yemek düzenim yok. Akşam yemeğinde pilavın yanında bile çay içerim. Çay proteinleri öldürür mü?
ya da neyle ilgisi var bunun?
yemek düzenim yok. Akşam yemeğinde pilavın yanında bile çay içerim. Çay proteinleri öldürür mü?
ya da neyle ilgisi var bunun?
Bazıları fino köpekleri gibi geç gelişir sende o varsa büyütsün boyun uzamaya devam ediyor mu boy kilo kaç irileşmen için ekonomine göre liste hazırla her gün et yiyecek paran yoksa pirinç ye kuru fasulye gibi testesteronu artırsın diye bol bol soğan ye biraz ağır sağlam tamamdır anne yemeklerinden şaşma unutma " yemezsen büyüyemezsin."
Cevap
3Cevap
Hem yemek düzenini düzene koymalısın hem de spor çalışmalısın. Bu 2sini yapmadığın sürece kalıplaşamazsın.
Spor ve o enerji açığını dolduracak uygun diyet programı
Cay proteinleri oldurmez fakat surekli olarak yemek yiyip spor yapman gerekiyor kalipli olmak istersen
h@yvan gibi yiyorum ama düzenli yürüyüş yaptığim için hemen yağlar eriyor olabilir
günlük rutin saymazsak sadece yürüyüşte en az 2km hızlı şekilde yürüyüs yapiyorum.
Bence spor yaparak kendini geliştirmelisin
belediyenin fitnes salonunu yazılsam faydası olur mu?
ben daha çok yürüyüş yapıyorum. belkide yürüyüş yapa yapa yağları sürekli eritiyorumdur. Yürüyüse basladığimda 2 km falan yürüyorum.
Spora başla
Diyetisyenle görüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?