Ben dershaneye gitcem ama eski sevdiğim kızla aynı sınıfa düşmekten çok korkuyorum?

Merhaba arkadaşlar.Ben bu yl liseyi yeni bitirdim ama üniyi kazanamadım.Dershaneye gidicem.Selçuk fene gitcem.Ama bir sorun var 7.sınıfta aşık olup 3 yıl boyunca 10.sınıfa kadar karşılıksız sevdiğim ve en yakın arkadaşımla çıkan fakat şimdi nefret ettiğim ama kendini hala sevdiğimi zanneden kız da aynı dershaneye gidiyor.Ve burası küçük bir şehir olduğu için 2 tane dershane var ve Selçuk fen dershanesi diğerinden çok daha iyi diğerine gidemem yani.Ama ya onla aynı sınıfa düşersem ya onla yüz göz olmak istemiyorum.Bn eşit ağırlığı tercih edeecm o da orda okuyormuş off ya.Bn onun yüzünü bile görmek istemiyorum ama onla aynı sınıfa düşersem onla muhattap olmam gerekecek bir de aynı mahallelerdeyiz ve de aynı köylü olduğumuz için samimi olursak ya.pfff ya çok korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada kız arkadaşımdan ayrıldı ve sevgilisi felan da yok ama ben onu isterse tek o kalsın dünyada yine onu istemem.
Ben dershaneye gitcem ama eski sevdiğim kızla aynı sınıfa düşmekten çok korkuyorum?