Bugün ilk buluşmaydı. Çok istedi benim şehrime gel diye hayır senin gelmen lazım diye gitmedim. Kendisi il dışından geldi. Buluşmadan önce sen ısmarlarsın gelcem o kadar deyince bende tamam demiştim. Ne olursa olsun ben aldım bide marketten bi şeyler seçiyo kendisi hiç elini cebine atmadı. Bir dahaki buluşmada yanıma gelirsin ben sana alırım diyor. Olum ilk defa bu kadar enayi yerine kondum. Bfxğbbgbbgbf ayrıldım zaten menü seçişini görseniz en pahalısını seçiyor bgxgbgb. İntikam mı aldı benden sizce? Sinirlerim bozuldu.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neden böyle biriyle buluşma gereği duydun ki zaten yazışırken ne mal olduğunu göstermiş
Ya ben şaka yapıyor sandım ısmarlarsın artık deyince bunu başka bir erkek arkadaşımda demişti hesap öderken saçmalama şaka yaptım deyip ödemişti ne biliyim.
Ödemeseydin bari üzüldüm valla
Yok ya üzülme bende öyle kötü hissetmedim öderken ilk ve son buluşma adına ödedim. Bi de onun adına ben utandım. Yol parasını çıkartmaya çalıştı geldi ya
Yerinde olsam bir daha buluşmaya çağırıp buluşmayada gitmem
Hahahhaa yok bela falan olur korkarım ben
Merak etme hiçbir şey olmaz. Bu arada uyumayacaksan ekle
Hesap çıkar menfaat ilişkisi olacağına ömür boyu bekar kalayım. Bu düşünceler çok kötü
boyle bırısı ıle bence devam etme asla hem de ne olursa olsun bır erkek kadına boyle yapmamalı
Ayyy şaka gibi
Kusmalık boktan bir insan
Ben ödemezdim kasada :)
Ya elini cebine atmıyor ki bakıyorum suratına gelmişken yeyim dedi herhalde bi de çok iyi niyetlisin diyor
Bencede iyi niyetlilisiniz o şüphesiz:)
İyi niyetlilik değil enayilik 😂
Ay iğrenç soğuma sebebi direkt
Verilmiş sadakan olmuş bence
Kıyamam kac para harcattı sana
Onun masrafı 400 tutmuştur. şşKendinin yol masrafını kapatmaya çalıştı güya
Iban at atım yarın bu ders olsun balım sana
Yaa teşekkür ederim yok kanka. Ben zaten huzursuzluk çıkarmadım zorumada gitmedi. O an maaşı benden az bu arada, buraya zor gelmiş olmalı ben ödeyim diye düşündüm ayrılınca kafa denk etti o an saf düşündüm 😂
Uyuz
Hohahahahahah
Ğbxfbbğg
İyi olmuş diyerek gülmek isterdim ama aynısı ilerde başıma gelsin istemem sbjfgkdf
Kanka benim adıma söylüyor menüde sanki o ödeyecek çok komikti. Bende hayır diye durdurdum zaten dediği olmadı. İçecek istemiyorum diyorum içsene diyor. 😂 Onun menüsünüde ben seçtim hayır diye tatlılı salatalı menü istiyor
Eeee erkeğin de elini cebine atmasını istersiniz ama yeri gelince. Şimdi tamam onun yaptığı tamamen hıyarlık o ayrı da; Al gülüm ver gülüm (denge) yapmış. Yani bilet parası verdim, verdiğim kadar harcatayım demiş. Aslında baya mantıklı da aldığın kadarını vermek, buna bundan sonra hep uyayım ben de.
Senin İntikamını mı aldı bgxgbgxg öyle değil knk bu karşı cins aynısını yapsa sende sinirlenirsin. .
Ben sinirlenmedim de
Benim intikamım ne alaka bir saniye? Veyahut da seni böyle düşündüren şey nedir? Birinden intikam almayı kafama koymuştum zaten aldım da fakat bu konu nereden çıktı? Birinden intikam almak istesem başkasına da bırakmam zaten. Sadece karşımda dengesizler olunca düşününce denge gözetmek zorunda kalıyorum, mantıklı uyayım aslında dedim sadece. Başıma gelseydi sinirlenirdim evet.
Denge değil bu. Gidip neredeyse en pahalı şeyi seçip benim adıma söyleyip markete girip bi şeyler almak yüzsüzlüge giriyor
Evet yaptığı hıyarlık ve yüzsüzlük de benim intikamım nasıl oluyormuş onun cevabını alamadım.
Bu arada s*ken yaranır diyeceğim de onu yapsak da yaranamıyoruz ki akhkdfsf
* yaranırı sen çok yanlış anlamışsın aslanım. Ne biliyim yaran varmış gibi hissettim çocuğu haklı bulunca.
Yok haklı bulmadım dikkatli oku da alma-verme olayı dikkatimi çekti dedim sadece. Evet diğeri için bir şey diyemeyeceğim sfgjskfsl burcun ne senin