+1 yılBir yandan çok iyi yapmışsın çeksin aldatmanın cezasını ama bir yandan da kötü yapmışsın bacım seni basit biri olarak görebilir. He yalvarıyorsa hatasını anlamıştır ama barışma derim. Aldatan bir daha yapar yapmasa bile yeltenir :S
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yok asla barismam
En İyi Cevaplar
o biriyle iliskiye girip aldatirsa sendemi kizligini bozacan inadina? takilma boyle seylere, ergen akillari bunlar:) affet ya da bitir:)
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bitti tamamen
Yeni bir erkek arkadaşın var unut geride kalanları, ama yapabileceğini sanmıyorum. Hala onun derdi ve duyguları ile savaşıyorsun. Onun yanlışını bu şekilde değil de daha oturaklı ve olgunca verebilirdin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi hala var bir seyler ama nefret
Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. İyi ettin tabi ki aldatma duygusunu şimdi daha iyi anlamıştır o şimdi az bile yapmissin keske gozunun onunde 3 sanyede olsa opusur gibi yapsaydin
08 Yorumla
Soran+1 yılYok o kadari fazla
Soran+1 yılHaha bakalim simdide kahroluyor emin ol
Soran+1 yılYok yok asla tovbee
Soran+1 yılPeki sag ol :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Nefret iyidir, sıcak tutar, kin hafızayı kırbaçlar, ters gidene dur diyecek bir hissin varsa oda kindir. İntikam başka mevzu, almak için uğraşma, ayağına kadar gelirse kendi kendini intikamlamış olur, sende muhattap olmamış olursun. ASDDFFG
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinn
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. https://goo.gl/chSmb5
Çok yedik doyduk saol.40 Yorumla
+1 yılYani eski sevgilinden intikam almak için başka birinin duygularıyla oynadın ne güzel bir şey :) Sizin gibileri gaz odalarına atmak lazım ya neyse. Kesin ergenin tekisindir.
15 Yorumla
Soran+1 yılArkadasim duygulariyla oynamadim onunla mutlu olmak istoyorum bana deger veren biri bende ona veriyorum
- +1 yıl
ya evet kesinlikle öyledir :D
Soran+1 yılVallahi cok mutluyum o kadar efendi biri ki
- +1 yıl
Ya gözünü seveyim karşında çocuk yok. Yazdığın sorudan her şey anlaşılıyor zaten
Soran+1 yılArkadas yakisikliya intikam almak istedigimi soyledim cocuk kendi kabul etti
superrrr dersini verdin, onu tanidin nasil bir tip oldugunu, yeni erkek arkadasinda eger ihanet ederse sonunun ne oldugunu biliyor :))) alkis
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha evet :)
+1 yılVayy harikasin ablamda yani bu işler adam dişler boş işler ne var yani unutur gider başkasını sever sende öyle hadi yolunuz açık olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle sag ol
Kana kan dişe diş.. :)) Güzel de intikamın için bir başkasını kullanman çok yanlış.. Hiç suçu günahı olmayan birini de sen aldatmış oldun.. Nasıl mı; hoşlanmadığın halde öyleymiş gibi davrandın..
19 Yorumla
Soran+1 yılYa guncellemeyi oku
Soran+1 yılAynrn vesile oldu
Soran+1 yılHaha evet tuhaf :)
Soran+1 yılEvet
kötü yapmışsın.. çocuğa yaptığından bahsetmiyorum, diğerinin teklifini sırf böyle birşey için kabul ettiysen kötü yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYa basta oyleydi ama cok efendi biri ona isinmaya basladim mutluyuz
Bence çocuğun umrunda olmamıştır çünkü o zaten aldatıyodu... Olan sana oldu hiç bir zaman unutamıycaksın aldatıldığını. Bunu erkek arkadaşını ya da hem cinslerimi savunmak için söylemiyorum yanlış anlama sakın ama durum bundan ibaret.
01 Yorumla
Soran+1 yılO da unutmayacak emin ol bu olayi
Yavşaklık (sana göre intikam) yapmak için koluna taktığın o çocukta umarım senden hesabını sorar bir gün:)
15 Yorumla
Soran+1 yılSormaz cunku mutluyuz onunla cok efendi biri
Soran+1 yılKullanmadimki yakisikliya dedim ondan intikam almak istiyorum diye o da kabul etti
Soran+1 yılGuncelleme yazayim bari
+1 yılkaşar level 90... kızım diger cocuk senin kuklan mı? intikam için neden bir başkasının zaafından faydalanıyorsun... ayıp ayıp... umarım o çocukta onu kullanır sende mal gibi ona bakakalırsın...
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadasim guncellemeyo okur musun
gayet iyi yapmışsın mustahak ona iyi olmuş umarım diğer çocukla mutlu olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah :)
+1 yılihanete ihanetle karşılık vermişsiniz yani ondan bir farkınız kalmamış
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide ama o anlik ofkeyle yaptim
- +1 yıl
öfkeyle kalkan zararla oturur. erdemli olsaydınız bu şekilde hataya onun gibi düşmezdiniz.
dönme 1. de yaralayan 2. de öldürebilir bunu unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canim ne donmesi yeni iliskimde mutluyum
Kötü yapmissin. Onun yaptigini senin ona yapmaman gerek bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOlan oldu artik
Tamam iyi güzel ama diğer çocuğu kullanman pek hoş değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılGuncellemeyo oku :)
+1 yılSeni seven diğer çocuğu resmen kullanmışsın, hiç hoş bir davranış olmamış. O çocuğun yerine kendini koymalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinda bir oku gincellemeyi
- +1 yıl
O zaman bir şey diyemem tabii
+1 yılgarip bir durum sen başkasıyla el ele onun önünden geçeceksin onun elinde çiçek olacak öylece bakacak bişey demeyecek, insanın inanası gelmiyor,
03 Yorumla
Soran+1 yılDedi zaten hayirdir birader diye bende sen git busene kos bizide rahat birak dedim
- +1 yıl
sen cevap verince akan sular durmuştur,
Aslında aldatmaya aldatmayla karşılık verince senin de ondan farkın kalmadı. Gerçi başka türlü de olmazdı aslında. İyi yapmışın boşver yaa :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBen aldais sayilmiyorum ki o beni aldatarak defalarca coktan bitirmisti
+1 yılMüstahak bu erkeklere çokda iyi yapmışsın helal sana :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSag ol :)
- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSenin ondan ne farkın kaldı? o aldattı diye illa seninde Kötü şeyler yapıp aldatmanmı lazımdı? Hemde o diğer çoçuğa yazık değilmi?
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuga yazik degil cunku mutluyuz deger veriyor bana bende ona
+1 yılo yakışıklı cocugun ne suçu var
şayet o cocugun yerinde olsam varya düdüklerim l*n seni01 Yorumla
Soran+1 yılArkadasim yakisikliya durumu anlattim ders vermek istiyorum diye kabul etti sonra konusmaya basladik ve cikiyoruz
+1 yılIntikam hırsıyla kendini küçük düşürmüşsün ama farkında değilsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılHayatim beni defalarca uzdu kandirdi artik illalah etmistim
- +1 yıl
Bunu onun için değil kendine duyduğun saygından dolayı yapmamalıydın
Soran+1 yılHaklisin kesinliklede o an o sinirle iste
+1 yılsiz barışsanız bile içinizdeki bu oraspluk sizi rahat bırakmaz en son gruba kadar gider bunun sonu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHe he oyle defalarca aldatip kalbimi kiran serefli ben orospuyum haklisin
- +1 yıl
Kiz hakli
- +1 yıl
ne o kız dayanışması var galiba :)
+1 yılBen olsam oglanin yanina gider bu 0ruspu senidemi buraya cagirdi beni buraya cagirdi diye aranizi bozardim
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu demeye yuzuk yok sadece hayirdir birader diye cocugu itti bende aldattigini ogrendigimi soyledim
- +1 yıl
O zaman yanindaki oglan genismis hayirdir bu oglan niye cicejle bekliyor diye sormazmi insan
Soran+1 yılBen cocuga soyledim zaten kirildigimi anlattim intikam alacagimi doyledim o da kabul etti
+1 yılZeki biriymişsin. Ama intikam beslemek pek iyi değildir ayrılırsın olur biter. üzülmezsen ayrıldığına bu sana olumlu yansırdı zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum iste
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılHaha :) ben sevgilinin yerinde olacağım o Çiçeklerin saplarını çocuğa sokarim iyi dayanmış :)
16 Yorumla
Soran+1 yılYoo olau cikarmaya kalkti hatta hala tehdit ediyor cocugu benden ayrilsin diye
- +1 yıl
Aferin ona :) tehdit olayı abartı haketmis ayrılmayı çünkü..
- +1 yıl
aynen eski sevglm tam da bunu yapar :))
- +1 yıl
Normali o zaten her ne kadar haksız olsada dayanamaz kolay kolay bir erkek o anda..
Soran+1 yılDayansin dayanmasin defalarca aldattiginda ben nasil dayaniyordum
- +1 yıl
Hatalı zaten ona bişey demiyorum ki..
Madem diger cocuk arada gitmemis cok iyi yapmissin. Oh olmus 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılOlay cikarmaya kalktida agzinin payini verdim
Soran+1 yılTukururde suratina tukuruk bile utanir sen suratina dedim
Tebrikler. Ölene dek unutamayacagı bir ders vermişsin. Bu ona çok koymuştur.
04 Yorumla
Soran+1 yılKpysun beni defalarca aldatti sadece gozumle gormedim icin yutmustum hepsini
Soran+1 yılYok benim icin o defter kapandi
+1 yılSni aldatani affetme canım guven bittimi iliskide biter;-)
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ne affedicem ben mutluyum sevgilimle
- +1 yıl
Bir omur boyu mutluluklar cnm:-D
+1 yılYa kavga çıksaydı bıçaklasalardı birbirlerini biri birinin kafasını taşla ezseydi ne olacaktı o zman bunları hiç düşündün mü?
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun oyle bir sey yapmayacagini adim gibi biliyorum
+1 yılEE ondan ne farkin kaldı bnce o acaldi sende Bn senden daha fazla alcalirm dedim ve basardin trprikler
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin o an ki sinirle defalarca aldatti en sonunda...
- +1 yıl
Farketmez o kendi karekderini ortaya koymuş bnce
+1 yıloha l*n o ne öyle ben burdan tırstım senden :D kim bu diye sormadı mı seni kolundan tutup. gerçi yüz bulamamştır
03 Yorumla
Soran+1 yılCocugu itti hayirdir bilader falan diye ben girdim aralarina aldattigini bildigimi soyledim
- +1 yıl
durumlar böyleYABANCI diyosun yani :) bieyin intikamı olmuş derler şimdi terbiyeszlk ypmyim. ondan olmuş
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılAgzım açık kaldı eniyisini yapmışsın barışma bence tekrar,
08 Yorumla
Soran+1 yılYok aslaa
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun ama bukadar şiddetli intikam alanını duymamıştım, bence o çocuk şimdi sana aşık oldu her gecen gün içinde giderek büyüyeceksin :)
Soran+1 yılNeden ki?
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi çocuk senden intikam almaya kalkacak bu kesin çünkü attığın gol ağları delmiş, senden yüz bulamıyacak bu içinde büyüyecek ve seni düşünecek sürekli, bu takıntıyla aşk arasında karışan bir duygu oluşturacak, seni her gördüğünde güçlü olmaya ya da görünmeye çalışacak ama eriyip içten içten bitecek, buna emin olabilirsin o moda girmiş çünkü olaylar ;)
Soran+1 yılİntikam alamaz ben onu tamamen cikardim hayatimdan
Cevap sahibi+1 yılO çalışacak ama :)
Soran+1 yılCalissin
Cevap sahibi+1 yılBu arada sende diğer çocuktan hoşlanmışsın diğerini sevsen böyle sert davransmazdın, enbüyük intikamı kafandan silerek yapmışsın zaten :)
+1 yılNasıl bir intikam alıcam biliyo musun, ölmeden toprağın altına koycam, toprağın altına...
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
- +1 yıl
benmde böyle bir planım var yani sert olcak biraz :D
- +1 yıl
:D:D:D Sn bn, beğendin de bn seni görmedim onu napcaz hacı :D
- +1 yıl
Sakal boğazına takılır ama dikkat et :D
+1 yıl:) vay ergenus vay :) plan da yaparmış... Uygulamaya da koyarmış :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle
Manyak mısın, ne barışması yaa..
Hem başka birine el ele tutmuşsun, hemen silip atabilr misin?01 Yorumla
Soran+1 yılYok be ne barismasi asla mutluyum hayatimdaki insanla :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen bu tür ufak ders vermeler iyi oluyo herkes haddini bilmeli yoksa bildirirler
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle cekirge bir sicrar iki sicrar
Cevap sahibi+1 yılBence bu ona iyi bir ders olmustur en azindan baska birini aldatmadan önce iki kez dusunur
Soran+1 yılAynen hoc unutmaz bu olayi
Cevap sahibi+1 yıl:))
güzel yapmışsın kız intikam alacagım zaman sana geliceğim taktik verirsin değilmi :))
01 Yorumla
Soran+1 yılYardimci olurum :)
Nasıl mutluluk bu helal olsun size bu olaylardan sonra mutluyuz diyebiliyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bizim sucumuz ne
İyi yapmışsın pampa aferin bize böylesi taranır asdffh
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
bence iyi yapmadın intikam almak yerine ayrılman yeterliydi
01 Yorumla
Soran+1 yılAma hep uzuyordu beni cok zor zamanlar yasatti bana :(
Cok iyi yapmışsın ama seni seven çocuğu oyununa alet ederek yanlis yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama simdi konusuyoruz bakalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen o çocuğun yerinde olsam ikinizinde suratini mikerdim. Ama o kilibikmis
01 Yorumla
Soran+1 yılOlay cikarmaya calisti zaten aldattigini soyoeyince hoc bir sey diyemedi
verseydın daha ıyı olurdu ama olsun oda yetmıstır :)
00 Yorumla
+1 yılen güzeli devam et :)
01 Yorumla
İyi yapmışsın eline salık canım
02 Yorumla
+1 yılEski sevgiline iyi olmuşta yenisinin günahı ne
01 Yorumla
Soran+1 yılYok o cok edendi biri onunla yeni bir yola devam etmek istiyorum
intikamım şekil önümden çekil
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha :)
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Gurursuz hala yalvarıyor bir de
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen poslik ben mutluyum cok sukur
Hahah harika olmuş hak etmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Iyi yaptın ve salla artık onu barışma sakın
01 Yorumla
Soran+1 yılYok hayatimdaki yeni insanla mutlulugu deneyecegim
Etme bulma dunyasi yapacak birşey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılvur piçe yansın götü durumu olmuş. çok ayıp.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılTam gaz devam bacım :S
01 Yorumla
ıkınızde serefsizmişsiniz
38 Yorumladoğru söze ne denir
Soran+1 yılArkadasim haketti o beni defalarca aldatti ben gozumle gormedigim icin affettim hep onu bir son damlaydi
Soran+1 yılHaklisin sende ama bilmediniz cok sey var
Soran+1 yılO zamqn cook uzun olurdu
Soran+1 yılİyi
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. helal olsun sana :D devam et:D
01 Yorumla
Soran+1 yılSag ol
haketmiş şeref de yeni çocuğa yazık
03 Yorumla
Soran+1 yılYok yeni cocuga soylemistim intikam alacagimi sevgilimden o da kabul etmisti simdi onla gorusuyoruz mutluyum
+1 yılKısasa kısas. Has olmuş daa.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu ilk aldatmasi degildi ama goxumle gormedigim icin yargilamamistin en sonunda yetti canima hem yeni kiside cok efendi cok egleniyoruz vesile oldu
- +1 yıl
Anlayışsız ve öfkesine hakim olamayan biriyse eski erkek arkadaşın bir daha ki benzer tutumunda canının sıkılacağı şeyler olabilir.
Soran+1 yılBir daha gorusmeyecegim ki yakisikli cok efendi biri onunla gorusuyorum
Gercekse iyi olmuş. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılGercek canim :)
+1 yıleskisine müstehak ama yenisinin suçu ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılYenisi cok efendi biri benide seviyor bende deger veriyordum ona vesile olfu bu durum mutluyuz
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat