Bir hayat hikayesi işte?

Hayatımda ilk defa bu uygulamayı kullanicam evet okdr yalnızım ki icimdekileri sadece buraya dokucem hadi bismillah ben 18 yaşındayım kendi halinde bir ailenin kızıyım annem babamdan önce bir evlilik daha yapmış ben bunu öğrendiğimde 11 yaşında yeni ergenliğe girmiştim annem çok şaka yapmayı seven gülmeyi seven biri değildi hep içine kapanık bir yani buruktu bir gün anlatırım diyip erteliyordu ben ergenliğe girince mi anlatasi tuttu anlamadm anlattı işte önce birine aşık olmuş onunla evlenmemiş sinirden birine evet demiş düğüne 1 hafta kala nişan atmışlar sonra evlenmiş 2 yıl evli kalıp boşanmış sonra da babamla evlenmiş babamla da çok acayip derecede mutlu bir evliliği yoktu zaten ben bunları öğrenince anneme karşı içimde bir soğukluk oluştu ona bakınca anlattıkları aklıma geliyordu tabii çok ağladım 2 yıl boyunca aralıksız yeni yeni ona belli etmeyeye çalışıyorum ama yine o geçmişi kalbimde bir yara ve onun yüzüne bakınca o yara her gün delik deşik oluyor gibi neyse babam da aslında iyi biri ama o da annemi aldatmış galiba bize bir zararı yok gözümüzü dışarda bırakmaz ama çok ailesine düşkün yani ol deseler ölçek o derece anneme değer vermemiş eskiden neyse şimdi mezuna kalmış bir üni öğrencisiyim sınavlarıma hazırlanamiyorum hayatım psikolojim alt üst misafirler hiç bitmiyor ders çalışamıyorum canım sıkılıyor bide anneannem olcak pislik annemi evlenip boşanan kocasına annemden habersiz vermiş telefonda vermiş annemi 10 gün içinde evlendirmis annemi bende hep anneme senin yerinde olsam konuşmam diye darliyorum şu an neredeyse bakıma muhtaç gibi ve okdr pis bir kadın ki kendisinden nefret ediyorum annem de canım gibi köpekler gibi hizmet ediyor ona bir dediginu iki etmiyor yine de yaranamitor yüzsüz gibi torunu var bir tane anneannemin oğlunun kızı onu hep kendi kızlarından daha çok seviyorum diyor annemin yaninda onu ben telefonda kocaya vermem o çok değerli flan diyor o telefonda verilck kız değil diyor o öyle diyince ben kalp krizi geciriyormus gibi oluyorum hayat 18 yaşında olmama rağmen beni çok yordu tek temennim üni sınavını kazanıp öğretmen olup atanıp herkezdn kurtulmak evlenmek bile istemiyorum kızlar annesinin kaderini yaşar diye
Bir hayat hikayesi işte?