10 senelik evliyim birtanede çocuğumuz var eşimden boşanmak istiyorum ama çok üzülür ağlarmıyım şimdiden ellerim titremeye başladı bile😪😪boşanmak büyük cesaret değilmi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bılmem ki. yasayan bilir. yani bi düzen var bi alısmıslık gecen yıllar. bi yatırım. tabi he diyince bırakmak kolay değil. cocuk da var. tabi hayal edilen bosanmak değil evlenirken. korumaya bakmak lazım.
ama günümüzde bakkaldan ekmek almak gibi artık bosanmalar cok bi takılmıyo insanlar. cok var oyle bosanan. hele kadınlar ıcın hele cocuklu ise. daha bi kolay geliyor bence. elde nafaka. fiks cepte. höyt demeye gelmiyo cogu kadına. kafası attımı herkes herseyi biliyo ver mahkemeye iş tamam. bi sürü mal da kopartılıyor erkeklerden hukuk bayanlara dogru bitaz meyilli
ama kurtarmaya bakmanı oneririm evliliğini. bosanınca tabi bi evlilik sadakatınden kurtuluyon. özgürsün. takıl kafana göre. istediğinle yatabilirsin. hayat sosyal ortam vs ozgürsün. hesap vermek yok. yanlızsın kendinle de celismezsin yani. ama eksi yanlarıda var. evi ayırcan. ekonomiyi ona göre dizayn etcek vs. kolay değil canımya bu devirde yasatmak evliikleri. bulmussun bi eş ne güzel. yalnızlık allaha mahsus. herkes bence bi eşi hakediyor. ama olmuyorsada bosancan keske mutlu sürse idi hersey sizin adınıza.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHatun boşanmak en son ama en son çaren olsun. Boşanmak çare değil bunu bilesin. Evliliğin nasıldır sorunun nedir sıkıntı nedir bilmiyorum. Fakat boşanmak gerçekten en son çaren olsun. Erkek için de zor kadın için de zor özellikle kadın için. Boşanmış kadın dul kadındır ve erkeklerin gözünde çoğu kere MEZE olmaktır. Ağır bir ifade farkındayım Ama çoğu kere meze olmaktır dul kadının karşılığı. Evlilik seni aynı zamanda koruyor sana bir fanus geçirmiş oluyor. Evlilik olayının bu kısmını da düşünmeni tavsiye ederim. Maddi durumun nedir boşanınca tek başına ayakta kalabilir misin ailen ile iletişimin nasıldır sana sahip çıkacak bir ailen var mı bilmiyorum. Lakin evliliğin seni bir fanus içinde dışarıya karşı koruduğunu bilmeni isterim...
02 Yorumla- 1 yıl
Sence nedir?
- Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet zordur maalesef Duygusal zorluklar: Evliliğin sona ermesi, derin üzüntü, öfke, kaygı gibi birçok farklı duyguyu beraberinde getirebilir. Bu duyguların yönetilmesi ve başa çıkılması zaman alır. Sosyal çevre: Boşanma, kişinin sosyal çevresini ve ilişkilerini etkileyebilir. Aile, arkadaşlık ilişkilerinde değişiklikler yaşanabilir.
Çocuklar: Çocukların varlığı durumunda, onların bu süreçten en az zararla çıkmaları için özel çaba sarf edilmesi gerekir. Çocukların duygusal durumu, velayet gibi konular boşanma sürecini daha da zorlaştırabilir.
