Ramazan bayramını bahane edip eski sevgiliye mesaj atacak mısınız?

Eski sevgililerim kimlerdi, kime sevgilim demiştim, ne zaman olmuştu ne zaman son bulmuştu, adları neydi ve ne için yaşamımdalardı hepsi yokoldu zihnimden, çünkü hiç bir zaman aşk konularını öneme değer görerek birini sevme telaşına düşmedim, yalnızca bir dönem merakımdan içinde bir kaç kez bulundum, son 4 yıldırsa kendimi temizledim ve arındırdım, içinde aşk, cinsi dürtüler ve sevgililik adı altında toplanmış bütün saçmalıklardan.
Çok haklısın 👌🏻👌🏻👌🏻
Beni birilerine benzetmesinler diye, hoşlanmadığım en büyük algı diğer birine benzetilmem olacaktır.
Daha iyisini bulana kadar arada yokluyorum tam unutmasın beni. Kalksin bir yerleri o kazandigini egosunu sisirdigini sansin, bulunca daha iyisini ki dolu var etrafta biraz emek gerekiyor ufaktan calismalara devam sonra engelleyecem zaten haber alamayacak benden jsjs 🤣
Ikimizde numaramimizi degistirdik. Cunki hep geri donuyorduk, kopamiyorduk. Artik boyle birsey yaptik. Cok zorlaniyorum ama yapacak birsey yok. Boylesi daha iyi.
Atsın diye bekliyorum da tık yok 4 tane hikaye attım denemek için wpde hepsine baktı ama yok 2 gündür mesajıma cevap vermiyor arizona kertenkelesi
Hahaha bende aynı kırk tane hiakeye attım insan birine cevap verir Ankara canısı
@Eğlengörclub ya en son seni ruyamda seni gördüm istersen yarın anlatayim dedi sen bilirsin yazdim sonraki gün elinde telefonla sormami beklemis bende sormayinca tamam anlat ruyani yazdim.2 gündür yazmıyor pznk 😂😂😂attığı tribe şunun
Yazmış yine be biz 2 haftadır konuşmuyoruz beterin beteri varrrrr
@Eğlengörclub biz 7 aydır konusmiyorduk ayni okulda olmamiza rağmen valla dogum gününü kutladim 10 gün sonra yazdi rüyamda gördüm diye de hıyar
Cevap
90Cevap
Tabi ki hayır. Hatta bugün gördüm normal, sıradan biri gibi.
Aklıma geldi biliyor musun?
Yemiyor ama atmaya..
Cunku beni rahatsız etme atma mesaj derse falan kaldıramam. Agır gelir oyle duruyor. Numarası ezberimde.
Ne eski sevgilim var ne de mesaj gönderebileceğim telefon😏
Bakir kalmayı tercih ediyorum ki bakir kızı hak edeyim. O yüzden eskisi yenisi yok.
Hayır aslaga.. yüzünü bile görmek istemediğim insana ne 1 şey yollarım nede 1 şey alırım. Kendi haline bırakırim.
Bu kadinlar neden bu kadar gururlu anlamiyorum. Eski sevgili de olsa insan be... insana insan gibi davranmasini bilmiyorlar...
Tabiki hayır atarsa bile atmam. Hayatımdan 3 yılımı çalan insana 5 saniye bile tahammülüm yok artık :)
:):) hakeden biri olsaydı eski olmazdı haketmeyen birinede yazmanın anlamı yok :)
Whatsaptan engelli ama normal mesaj geldi 😂😂 ben atmam
Tabikide göndericez kin yok nefret yok niye gönderneyek 😂
Grup oluşturup soracağım
Xhqlnckcwköfjd
Bana yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam😂😂✋🏻
Kız beni engellemişti engelini kaldırmış 😆😅😅 neden aceep
Yollamam asla diye ego yapan kezo ve kekoların yarısından çoğu sanal ilişki yaşamış asosyal insanlar
sivaslılar gününde bile kutlamak için bahaneyle mesaj atarım
Eğer iyiyse bir umut varsa atarım ki geçen sene attım iyi geldi hala çıkıyoruz
Eski sevgiliyse düşman değil ya bayramlaşmak ne güzel bir şey eski günlerin hatırına
Hayır o benim için çoktan öldü o bir ölü artık anıları da sildim ve rüyama giriyordu ara sıra neyse ki rüyalarımı kontrol edebiliyorum
öyle basit hareketler yapmadım Yapmam da ömrüm boyunca. canım çekerse arar konuşurum
Kandillerde yapıyorum ben onu 😁 tabi eski sevgilime değil
Toplu mesaj kontenjanımdan yararlanabilir belki...😂
Eski sevgilim yok yeni sevgilim de yok. Kısaca karşı cinsten bir şeyim olacak biri yok.
O gönderdi bugün tersine oldu.
Yazmadım çıldırsin mk
Darısı başıma
Yok bu bayram etmeyeceğim. Geri dönmek isterler sonra.. Olmaz.
fotodaki kıza tam tam müşteri arayan kevase bir hayat kadını
Şu soruyu 100. Kez sorunca dönüp eski sevgilime mesaj atayım da kurtulayım mk yeter ya
Tek bir sevgilim var o da beni kötü günlerimde yalnız bırakmaz çok iyi kalpli tripte atmıyor sadece biraz krem istiyor arada.
Eski eskide kaldı. Şu anki sevdiğimle geçireceğim bayramın ilk gününü 😊
Eski sevgilim yok, bence biten bir sevgiliye mesaj atmak saçma
Hepsine mesaj göndermekten sms biter fghfgfhdgyfh hayır
Kimseye mesaj atmıyorum.
Gelenlere cevap vermiyorum
Hatırlamaz kim oldugum u 2hafta oldu ayrılalı teli engellemiştir 3milyon yeni müşteri vardır hayatında
Eskim yok 😂😂 olsada gondermezdim
Ayyy canim. Toplu atarken sana da gidivemrmiş mesaj
Aynen.. toplu mesaj olarak... yanlışlıkla oldu ayağı.. ama yemezler
Bahaneye ne gerek varki , yazmak istersem yazarım :))
Neden millet olarak antika ya eskiye merak duyuyoruz
Ben de oyle bir sans var ki toplu mesajinin listesinde yanlislikla bile yer almam
Hayır tabi ki de, geçmiş geçmişte kalmıştır.
atsa ağzına sıçarsın elemanın ama demi. atmayınca atsın istersin :) ah siz yok musunuz :))
Bahaneye ihtiyaç duymam
Mesaj atmam ararım
Geri adım atmam daima ileri
Hayır atmam lüzum yoh.
Eski sevgililerim bayramınız mübarek olsun. Yuruduklerimde dahil olsun 😂
Atarsam kendimi iki gun sonra yine koynunda bulurum uyyan yerlerimi uyandirma simdi
Evli olmama ragmen o atıyor
Söz konusu bile olamaz.
Hayir göndermicem ne işim olur
Hayır. Mesajda almayacağım.
Engellilere mesaj gitmiyor 😜
Engelli kişilere mesaj gitmiyor be canısı 😉😂
Ne alaka
Yüzsüzmüyüz biz
arkadaş olarak görüşüyorsak evet atardım
İçimden geldi de engelliyim
Gönlümde olmayanın rehberimde numarası da yok.
Onun etkisinden uzaklaşmak isterken bunu yapamam.
Ya yok ne geregi var :)
Yok ki göndereyim 😁😁
Asla böyle şeyler yapmam
Eski sevgiliye mesaj atacak kadar issiz değiliz
😘 bayramin kutlu olsun ask...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar