Aşk İlişkileri Sevgilinizle Karım/Kocam lı konuşur musunuz size samimi geliyor mu? Prensesbiri34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok itici yapmacık buluyorum ben öylelerini görünce evlilik yoluna girildiyse bir nebze anlayabilirim ama yinede bilemiyorum 🥳💅 Güncellemeler+1 yıl Her sevgilisine Karım/Kocam diyenden cacık olmaz🥳💅 Sevgilinizle Karım/Kocam lı konuşur musunuz size samimi geliyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de zaten ben evli bile olsam karım demem ki. hayatım derim aşkım derim ya da bebeğim derdim. 0 1 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Evet bence de cok gördüm burdada sormak istedim
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl banada öyle gelıyo bi kız arkadasım vardı annem derdi gögüsüne bastırıdı kafamı uyuz olurdum 1 5 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Annem mi😅😅😅 Yorumla mehmetsercan +1 yıl sorma ya Yorumla mehmetsercan +1 yıl kendisini anne gibi görürdü heralde Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Olabilir 😅 Yorumla mehmetsercan +1 yıl tuhaf insanlar var Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl iş ciddiye binerse belkideğilse saçma 1 1 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Katılıyorum
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Saçma evlenmeden ne karıcımı kocacımı ne ya öyle çok saçma 1 0 Yorumla
kelebek4224 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu çok samimiyetsiz olur 1 1 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Kesinlikle öyle bencede Yorumla
Ayayay2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Karım kocamın anlamı biraz özel olmalı bir şey yaşanmalı veya evlenilmeli bence 0 1 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Kesinlikle öyle katılıyorum Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Sevgili olunca karım kocam olmaz tamam nikahı kiydinsa sorun değil 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Saçma tabi ama çok binde bir espirisine denebilir. 0 0 Yorumla
Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir şey diyim mi Allah korusun hsjsjajsj 1 7 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Valla öyle burada da gördüm bazılarını şaka gibiydiler görmemişler ya😅 Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Hayır biri bana böyle yazarsa o dönem büyük konuşmayayım engellerim dayanamam😂 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Dayanamam karım demelere😅😅😅🥳🥳 Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Evlenince tam böyle bir tip olabilirim ama hsjsjsjjwjw Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Evlilik farklı aşko yani nebiliyim sevgiliyken falan daha orta da fol yok yumurta yok kocam karım demeler demekki her sevgilisiyle böyle konuşuyor derim Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Cringe bir defa bence, dayanılmaz.. Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl İğrençlik içinde görünce cevremde, burada yorumlarda öylelerini gülüp geçiyorum Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Karım olsa bile karımlı konuşmam😄 1 0 Yorumla
qookhann Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır, nefret ederim bu tarz söylemlerden 1 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hayır öğ 1 3 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl burada çok gördüm ya 😅😅 Yorumla Meryyc +1 yıl burdakilerin yarısından fazlası samimiyetsiz Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl +111🥳🥳 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sevmem nefret ederim. 0 0 Yorumla
LeeCooper2002 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Kocam değil kocacım karıcım eh yani 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ciddi bir ilişki değilse itici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır tabi ki de zaten ben evli bile olsam karım demem ki. hayatım derim aşkım derim ya da bebeğim derdim.
Evet bence de cok gördüm burdada sormak istedim
banada öyle gelıyo bi kız arkadasım vardı annem derdi gögüsüne bastırıdı kafamı uyuz olurdum
Annem mi😅😅😅
sorma ya
kendisini anne gibi görürdü heralde
Olabilir 😅
tuhaf insanlar var
iş ciddiye binerse belki
değilse saçma
Katılıyorum
Saçma evlenmeden ne karıcımı kocacımı ne ya öyle çok saçma
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu çok samimiyetsiz olur
Kesinlikle öyle bencede
Karım kocamın anlamı biraz özel olmalı bir şey yaşanmalı veya evlenilmeli bence
Kesinlikle öyle katılıyorum
Sevgili olunca karım kocam olmaz tamam nikahı kiydinsa sorun değil
Saçma tabi ama çok binde bir espirisine denebilir.
Bir şey diyim mi Allah korusun hsjsjajsj
Valla öyle burada da gördüm bazılarını şaka gibiydiler görmemişler ya😅
Hayır biri bana böyle yazarsa o dönem büyük konuşmayayım engellerim dayanamam😂
Dayanamam karım demelere😅😅😅🥳🥳
Evlenince tam böyle bir tip olabilirim ama hsjsjsjjwjw
Evlilik farklı aşko yani nebiliyim sevgiliyken falan daha orta da fol yok yumurta yok kocam karım demeler demekki her sevgilisiyle böyle konuşuyor derim
Cringe bir defa bence, dayanılmaz..
İğrençlik içinde görünce cevremde, burada yorumlarda öylelerini gülüp geçiyorum
Çok ama çok itici
Karım olsa bile karımlı konuşmam😄
Hayır, nefret ederim bu tarz söylemlerden
hayır öğ
burada çok gördüm ya 😅😅
burdakilerin yarısından fazlası samimiyetsiz
+111🥳🥳
Sevmem nefret ederim.
Kocam değil kocacım karıcım eh yani
Ciddi bir ilişki değilse itici