Mal paylaşımı: Mal varlığının paylaşımı, borçların taksimi gibi maddi konular, boşanma sürecini uzatabilir ve taraflar arasında anlaşmazlıklara neden olabilir.00 Yorumla
1 yılBoşanmak elbette zor bir şey ama karşılıklı saygı yoksa duygusal şiddetler vs varsa veya başka konular varsa denecek bir şey yok bu dünyaya bir kere geliyoruz bazıları benim hatrım için evliliği devam ettiğini diyebilir ama kimsenin hatrı içinde üzülmesin diye de evliliği devam ettirmek yanlış çünkü kimse evin içinde olanları bilemez bir Allah bilir birde eşin başka kimse evde ne dertlerin olduğunu bilemez benim annem ve üvey babamda 12 yıllık evlilerdi ama inan ayrılmasalardı daha kötü olacaktı her gün kavga vardı evde şimdi kendi kendime diyorum annem gerçekten doğru ksrarı almış her gün kavga her gün ses her gün duygusal şiddet çekmektense bitirmek daha hayırlı şimdiden yolun açık olsun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım, boşanma gerçekten büyük bir cesaret gerektirir ve duygusal olarak zorlaştırabilir. 10 yıllık bir evlilikten çıkmak kolay değil, hele ki bir çocuğunuz da varken. Kendi mutluluğun ve çocuğunuzun geleceği açısından en doğru kararı vermek önemli. Profesyonel destek almak bu süreçte işini kolaylaştırabilir 🫶. Kendine güven ve cesur ol! 💪💔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
62Cevap
1 yılBu çok büyük bir karar. Özellikle çocuk varken daha büyük bir karar. Boşanmak için yeterli sebebin var mı? İhanet, şiddet, kötü ihmalkâr davranışlar, hakaret, evini geçindirmeme, sana eş çocuğuna babalık yapmama durumu var mı? Senin ekonomik özgürlüğün var mı? Ayrılık aşamasında destek olacak ailen gerçek dostların var mı?
Eğer sudan bir sebepse boşanma. İlgimi kaybettim artık eskisi gibi sevmiyorum gibi sebeplerse çocuğunu düşün, ilişkiyi düzeltmek için çaba sarf et. Devam edilemeyecek durumdaysa düşünmeden o aşamaya geçme. Bir avukata danışmadan hareket etme. Evini terk etme.20 Yorumla
1 yılMutsuz evlilikten daha iyi tatlım. Aynı çatı altında misafir gibi takvimleri devirmek daha çekilmez durum.
Başlarda çöküntü, boşluk duygusu elbet olur ama zamanla aşarsın. Hayatlar devam ediyor sonuçta. Bazen illaki psikolojik ya da fiziksel şiddet görmek gerekmiyor. Kimisiyle aynı eve girince aynı evin insanı olmadığı fark edilebiliyor. Bunları danışmanlıklarımda pekala deneyimledim.👍🏻
10 Yorumla
1 yılBen boşanması gerekip boşanmamış bir ailenin çocuğuyum. 22 yaşındayım ve 22 yaşıma kadar hayatım boyunca keşke annemle babam boşansa diyerek geçirdim. Sürekli kavga gürültü sürekli arada kalıyorum sürekli taraf tutmaya zorlanıyorum küçüklüğümde özellikle saatlerce ağladığımı bilirim ailemin kavgaları gürültüleri yüzünden. 22 yaşındayım hala geceleri uykularım bölünüyor sanki bi kavga sesi duyar gibi olup uyanıyorum tekrar yatmakta zorlanıyorum anksiyetem var yakınımda bir yerlerde kavga çıktığı an elim ayağım titriyor.
31 Yorumla- 1 yıl
Şu an ne durumda ilişkileri
Aklına boşanma girdiyse 2 seçeneğin olacak. Ya boşanacaksın ya da boşanmanı düşündüren ne ise bunları ortadan kaldıracak, evliliğine devam edeceksin. Fakat sebepler nelerdir biliyorum. Şuna dikkat edin, sevginizde azalma olabilir bunu tölere edersiniz fakat birbirinize saygınız kalmamışsa devam ettirmenin bir anlamı yok. Saygısızlık boyutunda bir eylem, tartışma vs yok ise, bir hafta, iki hafta ayrı yaşayın. Uzak kalın birbirinizden.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğu size verirler. Nafaka alabilecekmisiniz , ayrıca çocuğun psikolojisini de düşünün, boşanmış kopmuş bir anne babanın çocuğu olacak o da. Okulunda ve yaşamında bocalamalar yaşayabilir. Psikolojik destek gerekebilir. 👍🏻 evlilik süresince alınmış olan tüm ev eşyaları ve tüm gayrimenkuller ortaktır. Onlarıda aranızda paylaşacaksınız..👍🏻 oturup konuşmanız lazım bu konuları hiç tartışma olmadan..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç öyle değil, keşke daha önce yapsaydım, zor olan tarafı adalet ayağı aksak ve topal, bu uğurda boşanana kadar 9 yılım gitti, yoksa ne pişmanlığı bu kadar evlilikte süre harcadığım için pişmanım. Karar verdiğimde o evden gittiğinde yeniden doğdum, 9 yıl sonra boşandığim günü doğum günüm ilan ettim
