Güncellemeler
+1 yıl
Ailenle baristiririm beline kırmızı kuşağı baglattiririm seni el üstünde tutup kimseye ezdirmem diye çok büyük yeminler ediyo. Çok üzgünüm. Seni manisaya adım attigin an alır nikah kıyarım diyo. Ama ben böyle bir hayat istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sakın kaçma. yarın bir gün seni bırakmayacağı ne malum ve niye onun eline bakıcan ki oku meslek sahibi ol bacım
Teşekkür ederim
Bakire olmadığın için senin ona kolaylıkla kaçacağını düşünüyor. İlerde bunu yüzüne vurur. Seni böyle kabul ediyor diye kimseye körü körüne bağlanma..
Hayır bağlanmiyorum. Zaten bunu yapamam da.
okul ekmek kazandırır mı bilinmez bu adam sana nikah kıyarsa evlen gelsin istesin evlen
Okulu bırak kaç diyo istemek yok adamda
neden kaç pardon neden
sevsevdigi icin herseyi yaprdiyo madem oniye senin okulunu bitirmeni istemiyo niye gelip istemiyo seni inanma bunlari bos bunlar senden faydalanmak istiyor yoksa niye israrla kacdiyo gelsin istesin ozaman yuzu pecelimi bunun
Evet dedim seviyosan ailemle kötü olmami istemezsin dedim lakin sabit fikirli seninle sadece yuva kurmak istiyorum diyo
yav baksin isine bence yolver gitsin uzuldugunle kalirsin seven insan sevdiginin uzulmesini istemez kendine gelince seven herseyi yapar sana gelince baska turlu onun niyet farkli bensana diyim dinleyip dinlememek sana kalmis ama pisman olcagin seyler yapma hayat senin hayatin erkek ya da kiz herzaman bulunur ama aile zor 1tane baska yok yani
Haklısın asla yapmiycam bu hatayı ama fikirlerinizi merak ettim
inanma kardes bende bir erkegim ama bu kadae vaad edip tutan erkek cok zor guvenme üniversiteni bitir adam akilli biriyle evlen
Kacacgina gelsin istesin deki ben okumak istemyrm kabul ediyorum de kacmak ne alaka gelsin istesin seni hic guvenme hic hemde o hatayi yaptgn kisiyle bile devam etmemsn buna niye guvenesin
Kimseye güven olmaz okulunu oku öyle git oda beklesin...
Anlamıyo laf anlatamıyorum.
Yapacak bir şey yok kabul etmek zorunda ve şöyle de bir şey var bakire değilim demişsin bırak öyle kabul etmiyorsa etmesin bu bir lüks değil
Okul bitince gidersin
Kesinlikle kacma... salak degilsen yapma bunu
Gerçekten seven bekler.
bosver sonu husranla bıterse ktu olur
Aile rizasi onemli.
E kaçma normal evlen
Bunu diyorum ama anlamıyo kaçmaya odaklamış kendini. Ailemi okulumu bırakamam. Ona diyorum barıştırmaya uğraştiracaksan ne diye kaçıp küsüyoruz diye bana mısın demiyo
Yok bu iş olmaz seni kullanıp atacak başka bir açıklaması yok