Tek taraf boşanmak isteyince zor mu boşaniliyor?
Bu kaç ay sürebilir? Boşanmak için neler gerekiyor
Bu kaç ay sürebilir? Boşanmak için neler gerekiyor
hayatımda başkası var diyorsun ayrılmak istiyorsun eşin istemiyor bide çocuğu almak istediğini söylüyorsun hangi niyetle.. zaten eşinin eline çok şey geçmiştir illa ki boşanırsınız ama sana pahalıya patlar eşin aklını kullanırsa.. ben şu kadarını söylim bir taraf isterken diğer taraf istemezde bir kaç ayla kurtulamazsın garanti 2 yılı bulur 3 yılıda bulabilir ha çabuk olsun dersen eşine garanti vereceksin çocuğun velayetini de anneye bırakacaksın zaten mahkeme babanın çocuğunu görmesine izin veriyor belli günlerde
Cocugu ben istiyorum ama
başlanmak isteyen tarafın boşanma nedenini sahitlerle belgeli ispatlamasi gerek yani gidip ben sevmiyorum ayrilicam deyince olmuyo.
Benim eşım boşanmak istemiyor zor mu boşanirim şimdi
Öldüm bittim inan
Soru biraz tuhaf kardeşim problem yoksa boşanmak çare değil. Kız isen erkekte bulamadığın ne erkek isen kızda bulamadığın ne anlayacağı biz sosyal bir varlığı ve birlikte yaşamayı alışıp seve bileceğimiz eşlere herzaman ihtiyaç duyarız. Çoçuk çoçuk var onların hatırına unut bu düşünceni tamam
Cekismeli bosanma davasi olur dava acarsiniz karsi tarafa tebligat gider sonra geri donusler filan
Yaklasik bir 6 ay diyelim sonra mahkemeniz olur
Delil ve taniklariniz saglam ise karsi tarafin sartlarijida kabul ederseniz bosanirsiniz bir seneyi gecmeden
Cevap
12Cevap
Delil toplamaya başla şimdiden bence. Bu beladan bende muzdaribim başımıza aldık bela mk.
ekle beni seni ekledim
Bayan istemiyrsa hakim cok inemli gerekce sunmadikca zor
5 celse en az
Neden boşanacaksın yazık değil mi yıkıyorsun aileni
Ben 2 sene de zor boşandım. İki taraf anlaşmalı değilse çok uzun sürüyor.
Mahkemece uzar son kararı hakim verir ister boşar ister bozamaz onda
Evet uzlaşma falan çıktı birde şimdi barıştırmaya çalışıyor mahkemeler
Offff napabilirim
İline göre değişir. Cekismeli bosanmalar genelde büyük yerlerde 2 3 sene sürüyor
Zor oluyor ama aldatma kadınlık görevini yapamama tarzı şeyler varsa uzamiyor
Kadınlık görevini yapamama ne ya öyle bir şey mi var çok saçma
Eşım boşanmayi istemiyor napabilirim kaç ayda biter
Mahkeme biri boşanmak isteyince boşar zaten öyle şey olmaz ya korkma ondan 😁
@lightofgoddess ışte evine bağlı değilse çocuğuyla ilgilenmiyorsa evi kocasını ihmal ediyorsa gibi seyler
Neden boşanmak istiyorsun
Başkası var hayatimda
Başkasını sevdiğini soyle kadın zaten boşanmak ister senden ama bebeği görmek bayağı azalır bu zor olur senin icin
Boşanmak istemiyor bebegide göstermek istemiyor
Of hukuk denilen bir şey var kadın dediklerini yapamaz ama senden sağlam nafaka kopartır
Boşanmak istemiyor diye şey yok mahkeme uzasa da her türlü boşanma olur ama bebek sorun ışte ayrıca göstermem diye şey yok mahkeme sana görme hakkı verir ama haftada bir iki falan bu cidden az iste
Hayatında başkası olduğunu söylesin de en az bir 30 bin lira tazminat ödesin, çocuğun velayetini anneye verip 600 lira nafaka kessinler.
@Aşkgeçirmez kadin 1000.000 tl istiyor
@Aşkgeçirmez her türlü çocuğu anneye verecekler ve nafaka alacak anne zaten
yardiminiz icin tsklr...
Manevi tazminatta ödeyecek. Ben rahat 50 bin öder diye düşünüyorum.
💯 bin mi istiyor?
@Aşkgeçirmez hayir bir milyon lira nafaka ve aylik tazminat ayri
Nafakayı öyle toplu alamaz geçecek o işi.
1 milyon tazminatı da rüyasında görür ancak.
Mahkeme 50 bin verirse şükretsin.
Eğer ki sen çocuğun olduğu halde başka kadına dokunduysan sana da her şey müstehak.
@Aşkgeçirmez konusmalar felan var
baska kadinlarla mesajlarim vr onda
Geçmiş olsun her istediğini alır ve sen de vermek zorundasın.
Bana da aldattı diye iftira attı ama kanıtlayamadı. Bilezik parası ödemeye mahkum ettiler.
@Aşkgeçirmez aldatmış miydin peki
Sence aldatmış olsam sorana bu kadar sert çıkışır mıydım?
@Aşkgeçirmez belli olmaz erkeklerden her şey beklenir
kac ayda bosandin
@Aşkgeçirmez o surede hic barismayi dusundunmu. peki sen neden bosanmak istedin
Benim hikayem bambaşka. Boşluktayken evlendim ve sonradan sevmediğimi, yürütemeyeceğimi, bu nedenle ayrılmak istediğimi söyledim.
Evden çıktığı günden beri ne yüzünü gördüm, ne sesini duydum. Yaşadığından bile haberim yok.
@Aşkgeçirmez peki o seni seviyormuydu
oda seni sevmis sanki yoksa evddn gitmezdi
Sonradan anladım, sevmeyip aile baskından dolayı kurtuluş olarak gördüğünü.
@Aşkgeçirmez kac ay evli kaldin
1.5 yıl
@Aşkgeçirmez bisey soracam ekledim geri eklermisin
Tamam
Çocuk var mı öyle sorayım en başta
Evet 5 aylık
Çocuk annede kalacak. Kadın sizden nafaka talep edecek. Eğer nafaka da anlaşabilirseniz çok uzun sürmez nafaka da anlaşamazsanız yıllar sürebilir bir de çocuğunuzu ayda birkaç kez onun gözetiminde ya da onun seçeceği yerde göreceksiniz. Ben hukukçu değilim sadece deneyimlerden konuşuyorum. Kolay gelsin kolay bir yol değil
Çoçuğu ben istiyorum eşım cocuğu göstermek istemiyor bana. Boşanırsak cocugu goremezsın diyor
Öyle bir şey yok çocuğu sana mahkeme kararı yüzünden göstermek zorunda eğer kadının şizofreni tarzı ciddi bir rahatsızlığı yoksa çocuğu alamazsın. Ayrıca başkası için terk ediyorsun unut çocuğun velayetini
Öyle bir rahatsızlığı var maalesef ve boşanmak istemiyor
Bildiğim kadar ile evet
Zor bir kaç yıl sürer 3 yıl
Şaka mi yapıyosun
Eşiniz boşanmak istemezse en az 2 yıl
Aman Allahım
Arkadaş geçen boşandı 3 yılda tek taraf boşanmak istemeyince iş uzuyor
sizmi eşinizmi boşanmak istiyor
Eşım istemiyor
Uc yoil mi?
Nasıl yanii
evet 3 yıl ama yıl sürer bu kesin