Araştırmalar yatakta konuşabilen çiftlerin ilişkilerinin de mutlu yürüdüğünü söylüyor. Bir birleriyle iletişim kuran çiftlerin evliliği daha uzun sürdüğünü söylüyorlar. Siz eşinizle yastık sohbeti yapar mısınız? Sizin sohbetiniz nasıl olur?
Mutlu bir ilişki için "yastık sohbeti" olmalı! Siz eşinizle yastık sohbeti yapar mısınız?
Bence de sohbet olmalı ama günlük hayattan değil. Birbirimiz ile ilgili şeyler olabilir. Mesela gün içerisinde yaptığım şeyleri yatak odası dışında kalmalı onları anlatmamalı. Ruhumuzu dinlendirip eğer sorun varsa veya bir şey söylemek istiyorsam morali bozuk ise onu sakinleştirmek için motivasyonu yüksek tutmak için konuşurum. Sessizce uzanmak sanki daha güzel ilk başlarda.
Aradakk problemlerin en kolay halledilebileceği yer sanırım. Günün yorgunluğu geçmiş üstünden, mantıksal hesaplamalar yapmayı bırakmış, kuru gürültüden kurtulmuşsun. Sevdiğin insan yanında. Neden yapmayasın ki?
Her konuda olur herşeyi konsuursun kimse duymasın istiyosanda daha rhaat olur hem daha iyi baska zaman baskasının oldugunda tam dinleyemez ya da işi olur orda odaklanır sadece sana dinler daha iyi yaparım bende
meraba aşkım... +meraba şimdi mi sonra mı alıyorsunuz? -aşkım yaa. ne kadar da kabasın. +bak canım sadece seks için geldim seni yontmaya değil. -peki 100 milyon saati. +buraya bırakıyorum. gel bakalım tatlı şey. göster hünerini.
ben yapmaya bayılıyorum yorgun da olsam bıdı bıdı bişeyler anlatıyorum sürekli oynuyorum çocuk gibi yerimde duramıyorum :) en güzel anlardan biri benim için sanırım. Sevgilim de ayak uyduruyor eğer sabaha kadar oturmadıysak :)
Zannediyolarki ömür yatakta sohbetle geçecek ev kirası elek. Su aidat geçim derken bakalım sohbetmi yoksa uykumu dersiniz yatakta davulun sesi uzaktan hoş geliyor ah ahhh
İnsanlar iş güç para derken bu hale geliyor aslında. Refah içinde olan bir toplum olsak kadın da erkek de gereklii ilgiyi gösterir bence. Eğer severek evlendiyse arada saygı varsa devam eder. Ama gel gelelim geçim sıkıntısıyla insanlar yıpratıyor birbirlerini bence. Kadın erkek işten gelince o yorgunluk vs derken şıp diye uyuma derdinde oluyor haliyle bir süre sonra.
En İyi Cevaplar