Bizzat Yaşadığım İbretlik Hikaye... SEVMEYİN?

Hikaye 2 yıl 10 ay önce biten son ilişkimle alakalı yani neden son diyorum çünkü ONDAN SONRA kimseyle birlikte olamadım hep birşeyler eksik kaldı koyamadım kimseleri yerine neden ayrılmıştık biliyor musunuz biz bu kızla anlaşmıştık ben o sene falanca şehirde üni yazacaktım o da yanıma gelecekti ertesi sene ve aynı şehirde üni eğitimi alacaktık neyse ben bu kız için tercih yaptım açıklandı yazdığım şehir geldi bu başladı kıvırmaya yok ileride annem babam ne yapar bilemem demeye tabi ben bunu duyunca koptum sonuçta üni okumayacağım ben o kız için yazmışım bu okulu ama o kıvırınca bende şarteller attı dedim ki bilerek mi yaptın bunu ben senin için yazdım okulu araya mesafe girince sen başka ben başka şehirde ne kadar zor olacak desen bunu daha önce ben yazmazdım sanırım isteğinde bu bana üni yazdırıp kvırmaya başladın dedim 2 3 gün küstük sonra yazdım neyse oturup konuşalım yapacak birşey yok bu küslük bitsin meğer bu o 2 3 günlük arada beni kafasında bitirmiş bile yani her şey kafada uzun zamandır planlanıyormuş oysa ki sonra ne mi oldu sonra bu beni bıraktı neyse ben o şehre üniye gittim onun adını sayıklayarak her günüm ızdırap içinde geçerken yolunu gözlerken yazdı yazacak diye saçma boş umutlara kapılırken o benim üni okuduğum şehirden okuduğum üniden bir de sevgili yapmış kendine sonra mı sonra ben 1 sene sonra yaşadığım şehre çok yakın her gün evden gidip geldiğim bir üniye geçiş yaptım sonuçta ilk tercih ettiğim ve 1 sene okuduğum o şehri sadece O KADIN için yazmıştım ama o gelmediğine göre artık bir anlamı da kalmamıştı neyse değiştirdim okulumu sonrasında ne oldu biliyor musun bir gün sigara içiyorum kendi fakültemin önünde baktım ki karşıdan o geliyor evet aynen anladığınız gibi bizim aramızı açan bizi bitiren üniversiteyi farklı şehirlerde korkusu olmuştu ama kader 1 sene sonra bizi yine aynı üniversite de hemde aynı fakültede karşı karşıya getirmişti koskoca kampüsün içerisinde binamız bile aynıydı düşünün ama nitekim ORTADA BİZ DİYE BİR ŞEY KALMAMIŞTI...
Bizzat Yaşadığım İbretlik Hikaye... SEVMEYİN?