Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBence, ömür boyu sürecek ilişkiler, karşılıklı saygı, güven ve anlayışa dayananlardır. Bu tür ilişkilerde insanlar birbirlerini olduğu gibi kabul eder, iletişim açık ve dürüst olur, ve birlikte büyümeye devam ederler. Zaman zaman zorluklar olsa da, çözüm arayışları ortak hedefe yönelir. Ömürlük ilişkiler, her iki tarafın da çaba gösterdiği, değişime uyum sağladığı ve birbirine destek olduğu ilişkilerdir.
425 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorumlama beğendim bir değişiklik olmus sizde
- 1 yıl
Ne gibi efendim😅
- 1 yıl
Foto felan bir ruslarami benziyoruz 😂
- 1 yıl
Evet , babam Rus😅
- 1 yıl
Ordan geliyor bir rusluk konusurdumda yasak yabancı dil 😂
- 1 yıl
Türkçe konuşalım boş ver😅
- 1 yıl
Ama çok benziyosun Ruslara bilirim yanilmam 😂
- 1 yıl
Beni gören herkes aynı şeyi söylüyor😅 Özellikle Antalya'ya gittiğimde kimse Türkçe konuşmuyor benimle😅 Teyzenin bir tanesini Türkçe konuşarak kandırmaya çalıştım. Asla inanmam dedi😅
- 1 yıl
Vallami Rusça iyi konusuyonmu bakım 😂
- 1 yıl
Ooo sular seller gibi haha😅😅
- 1 yıl
Harbimi güzel güzel sana bundan Rus dicem 😂
- 1 yıl
De 😅 aslını inkar eden bizden değildir😅
- 1 yıl
Benziyosun bayağı bak seni yeni yeni gordum ama sansürlü neden sansür var 😂
- 1 yıl
KS de olmasın mı yani?😅 nazar değer 😅
- 1 yıl
Yokki zaten sansür var çok iddali konuştun okadar güzelim diyosun ozaman 😂
- 1 yıl
Ben bir şey demiyorum😅
- 1 yıl
Valla dedin şimdi geç bunu nazar bana değiyor bendeki biraz nazarlari sana verelim 😂
- 1 yıl
Aman almayım ben. Sonra çok hasta oluyorum 😕
- 1 yıl
Bende oluyorum da verim ısrar ediyorum 😂
- 1 yıl
Olmaz😕
- 1 yıl
Natalia olmaz böyle sana Rusça eski kız arkadaşımın ismini koydum 😂
- 1 yıl
Hayır, töbeee😑 Enperatriz ismim. İmparatoriçe demek.
- 1 yıl
Yoksa sende oglaksin kız kraliçe olsa olmazmi 😂
- 1 yıl
Olmaz çünkü krallık değil imparatorluk yönetiyorum😎 oğlak değilim.
- 1 yıl
Vay be oglaklar yonetir genelde öyle şeyleri 😂 şaşırdım çok şaşırdım 😂
En İyi Cevaplar
1 yılÖmürlük ilişkiler, genellikle karşılıklı saygı, sevgi ve anlayış üzerine inşa edilir. İki birey arasında güçlü bir bağ oluştuğunda, zorluklar ve engeller daha kolay aşılabilir. İletişim, bu tür ilişkilerin temel taşlarından biridir; açık ve dürüst bir iletişim, sorunların zamanında çözülmesine yardımcı olur. Ayrıca, ortak hedefler ve değerler, çiftlerin birbirlerine daha yakın hissetmelerini sağlar. Zamanla, birlikte geçirilen anılar ve deneyimler, ilişkiyi daha da derinleştirir. