Sevgilim benden intikam mi aliyor ne yapmaya çalişiyor anlamadim? Lütfen okuyunnn?

Ya 1,5 sene sevgiliyiz. Askerdeydi ben annemlerle hep kavga etdim hep üzgündüm doğru düzgün arkadaşm yok kimseyle dertleşemedm ondan biraz psikolojm bozuldu. Gecen kavga etdik bana hicbirsyi söylemiyorsun diyo bak annenle kavga etmişsin söylemiyorsun falan diyo. Benım sorunum şu insanlari bilmeden üziyorum ve sonradan cok pişman oluyorum. Sevgilimi de üzdüm, dünden belli bana tavır yapiyor ama cok ileri gidiyor bana makyaj yapma cok dişari cikma acik giyme diyordu yapmiyordum acik falan giymiyordum, ama şimdi rahat ol istedigini yap dişari cik eglen falan diyo bugun saten ne bu tavır niye kiziyorsun dedim ben sana niye kiziyim ki ben kimim ki diyo. Sevgilimsin dedim hm öylemiyim diyo intikam almaya çalişiyo psikolojm bozuldu ondandir diyo benim yaptigimin aynisini o yapiyor şimdi. Ama gercekten illeri gidiyor bugun ailesi yengesi falan denize gitmişler bana diyor ki ben kizlara bakiyorum haberin olsun. İyi b*k yiyorsun dedim niye bakiyorsun sevgilin varken dedim ve bana hak ettdin daha bu ne ki birsey yapmiyorum diyo. Ben o kadar kiskancliktan delirdim seninde işine geliyor dimi askerde kiz falan goremedin simdi bakiyorsun hazır aramiz kotuyken diye yok ben öyle birsey aklımdan gecirmedim ama inanmiyorsan sen bilirsin beni biliyorsun bugne kadar kimseye bakmadim diyo. Niye böyle yapip ileri gidiyor ya?
Sevgilim benden intikam mi aliyor ne yapmaya çalişiyor anlamadim? Lütfen okuyunnn?