18 yaşına kadar ne yaptınız? Kendinizi ne zaman tanımlayabilecek duygulara sahip oldunuz? İlk ne zaman aşık oldunuz, ailenizden harçlık aldı iseniz ne zaman almayı bıraktınız?, iç dökme ve hayat hikayesi anlatma postudur
Ben: 18 yaşına gireli 5 6 ay oldu, kendimi 15 li yaşlarda keşfettim, para kazanmaya kendimi geliştirmeye 1 sene sonra 16 yaşında başladım, annemin adına banka hesabi açarak okulda biriktirdiğim paralar ile halka arz (hisse) alarak sermayemi arttırdım, yazları düğüne çalışmaya gittim ki gelecegimin öyle olmamasi için daha çok çalışayım. 18 yaşına girdigim anda kendi adima da banka hesabi açarak 2 ayri yerden halka arz (hisse alarak) sermayemi daha hızlı ve verimli arttirdim, lise zamanim boyunca hic çalışmadım çünkü 4 yıllık okulu 1 sınava bagliyacak kadar aptal değilim, 4 yıl boyunca hic ders çalışmadım ve liseyi sonuna kadar yaşadım ki çocuklarıma anlaticak birsuru lise anısı biriktireyim, mezuna kalıp sadece 1 sene çalışıp sınavı kazanmayı planlıyorum. Ne ailemden harçlık alır ne de kıyafet ayakkabı vs. parasi isterim kazandığım para ile hepsini alabilecek durumdayım, üstüne daha fazla biriken param var, haftaya iPhone 12 veya 13 alacağım, Kıssadan hisse ayakta 5 dk çalışmadan durmayı öğrendim. Parami nasıl kontrol birikim yaparak arttıracağımi, istediğim herseye nasıl sahip olabileceğimi öğrendim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer