Sevgilimi gizli gizli gözlemlerim bakıyor mu diye. Ama bence mutlu bir ilişkimiz olduktan sonra bakmaz ve baksa da bir şey olmaz. Sonuçta onun yanındaki insan, beraber planlar yaptığı insan benim. Seksi bir erkek de geçiyor olabilirdi, bakmamak için kendini zor tutan ben de olabilirdim. Ama sonuç olarak sevgilim olan, beraber planlarım olan insan yanımdaki.
güven diyorsunuz ha ni siz kadınlarmini etek giysem nolucak bana güvenmiyor musun bence bu meselenin güvenle alakası yok çünkü sen giyiyorsun evet ama başkası bakıyor. Ama senin sorunun yanıtı güven sen güvendikten sonra bitmiştir. Bakmaz dedikten sonra bitmiştir.
Eşimi plaja götürmem. 5-6 yıldızlı islami hoteller var plajları ayrı oraya götürürüm ordada sıkıntı yaşamam. sevdiğim kadın benim için tektir. başkasına gerek duymam.
Olmayan zekasını paylaşmaya çalışan angut senin beynini kim yıkadıysa onlar dan başka kimseyle konuşma sen 2 kadın beğendi diye kendini bir halt sanan abaza seni :D
Hmm yediremeyince benden çıkıp başkalarına hakarete başladın demek. buda güzel 👍 ne kadar pis insanlar olabileceğinizi tekrar sergilediniz. hadi şimdi s. git
Birader pis insan ne alaka mkdumun davarı seni :D millet senin karına hayal kurmuyor sakin ol herkes senin gibi değil merak etme :) Sakin ol karına kimse yavşamaz senin gibi :)
Hiç kimseyle yatmadım iftira atan sizin gibi ipneler herkesi kendi gibi gören dar görüşlüler size göre baklavası olan herkes kız manyağı karınızı kızınızı sakınırsınız kendi görüşleriniz den dolayı sizi ben çözdüm şükür Allah diyenden korkuttunuz lan Allahsızlar!!!
Lan p*ç, lan şerefsiz sabahtan beri iftira atan sen misin ben miyim @m hoşafı? kardeşime bak hele birde temiz çıkacak olaydan. s*ktir git namussuz herif benim namusuma laf at Allahsız de birde üste çıkmaya çalış götten yemiş şerefsiz. S*ktir git o zaman İslamı beğenmiyorsan yavşağa bak.
bir kere bakmaktan bir şey olmaz. Bu kadar dikkat çekiciyse en azından bir kere bakılır. Sorun olmamalı. Mesela kaslı uzun boylu yakışıklı bir çocuk geldi ona da bakarım, sevgilim de bakar heralde. Yani kısacası bakmakta sorun yok.
Fark etttirmeden bakarım hareketlerine bakıyorsa kalkar giderim sinirim bozulur ya da hiç bozuntuya vermem bende onun yaptıgı gibi bir adama bakıyormuş begeniyormuş gibi yaparım anlar o zaman
Sevgilim güzel kıza bakarsa bende yakısıklı erkege bakarım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yüz üstü uzandım evli bir genç adam gözlerini kalcamdan ayırmadı çocuğu kum atmıştı eşi falan hep gördü abim ters ters bakti adama amaa bakiyorlar işte nalet olsun. s
eğer kızı gerçekten seviyorsam geriye kalanlar teferruattır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Güzel kadın her yerde var sokakta iste plajda ne yapalım ölelim mi bende güzelim ama illaki benden güzel vardır evime koymam ama 😂 esimde bakarsa sorun çıkar gece basım ağrıdı derim bulsun o karıyı
En İyi Cevaplar