Cinsel Yaşam Evlilikte en ufak kavgalarda bile yatak ayırmak normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 eşim en ufak tartışmalarda yatak ayırıyor? Evlilikte en ufak kavgalarda bile yatak ayırmak normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Naz mı yapıyor aklı sıra? Ne saçma... Şu insanların saçma cezasının mantığını anlamıyorum. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl soğutuyor artık kendinden Yorumla Amanoof +1 yıl Kendi bilir! Eğer hiçbir suçun yokken yargılanıyorsan hakkını ara, uğraşmam diyorsan ona onun davrandığı gibi davran. Basit yani... Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yatak ayırmayı gerektirecek kavgalar dahi olsa, ayrilmamasi gerekir, yataklar ayrilirsa aradaki bağ kopma noktasına gelir 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. En ufak kavga da yatağı ayırırsa yastığı kafasına yer. En iyisi eşinin kafasına yastığı geçir savaş olsun. Sonra da omuzuna at, yatağa götür. 0 0 Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayir yatak ayrılınca iyi olmadığını uzmanlar söylüyor 0 0 Yorumla
pamukrella Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Saçmalık tamamiyle eşiniz çok çocuksu hareket ediyor ne olursa olsun yatak ayrılmamalı bence 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ufak şeyler için böyle bir tepkiye gerek yok 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ufak büyük fark etmiyor sogutuyor artık kendinden Yorumla befoderler +1 yıl Zaten öyle olur bir süre sonra annem hep ufak şeylere yatak ayrılmaz derdi sorgulardım doğruymuş ciddi bir şey olmadığı sürece aradaki ufak şeyler için böyle bir tepki gereksiz bence Yorumla Soran +1 yıl eşim hergün annesinin yanına gidiyor belki kaynana mı aramızı bozuyor çok sebeb var Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Cinselliğe düşkün biri ise kendi haline bırak tıpış tıpış gelir yatağa 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burada sana hak veren kadınlar çıkacak ki haklısın başını çelerler bence burada takılma 1 0 Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Bence yanlış bi tutum 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Çok saçma ya kussende yatacak beraber 0 9 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl @perimmasali sonra uzaklaşır insan böyle başlar Yorumla perimmasali +1 yıl Haklısın Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Uzaklaşıyor sonra sıkıntılar başlıyor Yorumla perimmasali +1 yıl Aynen Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Sizde de mi var böyle sorunlar Yorumla perimmasali +1 yıl Yok Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Yatak ayırma sen de hiç ;) Yorumla perimmasali +1 yıl Ayırmam ben Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl En güzeli akıllısın.;) t@k! b yapsana Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşan 0 0 Yorumla
baharkizilcan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Yatak ayrılmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Naz mı yapıyor aklı sıra? Ne saçma... Şu insanların saçma cezasının mantığını anlamıyorum.
soğutuyor artık kendinden
Kendi bilir! Eğer hiçbir suçun yokken yargılanıyorsan hakkını ara, uğraşmam diyorsan ona onun davrandığı gibi davran. Basit yani...
Yatak ayırmayı gerektirecek kavgalar dahi olsa, ayrilmamasi gerekir, yataklar ayrilirsa aradaki bağ kopma noktasına gelir
En ufak kavga da yatağı ayırırsa yastığı kafasına yer. En iyisi eşinin kafasına yastığı geçir savaş olsun. Sonra da omuzuna at, yatağa götür.
Hayir yatak ayrılınca iyi olmadığını uzmanlar söylüyor
Saçmalık tamamiyle eşiniz çok çocuksu hareket ediyor ne olursa olsun yatak ayrılmamalı bence
Ufak şeyler için böyle bir tepkiye gerek yok
ufak büyük fark etmiyor sogutuyor artık kendinden
Zaten öyle olur bir süre sonra annem hep ufak şeylere yatak ayrılmaz derdi sorgulardım doğruymuş ciddi bir şey olmadığı sürece aradaki ufak şeyler için böyle bir tepki gereksiz bence
eşim hergün annesinin yanına gidiyor belki kaynana mı aramızı bozuyor çok sebeb var
Cinselliğe düşkün biri ise kendi haline bırak tıpış tıpış gelir yatağa
Burada sana hak veren kadınlar çıkacak ki haklısın başını çelerler bence burada takılma
Bence yanlış bi tutum
Çok saçma ya kussende yatacak beraber
@perimmasali sonra uzaklaşır insan böyle başlar
Haklısın
Uzaklaşıyor sonra sıkıntılar başlıyor
Aynen
Sizde de mi var böyle sorunlar
Yok
Yatak ayırma sen de hiç ;)
Ayırmam ben
En güzeli akıllısın.;) t@k! b yapsana
Boşan