Arkadaşlar merhaba, aşık olmak istiyorum ama karşıma aşık olacağım birisi çıkmıyor, ne yapmam lazım, birde biraz yoğun bir iş temposunda çalışıyorum.
Sizce ne yapmam lazım?
Sizce ne yapmam lazım?
BAK ARKADASIM BU ISLER BOYLE OLMAZ KI ASK ANIDEN GELIR BEKLEMEDIGIN AN HEM ACI CEKTIREBILIR DE SANA DIKKAT ET PLATONIK OLMASIN OLSA DA PLATONIK ASKINI ELDE ETMEYE CALIS. BEN BILIRIM PLATONIK TAKILMANIN NE OLDUGUNU
P.S CEVAPLAR BUYUK HARFLE YAZILMAZBILIYORUM AMA BENIM CAPS LOCK TUSUNDA PROBLEM VAR KENDILIGINDEN ACILIR KENDILIGINDEN KAPANIR DOLAYISIYLA ADMINLER BUYUK HARFLERLE YAZDIGIM SORULAI YA DA CEVAPLARI GORURSENIZ LUTFEN KALDIRMAYIN
senin gibi bir arkadasim var.soyle bi durum anlatayim ben aksine hic istemezdim ama tam tersi benim karsima cikiyordu..yani ask..hic istemezken..aniden...inan aski aramakla olmuyor..aksine eger kafana cok takarsan a ben neden bulamiyorum herkesin sevgili var asik olmak istiyorum ve s. dusunursen hep bulamassin...hayatı akışına bırak.mutlaka karşına seve bilecegin biri cikacaktir...
erkek olmasan bana denk gelmemişsin derdim ama... neyse bol şanslar dostum.
hayatı gelişi güzel yaşa sonunda biri çıkar karşına seni duman edecek biri
Cevap
1Cevap
aşk zaten aşık olıyım vakti geldi dediğinde olmaz bir anda gelişir akışına bırak :))
bol şans :))
Herşeyin bir vakti var...
aşk, aramayla bulunacak birşey değil.
arayam Mevlasını da bulur, belasını da. evet haklısın, demek ki aramakla bulunan aşk değilmiş:)
Herkes aynı dertten muzdarip
platonik takıl :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar