Eskiden onu reddettim
istek atı aylarca 3+ ay beklemeye biraktşm
aradı açmadım geri dönüş yapmadım mesaj da atmadım bi ay sürecinde
sizce benden intikam mı

Eskiden onu reddettim
istek atı aylarca 3+ ay beklemeye biraktşm
aradı açmadım geri dönüş yapmadım mesaj da atmadım bi ay sürecinde
sizce benden intikam mı

Her geri dönen adam intikam için dönmez. Bazen özlediği için gelir. Gelmişken de bir bakar eğer yeniden olma şansı varsa olur ama yoksa uğraşmaz. Çünkü bir kere kaybetmiştir ve bir kere kaybedilen tekrar kaybedilince aynı etkiyi bırakmaz. O yüzden olumsuz düşüncelerden çıkman lazım. Çünkü senin olumsuz düşüncelerin belki de hayatının en güzel zamanlarını geçirmene engel olacak. Bu dünyada bir kadını güzelleştirecek tek şey gerçek sevgidir. Boş ilgi için kendini paralayan kadınlar ise lekeli kalır
O intikam için geldi demiyorum ama bn ona gitim ya onu reddiykten sonra bnden intikam mı alıyor? Böyle demşl
Orada sana dediği şey. Özledim geldim ama sen hiç değişmemişsin. Senden bir hamle bekliyor yani. Adama duygularını hissetirsen zaten gerçeği görürsün.)
Ama bn ona yazdım o nasıl bana geldi?
Karşılık vermiş sonuçta. Demek ki bir umut var
Benimde kafamı o karıştırdı ya seviyorum ama olmuyoruz der gibi
Bu durumu bende benim hatunla yaşadım. Onun kafasında bir milyon soru var tabi ama yanlış düşünüyor. Bana gelse ben ona ucucam da bizim ki işte egolu. d
İsteğikabul eder mısınız detaylı anlatayım ne yapacaksa karar vereyim
Etmem. Ben terapist değilim. Kendi yolunu kendin bulmak zorundasın. Orası bir kişiye özel. Başka kimseyi almıyorum.
Yorumdan yazayım?
Gerek yok. Ben söylemem gerekeni söyledim. Dikkate alıp almamak sana kalmış. Benim hatun görse üzülür. Fazla bile konuştum. Hayatında başarılar
Ona dedim ki niye öyle düşünüyorsun? farkındayım son zamanlar çok kavga ediyoruz ama eskiden böyle değildik bnde uzatmak istemiyorjm
Dedi ki
Biz tanıştığımızdan sadece kavga ediyoruz
Reis böyle mevzularla gerçekten ilgilenmiyorum. Sordun, görüş paylaştım. Benim hatun üzülüyor sonra. O pek belli etmez benden kıskanç kdkdkd o yüzden beni vursun istemem. Sen kendine başka terapist bul
Ya bi yoruma ne yapacak yedim sanki sizi aaa
Gerçekten sabah sabah sinirlenmek istemiyorum ama yüzsüz olmaya gerek yok bayan. Şuraya iki üç görüş yazıp insanlara kendi istediğim kadar destek oluyorum. Hatunumu da böyle boş mevzularla üzmem. Beni delirtmeyin. d hayatınız da başarılar
Cevap
6Cevap
What a wonderful Türk'üm diyene... Yahu adamda sıkıntı yok, sen ne istediğini bilmiyorsun gibi geldi daha çok.
Niye ben açık açık demişim
Çünkü ailevi sıkıntılarım vardı hastaneye yatırldım ve bi çok şey daha aklımdaydi ama dönemedim kafam be moralım çok bozuktu.
Bu bana geldi yA eskiden affet özledim vs vs gibi bn reddettim intikam mı alıyor bnden
Peki
Bence adam haklı, sen haksızsın
eskisi kadar değerli değilsin
Aradığını bulamadın hala galiba
Hayır
Rimela bırak bu aşk işlerini
Sen kimsin aaa
seni terk eden kişiyim :)
Bni terk eden?
çokmu kişi seni terk etti?
hadi ordan
sanalı bırak bence reelde bulmaya çalış. ayrıca sanaldakilerede güvenme senin iyiliğin için söylüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?