Minyon olmanın zararları :( ? Neden yaşım küçük duruyor diye benden küçükleri çekiyorum yaşıtıma denk gelmek niye bu kadar zor?

İyi geceler mi demeliyim iyi sabahlar mı bilmiyorum o kadar çok üzgünüm ki isyan mı etmeliyim onu bile bilmiyorum, evet buda Allahtan gelen bir şey ama böyle olmamalıydı ya :( öncelikle yaşım 26 ama görenler en fazla 19-22 yaş arası sanıyor. 23 24 diyen çok nadir ve aşkta bir kez daha bu yüzden kaybettim. Konuştuğum biri vardı uzun zamandır kafamı kurcalayan o düşüncelere boğan konuya az önce açıklık getirdik ve tamamen konuşmama kararı aldık nedeni ise aramızda ki yaş farkı :( o beni görüp tanışmak istedi ilk gördüğünde de kendi yaşıtı olarak gördü tabi doğal olarak.. neyse tanıştık konu yaşa gelince orada bir duraksadım ben, olmaz dedim içimden arkadaşlarım da aramızda 4-5 yaş olucanı tahmin etmemişti en fazla benden 2-3 yaş küçük olabileceğini düşünüp bir şey olmaz konuş iyi çocuk dediler o şekilde konuşmaya başladık bu zamana kadar arkadaş olarak konuştuk ama tuhaf davranıyordu çok kızmıştım içim içimi yiyordu meğersem böyle davranmasının sebebi yaş problemimiymiş oda kırarım diye söylememiş uzaklaşmak istemiş en başında tahmin ettiğim gibi çıktı bu yaş problemi en büyük sorundu ve birbirimizi kırmandan konuşmayı sonlandırdık ikimiz içinde böylesi iyi sanırım. Bu sorunu yaşayan lar var mı merak ediyorum.
Minyon olmanın zararları :( ? Neden yaşım küçük duruyor diye benden küçükleri çekiyorum yaşıtıma denk gelmek niye bu kadar zor?