İlişkilerde kızlar ne kadar Cilveli olursa o kadar iyi oluyormuş ne diyorsunuz buna? Cilveli ilişki size göre nedir? Cilveli ilişki her anlamda mutluluk veriyor vede uzun güzel bir şekilde devam ettiği belirtilmiş... Erkeklerin tercihi de bu yönde oluyormuş siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Cilveli ilişkiler uzun ömürlü oluyormuş sizce cilveli ilişki nedir tam anlamıyla?
Cilveli ilişkiler bir kızın direk erkeğin istediğini yapmaması gibi naz yapmasıdır vede gerçekten evli olmayan kişilerin sec hayatları çok kısa sürüyor ve bıkkınlık yaşanıyor bu cilve ve naz olmadığı için hemen öırılcıplak direk o işe yöneliyoelar bole olmaz
Kadında bitiyor herşey erkek sadece kadının güzelliğini bilip ona göre davranacak, ona göre hediyeler alıp onun gönlünü ve ruhunu doyuracak kadında işvesi ve cilvesiyle erkeğini uçuracak ve uçacak işte o zaman o ilişki mükemmel olur
Cilveden kasitlari hatayı seven neşe dolu hareketli cıvıl cıvıl olması artı güçlü ve ilişkiye her daim yenilik ve hareketlilik katması kendisine bakması ve buna benzer lakin bu her iki taraftada olmalı:)
ilişkilerde kadın dısarda kuğ gibi olmalı aile ortamında arı gibi olmalı eşi ile baş başalarsa panter gibi olmalı cilveli tatlı güçlü kıvrak ve seksi olmalı iliskide 3 hareket kuğ , arı , panter
Sevgilim hakkin da örnek vermek istiyorum o zaman Günaydın aşkım diyor Günaydın aşkım ne yapıyorsun falan filan, bazen konuşucak konu bulamıyorum mesela bu
Yanlış olan durum yok. Sadece cinsellik üzerine mi buluşmalarınız onu öğrenmek istedim. Birlikte biyere gidip yemek yiyebiliyorsanız , sinema tiyatro veya arkadaş ortamında takılabiliyorsanız normal. ama arkadaş ortamınız yoksa sorun var demektir. Mesela sen onun arkadaş ortamını biliyormusun tanıyormusun?
En İyi Cevaplar