Önce sevip sonra sevmemek?

Şimdi arkadaşlar. nerden baksanız 6 7 ay lik bir ilişkim var. Severek birlikte olduk evet. hatta hala devam eden bir iliskimiz var ve ben lys den yeni çıktım ve bir rahatlama var. Böyle onla konusmayip bilgisayar oynayasim felan var. bir de eskisi gibi onu kıskanmıyorum sanırim. Ama ilşki başladiğımızda ve 4. 5. aylarinda evlilim hayalleri bile kuruyodum o da kuruyodu. Ama bayadır görüşemiyoz yüzyüze. Yüzyüze görüşsek tekrar eskisi gibi olurmuyum? Eskisi gibi bir sevgi gelir mi yine? Hala swvil sevmediğimde bile kararsızım. Ayrılmayı düşünmüyorum ama. Olurda öyle bisey olursa ayrılmak ihanetmidir. Hani knternette yazarlar ya umut verip ayrıldı felan diye. Şimdi işin aslına gelirsek. İlk baş seviyodum çok hemde. O zaman umutlandi tabi bende umutlanıyodum kendim icin ylk evlilik felan ama sonradan elimden olmayan şekilde bir eski halim kalmadı ve ayrılsam ihanet etmis mi olurum. Onunla gönul eğlendirmek için çıkmadım sonuçta ciddi düşünüyodum. ama sonradan oldu böyle napmaliyim. Sevip sevmedigimden emin degilim. Bulusunca belki duzelir. Belki ramazandan boyle belki stresten sinavlardan böyle. İste az cok anladiniz. İlerde tam soğukluk gelirse ayrılmak ihanetlik mi? Bu sefer ayrilmasakda mutlu olmuycaz belki? Ama kız benide çok seviyo? Kafam allak bullak?
Önce sevip sonra sevmemek?