Sevgilim ona kaçmamı istiyor yapsammı?

Sevgilim üniversite bırakmamı onunla evlenmemi istiyor. Mesafeli ilişkimiz var ve aslında 9 ay sonra benim yanıma gelebilir ama nedense istemiyor onun yanına gelmemi istiyor. Onun yanına gelirsem annem babam ailem üniversite herşeyimi bırakmam lazım. Bende dedim olmaz sen okulu bitirmedin işin bile yok nasıl bakıcan bari bırak ben okulu bitireyim. O da dedi: seven insan herşeyi göze alır sen sevmiyon demekki. Ama size yemin ederim arkadaşlar ben bunu çok seviyorum ama kacamam annemin babamın kaç senelik emekleri var beni okutmak için tabikide ilerde inşallah evlenmek isterim ama böyle yapması gerçekten çok üzüyor beni. Ne yapmam lazım akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar onun benim yanıma gelmesi daha kolay ama gelmek istemiyor çünkü annesi ikinci kes boşandı borçlara yardımcı olacak (annesi çalışıyor ama). Bende kabul ettim tamam dedim ama benim yanımdada olur parayı kazanıp yollar. Gelmiyorum diye sen beni sevmiyorsun diyor göze herşeyi alırdın sevseydin diyor. ciddiden bak çok üzülüyorum çünkü yeminle değer veriyorum ve bizim geleceğimizi düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kaybeden taraf ben olucam diye çok korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş sizi haberdar etmek için güncelledim. Konuştuk ve kendiside aptal bişey dediğimi kabullendi. Annesinin borçlarına yardım edecek ondan sonra 8 ay sonra benim yanıma gelecek 😄
Sevgilim ona kaçmamı istiyor yapsammı?