Neden illa hemen yatak döşek ayırma hevesine giriyoruz? Horlamıyorum diyen insan evladı bu ülkede nadirdir. Çok aşırı ve ileri boyutta olanları da vardır. Hatta bazıları su motoruna benzeyen enteresan sesler bile çıkarmaktadır. Ama, böyle olsa bile yatak ayırmak yerine sadece o an için kadın ya da erkek nazikçe uyandırılmalı ve sağ ya da sol tarafa doğru yatacak şekilde telkinde bulunulmalı. Sabah da bu konu kırıcı olmadan "nazikçe" konuşulup tedavi yöntemleri için hemfikir olunmalı. Lakin, tüm bunlar bizim paşa keyfimize zor geldiği için, hemen salona veya oturma odasına çöreklenmeyi seviyoruz.
Ne diye evleniyorsunuz ki. Hormala icin ayri yataklar, cinsel ihtiyaclar icin farkli kisilier, maddi sikintlar icin aldatmalar. E evlenneyin olsun bitsin. Amac ne
İnsan sevdigiyle hayatini paylastigi insanla bunun icin ayrilirmi ya allah akil fikir versin bunlara millet esini aldatiyor yinede kabul ediyorlar horlama icin ayrilmak baya buyuk hata olur kurban olurum horlamasina onun oyyyy bak simdi😄 abarti olursa agzina kirli corabini tikariz olur biter😂😂🤣
Bu soruyu unut tamam? Cok iyi bir enerji aldim senden ve sana sadece iki sık sunuyorum 1 -donecekmi? 2- donmeyecekim? İcinden hangisi geciyor sadece bunun cevabini ver lutfen
Babam bunca senedir horluyor (demir işinde çalıştığı için biraz aşırı) annemin hiç salonda yattığını görmedim. Sorduğumda ise "Artık onun horlaması baba ninni geliyor. Asıl horlamadığı zaman kalkıyorum benim herif burada mı diye" Birbirini sevdiği zaman iki insan, horlaması bile tatlı gelir.
Bunlar klişe yatak ayırma bahaneleri. O horlar sen ritm tutarsın sonra sen horlarsın o ritm tutar. Ay ben horlamam demeyin! Yaş ve birtakım hastalıklarla beraber çokta güzel horlanıyor.
Kadın veya erkek karşı tarafın horlamasından uyuyamıyorsa ne yapacak abi? Küçümsüyorsunuz sanırım gök gürültüsü şekline horlayan insanlar var😀 Bunun tedavisi de var tabi , bir müddet ayrı yatılabilir çare yok.
Işte günümüz birlikteliklerin ne denli plastik oldugunun bir kanıtı daha. Evet horlama rahatsız eder ama manyaklasacak derece takarsan her seyde bir sey bulursun. Kendim horlamiyorum ancak cok takilmayin bu seylere caresini bulursunuz
şimdi uykudayken gerçekten gıcık bir durum uyuyamama durumu oluyor bildiğim kadar bunu engelleyecek bir tedavide yok hani eşim horluyor diyede yatağı ayırmam rahatsız olsamda bu bir çok kişinin başında her iki cinste de var malesef
Horlamak kişinin elinde olan bişey degilki hastalık gibi yani. çözüm yolları aranmalı bence ayrı yatmak karşı tarafı çok incitir. ayrıca ülkemizde erkegin horlamasi doğal kadinin horlamasi abes karsilaniyo halbuki hepimiz insaniz
Nefret ederim ya ben nefes alma sesinden dahi rahatsiz olup sabahlamisligim var yapamam ki yani elimde degil ama o uyumadan once uyursam bir sıkıntı olmaz duymam
Boşanma sebebi bile olabilir. Millet artık kaşının altında gözün var diye sevişip evlenip, aaa sen de sıçabiliyormuşsun meğer diye boşanırken, senin bu sorun biraz naif kaçıyor bacım.
Evet bende duydum bunu yani şiddetine ve kişiye göre değişir örneğin ben horlamam ileride eşim horlarsada yatağı ayırmayı direk düşünmem tedavisine bakmaya çalışırız.
Bence çok saçma. Sevip evlenmişsin. Çok ileri derecede rahatsızlık veriyorsa eğer doktora gitsin yastığını değiştirin ne bileyim insan bunun yüzünden yatak ayırır mı yahu
Küçücük saat sesi bile beni uyutmazken saatlerce herhalde horlama baya zorlar. Sorunun ne olduğunu anlar diye umut ederim ve söylerim tedavi için. Her gün kulak tıkacıyla da uyunmaz çünkü.
En İyi Cevaplar