kimseyi bulamiyorum internetten yazanlar oluyo içime sinmeyen şeyler oluyo ve konusasimda gelmiyo, dışarda ya da okulda da kimseyi bulamiyorum ve cok sıkıldım yalnız olmaktan, artık hayatıma biri girsin istiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen dalgaya almayın sorumu
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Bak, sana gercekten ictenlikle cevap vericem, be 25 yasindayim ama dediklerimi de yabana atma cunku hayat tecrubem yasitlarima göre biraz daha fazla. Bu gercekte de olsa sanal da olsa biriyle tanistigin zaman kartlarini acik oynamalisin. Iliskiden beklentin nedir ve ne verebilirsin, oncelikle bu ortaya konmali. Simdi benim kiz arkadaslarim oldu ama anlasamiyosan gercekten gereksiz. Anlastigin biri olursa iki tarafa da cok seyler katabilir bir iliski. Iste onemli nokta da bu, iki tarafa da birseyler katmasi. Sanalla gercek hayatta tanisma arasinda pek bir fark kalmadi artik o sebepten sanaldan tanismaktan da cekinme. Guzelce konus ve uygun biriyse tanis. Bazi kisilere sacma gelir ama ben tecrubeyle sabittir ki burclara onem veririm. Burc da onemli. Egitim seviyesi falan karsilikli konus, konusmadan olmuyor bu isler. Kesinlikle seni obje olarak algilamasina izin verme ve cok buyuklenme, birbirinize uygunsaniz zaten kendiliginden gelisecektir biseyler. En onemlisi de durust ol ve karsi tarafin durustlugunu tart, yapmacik, abarti, egoist ve sürekli iltifat edenden uzak dur. Buyuk sehirde yasiyosan da buyuk sehirden biriyle tanis. Kulturunuz, bakis acilariniz benzer olsun birbirine. Maalesef cok zayif ve gucsuzuz, insanlarin birbirine ihtiyaci var, bu gercekleri kabul edersen kalbin de yumusar ve kendine uygun birini bulursun.
05 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için teşekkür ederim, ya internetten daha önce tanıştığım biri oldu ben bunu sorun olarak görmüyorum ama uzun süredir ne dışarda ne de internette doğru bir insan çıkmıyor karşıma, doğru insanı geçtim biri çıkmıyor yani hiç o gözle bakilmayacak insanlar var çevremde ve nerden bulacağım ya da doğru insan karşıma çıkacak mı bir gün inan aklımı kurcalamaya başladı bu sorular çünkü çevrem olmasına rağmen kimseden bir ilgi alaka göremiyorum ve bu beni uzuyor
- +1 yıl
Aslında bir soru başlığının altında konuşmanın yetmeyeceği kadar önemli bir mesele ama yine de bazı şeyleri izah etmeye çalışayım kendimce. Uygun birinin karşına çıkması bence gerçekten zor hatta biraz rastlantı veya ne dersen işte şans işi. Tabi bu şansı oturduğun yerden bekleyince biraz geriliyorsun. O sebepten kendim için bişeyler yapmaya da devam ettim yalnızlığa katlanırken. Ben hep seçici davrandım hatta çok seçici davrandım o sebepten çok az kişiyle böyle meseleleri konuştum gerçek hayatta. Pişman mıyım, değilim çünkü sevgili istiyor insan evet bu çok önemli ama diğer yandan okulumu bitirdim, kendimi geliştirdim. Bu saatten sonra olmasa nolur birisi? Ben eğitimime, kendimi geliştirmeye devam ederim. Evet sevgisizlik gerçekten bir noktadan sonra çekilmez bir hal alıyor ama içime sinmeyen biriyle vakit geçirip kendimi kandırmaktan daha iyidir diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum sence?
Soran+1 yılBence sen kendini uzaklastirmissin ve bir şekilde kendini avutmaya calisiyosun insanlar okuyup kariyer sahibi olup aynı zamanda sevgi aşk sahibi de olabiliyor, ve aşırı Seçici davranmak hiç bir konuda seni doğruya ulastirmaz
En İyi Cevaplar
+1 yılherşey nasip arkadaşım, yüreğini kötü birine bağlamandan veya yaşamına düzgün olmayan birini almaktansa, yalnız olmak daha iyi birde bu açıdan yaklaş istersen ve biraz rahatla.
05 Yorumla
Soran+1 yılsonunun güzel birine varacagini bilsem sabrederim zaten, ama kimse olmayacak gibi sanki
- +1 yıl
Gecenin en karanlık anından sonra güneş doğar.
Soran+1 yılÇok gece geçirdik sabah olmadı
- +1 yıl
demek ki hala en karanlık vakte gelmemişsin, gün gelecek nasip sana
- +1 yıl
bir yerde tesadüf edecek.
+1 yılEğer yaşın doğruysa bu kadar ümitsizliğe kapılma. Hiç beklemediğin anda olabilir oluruna bırak
05 Yorumla
Soran+1 yılbıraktım zaten ama oluru yok gibii
- +1 yıl
Ben de aynı şekilde düşünüyorum ama oluru olup olmayacağını bilemeyiz. İmkansız bir şey değil çünkü.
Soran+1 yılEvet ama bu durumda ne yapabilirim onu bilemiyorum doğru insan karşıma çıkacak mı ya da ben mi aramaliyim kafam karışık
- +1 yıl
Ben aramıyorum açıkçası nasip elbet bir gün seni bulur. Daha doğrusu ya başıma yanlış bir şey gelirse diye düşünüyorum (internet için)
Soran+1 yılDoğru kişi çıksa öyle düşünmem ama gerçek biri çıkmıyor öyle selam tanisalimmi yazanla da yürümez bu işler
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
39Cevap
şuraya bak paso erkek yorumu abaza styla ezk erkek sürüsü biraz asil olunda her çaresiz kızın konusuna dalmayın
11 Yorumla
Soran+1 yılYani yorum yapanlara sözüm yok ama tanisalim diyenler tam bir aciz, ben burda sevgili arıyorum yazın demedim
Demek ki istediğin biri karşına çıkmamış. onun için sevgilim olsun diye birini bulursan yanlış yapabilirsin. Boşver sağlık olsun zamanla olur.
19 Yorumla
Soran+1 yılevette çevremdeki herkes bir şekilde yoluna bakiyorken benim hep aynı olmam can sıkıcı
Soran+1 yılYani ciddi baktığım için olaya her şeyiyle uyan bir tip olsun istiyorum yoksa yazan biriyle gider bulusurum vs gelişir olaylar bu tarz bişey istemiyorum
Soran+1 yılDoğru insanın gerçekten karşıma çıkacağını bilsem gram üzülmem bu durumdan, ama sanki kimse olmayacak gibi
- +1 yıl
sizde haklısınız çevrenizdeki arkadaşlarınız sevgilileri var sizin olmayınca yanlış anlaşılıyorum diye düşünüyorsunuz. Aslında öyle değil, gözlem yapın arkadaşlarınız ve sevgililerine bakın. Niçin beraberler, nasıl uyumlular. Bence herkes sadece sevgili olsun diye beraberler o kadar.
Soran+1 yılÇoğu öyle tabi, ama insanın inancı eksiliyor herkes eşini buldu bize kim kaldı gibi bir durum ortaya cikiyo😊
Soran+1 yılTabiki öyle ama uzun süredir çıkmadığı için insan bir düşünüyor acaba hiç mi olmayacak diye
Bahsine girerim bir haftadır bu ks de fotoğraf paylaşıp çirkinim deyip yazılan yazılara cevap vermeyen milletle dalga geçen kişi ile aynı kişi.
01 Yorumla
Soran+1 yılalakası bile yok, sen olayı çok yanlış anlamissin..
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılkimse girmesin, girince eski halim daha güzel diyeceksiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya düzgün biri çıksın artık karşıma
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Zamanini bekle..
Acele etme..
Sonucta yanlis kisi ile birlikte olmak istemezsin.. :/04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bu gidişle kimse girmeyecek gibi hayatıma..
Soran+1 yılİnşallah bende olaya böyle bakıyorum bayadir..
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. çevreni genişlet yeni kişilerle tanış ve armutun sapı üzümün çöpü diye fazla takıl ma olur elbet
04 Yorumla
Soran+1 yılçevreyi genisletsende tanıştığın kişi sayısı çok artmiyor malesef
Soran+1 yılartiyorda her tanıştığına da o yönden bakılmiyo
+1 yılBenim kadın versiyonum. Tek fark bugünlerde pek dışarı çıkmayan birisiyim.
016 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak bu durum böyle:/
- +1 yıl
Aslında her şey senin elinde.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Nasıl bir ülkede yaşadığımız ortada. Bir kadın olarak sevgili bulma konusunda erkeklerden 10-0 öndesin. Böyle bir durumda nasıl kimseyi bulamıyorsun anlamış değilim doğrusu :S
Soran+1 yılbirini ıstemiyorum ki doğru birini istiyorum
- +1 yıl
Sen evlenmek istiyorsun?
Soran+1 yılHayır düzgün biriyle düzgün bir ilişki istiyorum evlilik sonraki aşama
- +1 yıl
Düzgün biri hemen karşına çıkmaz işte, denemen gerekli. Çevreni bir ayakkabı mağazası olarak hayal et. Numaran 38 olsun. Mağazada çeşit çeşit ayakkabı var fakat üzerilerinde numarası yazmıyor ve etrafta senin için bakacak kimse yok. Bir kaç tanesini denemen gerekli. İlk ayakkabıyı denedin 2 numara küçük geldi, ikincisiyse 4 numara büyük, üçüncüsü ilk denediğinden 5 numara daha küçük ve sonunda dördüncü ayakkabıyı denediğinde tam numarana göre yani 38 numara giydiğini fark etmiş olacaksın. İşte bu da böyle bir şey.
Soran+1 yılBen ayakkabi aramak istemiyorum ayakkabı beni bulsun karşıma çıksın ve doğru numara olsun😊
Soran+1 yılHerkes aynı ayakkabiyi denerse bir süre sonra genişler ve kotulesir böyle düşün bide
- +1 yıl
Hmmm... O zaman farklı mağazalara gitmeyi denemelisin. Yani çevreni değiştirmelisin. Aşağıya büyük bir şehirde yaşadığını yazmışsın, o halde yeni bir çevre edinmen açısından şehirdeki daha önce keşfetmediğin yerleri teker teker keşfetmen lazım. Sonuçta her mağaza aynı değil. Farklı bir mağazaya girince senin ayakkabıyı bulman gerekmiyor, çünkü mağazadaki eleman zaten senin ayağına uygun ayakkabıyı bulmuş oluyor. Demek istediğim farklı yerlere git, daha önce seyahat etmediğin yerler. Gerisi zaten gelecektir :)
Soran+1 yılŞu ana kadar olmadı o yüzden inancım çok kalmadi
- +1 yıl
İnancın olmalı, inanmalısın. Sen pek sevmesen de iyi kötü bir çevreye sahipsin, okula gidiyorsun, dışarılarda geziyorsun ve benim daha tecrübe edemediğim bir dolu şeyler yaşıyorsun... Kısacası benim yaşamımdan manevi olarak daha kaliteli bir yaşama sahipsin. Peki ben nasıl inanıyorum? Eğer şimdi inancını kaybetmeye başladıysan benim yerimde olsaydın çoktan tahtalı köyü boylamıştın. Şimdi söylediklerim aynı "yediğin yemeğe şükret afrikadaki çocuk hiç bir şey yiyemiyor" cümlesine benzeyebilir fakat kesinlikle öyle bir benzetme söz konusu değil. Çünkü manevi açıdan dedim farkındaysan ve bu maddiden daha üstündür benim gözümde. Ben aslında diyecek başka bir şey bulamıyorum, bunun için gerçekten özür dilerim.. Umarım yakında doğru kişi seni bulur :)
Soran+1 yılYorum icin Teşekkürler, umarım senide bulur doğru kişi
- +1 yıl
Rica ederim. Benim pek doğru kişiyi arama gibi bir hedefim olduğu söylenemez.
Soran+1 yılO neden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık güzeldir ama illa yalnız olmaz diyorsan yazan kişilere cevap vermeyi dene
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir şey istiyorum yazan kişilerde bana uygun olmayan tipler oluyor
- +1 yıl
Ben uygun muyum sence?
Soran+1 yılburdan biri olmaz😊
- +1 yıl
Herkes aynı değildir ama
+1 yılseni sevmelerini bekleme sen sev dicem ama bu zamanda yanlış insanlar okadar çok ki doğruları götürmüşler.