12 Yorumla- 1 yıl
Peki şu anda mutlu musunuz
Cevap sahibi1 yıl@Unbelievable12 o evden gittiği andan itibaren hep mutluyum iyi ki bu yola çıkmışım
Gizli Üye(30-35)1 yılCok buyuk sıkıntılar yoksa, evliliginizde tamamen mutsuz degilseniz ayrılmayın. Ama siddet vardir (ekonomik, psikolojik siddet gibi) evlilikte sagliginiz vs bozulduysa hastaliklariniz olustuysacok mutsuzsanuz elbette bitirin. Ama boyle seyler yoksa da degmez
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İki taraf da yapıcı bakmaz ise yıpratıcı bir süreç olabilir. Ama saygıyla bitse bile bir burukluk kalır. Artıları eksileri teraziye koymalı mutsuzluk hissiyatı fazlaysa bazen boşanmak daha hayırlı..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBazı şeyleri zorlamanın alemi yok ki evet buna karar vermek o karar da durmak zor üzücü yıpratıcı ama ilerleyen yaşaman için mutlu değilsen bu gerekli soğukkanlı durmak zorundasın hele ki evladın için çok zor ama geçiyor..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Tabiki zor bir durum ve karar. Hele ki ortada çocuk varsa. İyi düşünülmeli. Bunun kararını senden başka kimse veremez. Hakkında hayırlısı olsun
10 YorumlaAğlama sebebin o düzene alışman, insanlar belirli düzenden ayrılırken zorluk çeker. Bir süre sonra alışırsın. Ayrıl.
20 Yorumla
1 yılEe madem. Bu kadar korkuyor ve şimdiden boşanmayı düşününce üzülüyorsun neden boşanmak istiyorsun
Hala kurtarılacak biseyler var demek ki
İletişim kurun, gerekirse aile terapistine gidin00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle bunu düşünme sebebin ne boşanmak hiçte kolay değil ama geçerli sebep varsa bişey diyemem lakin o çocukların ayrı kalması çok kötü oluyor inan bana
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Olmuyorsa mutlu değilsen her kaldığın gün daha kötü olucan tabiki 10 yıl birine alıştın tek kalcan zor dönem olur ama zamanla kendi düzeniniz olur hayat devam eder
00 Yorumlamutsuzsan en dogrusu bosanmak en basta zor olabilir tabiiki ama alisirsin
21 Yorumla- 1 yıl
@bernakurt sen de mi boşandın
Aile & Toplum konusunda 511 cevap paylaştı. Bosanma asamasindayim bende cok zor bi surec allah kimseye gostermesin ama boylesini laik gordu esim uzgunum bosamak. zorundaydim.
06 Yorumlaneden boşanacaksınız? şiddet yoksa, sizi aldatmıyorsa boşanmayın. basit meseleler yüzünden yuvanızı yıkmayın. yazık
00 YorumlaSorunun nedir önce onları ç özmeyi dene ilişkinizi renklendirmeye ve oyun hsline getirin. İşte aklınıza neler geliyorsa fRklı pazisyonları deneyiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. psikolojik açıdan zor tabi sen istiyorsan boşanınca ağlamaman lazım yani kendinden emin olman gerekiyr
00 YorumlaBosanmada sebep cok önemli.. bana bosanmaniz icin 3 tane sebep soyleyebilirmisin
02 Yorumla
Soran1 yıl1 psikolojik baskı 2 ten uyumu yok 3 sosyallik yok
Selam sen mal mısın nediye boşanıyorsun, pişman olursun, kadın gibi otur evinde bebene bak eşine bak , boşananlarin halı ortada , az aklını kullan
00 YorumlaEşimin üzülmesinden mı çekiniyorsun paylaşım biraz garip geldi. 10 yıllık evliliği neden bitiriyorsun ki hem. yok mu bi çözümü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla ben boşandım çünkü sorumsuz bağıran küfür eden terbiyesiz saygısız 💩için bile dövüşen biriydi nankördü çok şükür Allah kurtardı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜzülürsün ağlarsın ama geçiyor sonrasında daha mutlu olma ihtimalin de var nerden biliyorum çünkü bende yasadim
21 Yorumla- 1 yıl
Daha mutlu musun
Evliliğin en güzel aşaması boşanma aşaması zaten
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden boşanıyon sebep ne oldu da boşanalıcak duruma gelindi
00 Yorumla
1 yılBence sende 10 yılın sonunda bir alışkanlık var o yüzden korkuyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılZor evet ama sonuçta hayata tutunmak ve mutlu olmak da gerek
00 Yorumla Hiç boşanmadim bilmiyom. Niye boşandığıni bilmiyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl10 senenin sonunda özellikle maddi bağımsızlığın yoksa büyük sıkıntı yaşarsın 👍 burada milletin atıp tutmasına bakma.
