezdim. İnsanların ne dediğinin inan bir önemi yok. Bunları motivasyon için söylemiyorum. Cidden bak böyle saçma sapan yorumlara takılma. Herkesin sahip olduğu bir güzellik vardır, sende bunu görebilen biri olduğunda kendine çirkinim demek için israf ettiğin o zamana üzüleceksin. Bu lafımı unutma bak
@Byzanurr Bu dediklerini göktuğ diye bir arkadaşım söylüyordu. Olum açılsana ne kaybedersin diye. Gidip açıldık sonuç : Ben seni arkadaşım olarak görüyorum.
Ama bak öyle ha deyince açılmalısın yani. Önce bir seni tanımasına izin vermen gerekir, senin ona karşı olan hislerini süzmesi gerekir yani daha birsuru şey. Öyle bir anda konuya girersen kız kaçar tabi. Bak sana ne diycem, genelde kızlar bu konuda daha iyidir ama tercih sana kalmış, sana ilişki tavsiyeleri verebilecek birini bul, onunla konuş. Bu konu çok ayrıntılı, o yüzden daha fazla yazmayacağım. Baktın ki kimseyi bulamadın yaz bana ben olabildiğince tavsiye vermeye çalışırım 😁
Hiç birine katılmıyor um neden hayatın da başka birisi varken onada mesaj atmak Kusura bakmayın ama ayıp birşey ve yeni sevgilin bundan haberi olmicak düşünsene sence bu yakışırmi , Ben de bu açıdan yaklaştım
Bayramda küsler dargınlar bir araya gelir bende bu yoklukta hepsine yazarım belki geri gelen olur yani bayramlar benim gibileri için kaçınılmaz bir fırsat
Adı üstünde eski sevgili yeni değilse zaten yapmıştır bişi ki eskidir, he herkesin bayramı mübarek olsun tabi ama kalkıpta onunla muhattap olmaya gerek yok
Ben atmadım ama ilk Bayram mesajı ondan geldi karşılık olarak teşekkür ettim bende kutladım ama zaten sağolsun onun bayramı Yok habire mesaj atıp duruyor Zaten 😂
Dun kac sene arkasindan surundugum bana hiç pas vermeyen cocuk once bayram mesaji atmis sonra da snapten eklemis sok yasadim diyebilirim insanlar garip
Eski sevgili nedir. Neden atmayayım. Atarım tabii hatırlamak hatırlanmak güzeldir. Tabii atacağınjz mesaj umut mesajı belki anlamı taşımıyorsa problem yok :)
Eskiden olsa eskileri çok takardım ama bayram bahanesiyle hiç mesaj atmamışımdır. Onlar atmışlardır. Daha önce de yapmadığım gibi böyle bir şey yapmam.
Adi üstünde eski biten biytiği yerde kalir yoksa eski yeninin miğdesini bulandirir hic gerek yok hayat felsefemdir daima ileri gecmis orda kalmistir iyi bayramlar herkese
Ben de atmam onlar da ne gerek var yüzüne bile bakmam. Ama hoşlanılan beyin cadılar bayramını bile kutlarım :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sabahın köründe attı zaten yasak aşk yaşıyoz 😊 evlenene kadar aralıklarla buluşuruz özlem gideririz... evlenincede tanıştırcam ama beraber olma olayını kapatcaz dedi olmaz öyle o zaman görüşmem demiştim...
En İyi Cevaplar