05 Yorumla
Soran+1 yılBiri sevse ve ciddi şekilde adım atsa gönlümü alabilir aslında ama böyle bir girişim de goremedim
- +1 yıl
kendine bak ozaman insanlara nasıl davranıyorsun belki seni seven biri vardır sen göremiyorsundur
Soran+1 yılYok ya çevremde genelde kız var erkeklerle de mesafeliyim böyle olunca da durum bu
- +1 yıl
mesafe koymanın nedeni çekingenlik mi yoksa güvensizlik mi
Soran+1 yılYo karakter meselesi diyelim
+1 yılvallahi benimde yok asosyalin tekiyim üniversite bu yıl bitti evlenmeye karar verdim gel evlen kız benimle?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvde kaldik
- +1 yıl
ben varım yeminle okul bu yıl bitti üniversite gel biraz konuşalım kafalar uyarsa evleniriz?
Soran+1 yılhahahh şaka mi yaa durum baya vahim sende anlasilan:d
- +1 yıl
dm atsana bir vahim değil biraz dalgasına diyorumda aslen ciddiyimde evlenmeye niyetim var flört falan ters biraz hem utangacımdır ben reelde ondan dolayı al işte fırsat birbirimize bide bizim bölümden dolayı üniden dersten başını kaldırmadım durum bu... Dm atar mısın ben 1xperim atamıyoru
- +1 yıl
e hadi seni bekliyorum
yazanlara bak benim hic sevgilim olmadi gel tanisalim o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah yokk
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni arkadaşlar edin çevreyi genişlet birgün aniden karşına çıkar :)
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl edinecegimki yeni arkadaş
Cevap sahibi+1 yılArkadaşların varsa onlarında arkadaşları vardır elbet. Arkadaşına rica et seni diğer arkadaşlarıyla tanıştırsın. Hiç arkadaşın yoksa kurslara katılmayı dene oralarda yeni arkadaşlıklar kurabilirsin.
Soran+1 yılÇok aktifim aslında kurslara falan gidiyorum ama olmayınca olmuyor
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel veya Çok çirkin değilsen bide huyun iyiyse birileri mutlaka teklif ederdi. Yok mu gözüne kestirdiğin biri falan?
Soran+1 yılBiraz cekingenim bunun aşırı etkisi var ama isteyen bir insan bunu çok düşünmez mesaj atar vs ama. ne yazikki olmadı böyle bisey
Cevap sahibi+1 yılBide Bu yöntemi dene istersen :D
https://youtu.be/SjyneuJ63gQ
Soran+1 yılhahahh ise yarıyor mu yariyorsa izleyecegim😂
Cevap sahibi+1 yılYarar tabi. Gerçekten isteyerek yapılan dualar karşılıksız kalmaz :)
Soran+1 yılizleyip yazacağım gorusumu tesekkurler☺
Cevap sahibi+1 yılRica ederim İyi geceler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda konusmak dertlesmek ıstersen yazabılırsın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ciddi sekilde dürüst sekilde seninle tanışmak ve seni mutlu etmek isterim kabul eder misin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
hiç teklif eden olmadımı şimdiye dek?
09 Yorumla
Soran+1 yılOldu ama ben ciddi bakıyorum bir insan her şeyiyle uymali
Soran+1 yılYani teklif eden oluyor tabiki ama ben öyle sevgili olmak için olan tiplerden değilim düzgün birini istiyorum hayatımda
Soran+1 yılyirmi
Soran+1 yılkismetini mi bekliyorsun nasip mi deniliyordu ya da
Soran+1 yılİşte bende düzgün birini istiyorum onu da nasıl bulucam bilmiyorum
+1 yılyaşın kaç? ve öğrencimisin?
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 aynen ogrenciyim ona rağmen olmuyor😊
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. çıkar birgün mutlaka umarim
04 Yorumla
Soran+1 yılumarim
Soran+1 yıldenemelik bir durum yokki ortada, sadece bekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhaba, bende aynı sorundan muzdaribim yani kervana hoş geldin, umarım birgün tanışırız.
00 YorumlaBoşver yalnızlık iyidir
00 Yorumla
+1 yılSakin ol ve doğru zamanı bekle
01 Yorumla
Soran+1 yılbekliyorum zaten sorun da bu uzuun bir süredir bekliyorum
Nolmuş çocuklara böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılçocuklara derken
Karşına çıkar sabırlı ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılguzel deilsen ondandir belki
04 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim ama birini bulmak güzellik demek degilki, bende yakışıklı birini aramiyorumki
Cevap sahibi+1 yılguzelsen dandik iliskiler kurarain ama cirkisen ve bir iliskiye baslamissan guzel uzun bir iliski olabilir
Soran+1 yılbaslayamiyorum sorun orda:d
Cevap sahibi+1 yılhangi ildesin
+1 yılmesj at desek şimdi sapık oluruz brak ya
05 Yorumla
Soran+1 yılburdan birini istiyorum demedim ki genel konuştum
- +1 yıl
burayla dısarısı ne farkeder burdakilerin hepsi sapık değil heralde önemli olan doğru kişiyi bulmak bu yüzden şans vericksn
Soran+1 yılÖyle herkese şans verseydik ne halde olurduk
- +1 yıl
sadece konusucaksın sonra istersn engelle bekliyrmm :)
- +1 yıl
pişman olmucksın söz veriyorum en ufak birşeymde engelleybilirsn lütfn dinle pşman olmcksn
hersey gönlünce ve diledigince olsun inşallah
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılOlmuyorsa zorlama yavas yavas
01 Yorumla
Soran+1 yılbekliyorum
bende bulamadim ciddi biri evde kaldik :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bulacağız..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeğendiğin biri yok mu
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır artık o duygumu bile yitirdim diyebilirim
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki
Soran+1 yılyirmi
- +1 yıl
Karşına çıkar beğendiğin biri. sen yeterki sevmekten vazgeçme.
Soran+1 yılsevebilsem birini sevmekten vazgecmem zaten
- +1 yıl
Neden sevemeyesin ki
Soran+1 yılBilmem biri olmuyo işte
- +1 yıl
Olur inş.
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Şansına küs yaştan kaybediyosun. 😉😉
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasimdayim
Soran+1 yılBurada sevgili arıyorum demedim zaten ciddi bir şey sordum
Hiçbir şey yapmamalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı.
+1 yılderin derin nefes al, mutlaka sevgin olacaktır
05 Yorumla
Soran+1 yılaldım veee olmadi
- +1 yıl
iyi alamamışsındır, olana kadar devam et.
Soran+1 yıloksijen kafa yapmasin sonra
- +1 yıl
gençler bir ilgilenin arkadaşla
Soran+1 yılhahahh
Istersen ozele gel konusalim
01 Yorumla
Soran+1 yılAmaç o değil ciddi bişey sordum orda
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük şehirde mi oturuyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen çevrem geniş ama aşırı sosyal degilim
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da mı ikametgah ediyorsun?
Soran+1 yılNe farkeder ki
Cevap sahibi+1 yılBelki hayatınıza girerim saka saka arkadaş olabiliriz
+1 yılSabır
01 Yorumla
Soran+1 yılsabırr
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşver olmasın daha iyi
07 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılolacakta ne olacak 1 ay sonra tartışmalar başlayacak çok sabırlı olacaksın yıllarca idare edeceksin o senin açıklarını yüzüne karşı vuracak sen onunkilerini vuracaksın belli bir süre bu şekilde devam edecek hep kıracaksınız birbirinizi sonra birden bırakacak seni sende öyle
Soran+1 yılOo çok olumsuz baktın olaya ya, ben daha sakin daha ciddi bir ilişkiden bahsediyorum herkes kavga dövüş değil sonucta
Cevap sahibi+1 yılartık olumlu bakamıyorum 4 yıllık ciddi düşündüğüm bir ilişkim vardı sabah günaydın seni seviyorum mesajı atmıştım artık sevemiyorum ayrılmak istiyorum gibi mesaj alınca böyle oluyor
Soran+1 yılBazen bazı şeylerin bitmesi gerekir, olumsuzluklari arkada bırakıp önüne umutla bakmalisin
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı artık bir şekilde hayata devam edecez işte :)
Soran+1 yılAynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılObaaa yak sigaraları
01 Yorumla
Soran+1 yılYak yak yak
Bence zamana bırak.
00 Yorumla
+1 yıldavulcu geciyoooooo
00 Yorumla
+1 yılOlmaması daha iyi😉
00 Yorumla
+1 yılHicbirsey yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılO çıkar karşına diyosun yani
Hayırlısı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılamin
+1 yılbizene ya
01 Yorumla
Soran+1 yılkafana silah dayamadim cevaplama sananeyse
Haaha sorun bu mu
02 Yorumla
Soran+1 yılbüyük bir sorun bence
Benimle çık
00 YorumlaÇok şey istiyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılniyemiş
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılgiriş nerden?
00 Yorumla
+1 yılOlur elbet
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?