Hakkında hayırlısı olsun.
00 YorumlaÇekilmez bir evlilikte boşanmak son derece kolay. Hakkınızda hayırlısı olsun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Evet 10 yıl ve bi çocuk. Çok geçerli bi sebep gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın milletine her şey kolay, erkeklere zor. Bu yüzden boşanmak isteyen bir kadına ben üzülmüyorum. Neden evlendin diye sorarım sana, boşanmak için mi evlendin?
027 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen kocanın yerinde olsam boşanma konusunda her türlü zorluğu çıkartırdım. Madem her şey bitti ama boşanamazsın demek için bir sürü engel çıkartırdım.
- 1 yıl
Belki adam tarafından aldatıldı belki şiddet görüyor be yaşadığını bilemeyiz
- 1 yıl
Allah bu kafada adamların elindeki kadınlara acısın
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek Sorunlardan yüzde 80i kadın kökenli çıkıyor. Sorunları erkekler değil kadınlar çıkartıyor çoğunlukla
Cevap sahibi1 yılKadınlar erkeklere psikolojik şiddet uyguluyor. Tavuk gibi kafa ütülüyorlar
Cevap sahibi1 yılErkekler kadınlardan daha masum. Bana kadınları savunmayın.
Cevap sahibi1 yılKadınların çoğu gözyaşını duygu sömürüsü yapmak için kullanıyor.
- 1 yıl
Kafa ütülüyor sorun çıkarıyor diye düşündüğün kadınla ne işin var o zaman? Neden boşanmak istiyor diye türlü eziyeti meşru görüyorsun? Sal gitsin o zaman kolay yoldan niye boşanma konusunda her türlü zorluğu çıkarırım diyorsun? Evlenmek hak olduğu gibi boşanmak da hak ve siz erkekler neden bu konuyu zorlaştırmak lazım diye düşünüyor boşanan kadına düşman oluyorsunuz? Allah bu ülkedeki tüm kadınlara acısın çünkü sizin gibilerden eminim çok fazla vardır
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek Kadın milleti evlenme sürecinde erkekleri süründürüyor. Boşanmak kadınlar için kolay olmamalı
Cevap sahibi1 yılMehir hakkı hariç evlilik sürecinde yaptırdıkları masrafların tamamını ödesinler boşansınlar.
Cevap sahibi1 yılKadınlar yüzünden bu ülkede kaç erkek mağdur, siz biliyor musunuz?
Cevap sahibi1 yılÇocuklarını göremeyen erkekler bu ülkede.. Allah, erkekleri kadınların şerrinden korusun.
- 1 yıl
Sana sadece gülüyorum, madem kadınlardan bu kadar şikayetiniz var, evlilik sürecinde bile sorun yaşıyorsanız ne işiniz olur evlilikle ve kadınla, kimse sizi zorla evlendirip bosanın demiyor. Evlenmeyin o zaman, çocuk yapmayın zorla mı?
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek Asıl ben senin gibilere gülüyorum. Çünkü evliliği bilmiyorsunuz.
Cevap sahibi1 yılTürk kadını böyle. Yabancı kadınlar pek öyle değil.
Cevap sahibi1 yılİlaveten ben bir fikir beyan ettim ve kimsenin cevabına ihtiyacım yok.
- 1 yıl
Sana 1 değil birçok yabancı kadın diliyorum bir tek Türk kadını bile sana nasip olmasın ki senin gibi birinin gazabına maruz kalmasın. Git yabancı kadınların başını yak
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek Ben kimseye beddua etmedim etmem de.
Cevap sahibi1 yılUmarım bedduanız boşa çıkar.
- 1 yıl
Beddua nerede🤣 sana birçok yabancı kadın diledim bu beddua değil dua olur senin için bilene
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek Türk kadını da olur, yeterki herkes yerini bilsin.
- 1 yıl
Yok yok olmasın, sana yabancı olmalı ki onun başını yak🤣
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek O zaman bedduanız size geri dönsün diyebilirim.
Cevap sahibi1 yılAllah ıslah etsin diyebilirsiniz ama beddua edilmez. Kim olursa olsun.
Cevap sahibi1 yılSiz nereden biliyorsunuz ki belki de bunlar benim gerçek fikirlerim değil. Belki de başka birisine kızdım, böyle yazmak istedim, belki de sizi kızdırmak istedim. Hepsi olabilir.
Cevap sahibi1 yılHatalı sözlerim oldu, bu sözlerden ise tövbe ediyorum.
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılhergün mutsuz olup çocuğu mutsuz bi evde büyüteceğine ayrıl daha iyi olur
00 Yorumla
1 yılBoşanmak isteme nedeniniz nedir_? Karşılıklı imzalanan dilekçe ile bir celsede bitiyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. Sebebin ne olduğu çok önemli
İkincisi sonrası için bir hayalin planın var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılValla benim halam 44 yasinda 2 çocuğu var 4 5 yildir bekliyor boşanamadi daha kadin neler neler yaşadi daha doğrusu adam yaşattı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSonucta aklina bu fikir girdiyse rahat degilsin demektir. Maddi sorunun yoksa.. yapistir gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1çocuk olsa ne güzel boşardım 3taneyle zor vala boşa kurtul
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe yaşadığına bağlı. Rahatın yerindeyse zor gelir tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyo bi kez bosan hemen taliplerin cikar ertesi gun dullarin kismeti cok aciktir
11 Yorumla
1 yılBoşanmak kolaydır ama boşanma cesareti zordur onu yapmak pndan sonra ki süreçte tüm sorumluluğu üstlenmek zordur ama inan sen bunu başarabilirsin önemli olan senin mutlu olman
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvlenmeye göre çok daha zor. Ama sonuçta kararlıysaniz bir yerden başlamanız gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden boşanmak istediğine bağlı biraz da, eğer yürümeyecek bir evliliğin varsa zorlamak da lüzumsuz
00 Yorumla
1 yılEn saygın mesleklerin başında geliyor, en büyük hayalimdi. Lütfen dinleme kimseyi. Bu arada maşallah tebrik ederim puan👌👌👌
11 Yorumla- 1 yıl
Başka konuya yazdım bu konu ne alaka
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmuyorsa boşan
Zaten çocuk büyümüş
Anlaşmalı boşanırsan hemen bitiyor
Diğer türlü uğraş dur
00 YorumlaBenim ailem kücükken ayrılıp barısıp dururlardı. Cocuk aklı daha korkma ablam.3-4 gün üzülücek sorucak sonra bırakıcak.
00 YorumlaEger böyle dusunuyorsan bosanma çünkü esin daha agir basiyor demek. Ciddi bir sorun yaşasaydin üzülür müyüm diye düsünmezdin
00 YorumlaVarlığı veya yokluğu senin için ne anlam ifade ediyor bunları Sor kendine
Sonuç negatifse durma
00 Yorumla
1 yılekonomik durumun iyiyse ve manevi olarak atlatabileceğine inanıyorsan mutsuz bir evliliği sonlandırmak her zaman mantıklı
00 Yorumla
1 yılBence çok büyük bir cesaret çocuğun için mi yapamiyorsun?
10 YorumlaKarsilikli maddi sureclerinizi cozduyseniz ve cekismeli bosanma olmayacaksa kolay. Ayril kurtul
00 Yorumla
1 yılbence boşanmanın nedeni etkiliyor insanı boşanmak değil
00 Yorumla
1 yılNeden boşanmak istiyorsun 10 yıllık evlisin ve çocuğun var
00 Yorumla
1 yılKesinlikle çok zor üzülüp ağlamandan ziyade çocuğuna nasıl bakarsın onu düşünmelisin
00 Yorumla
1 yılKoskoca 10 senede yapa yapa bir çocuk mu yaptınız.!
00 Yorumla
1 yılBence evlenmek daha çok cesaret isteyen bir şey. :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılBoşanma sebebin nedir?
03 Yorumla
Soran1 yılUyum yok
- 1 yıl
İkiniz de bundan rahatsizsaniz oturun konuşun protokol yapıp bosanin. Boşanma evet zor, ama evli kalıp yipranmaktansa boşanmak daha iyi
- 1 yıl
Takip edersen bildiğim kadarıyla (süreci yaşayan biri olarak) yardımcı olmaya çalışırım
Gizli Üye(25-29)1 yılNe uyumu yok tam onu anlamadım ten uyumu yok derken
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Zordur özellikle çocukla
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri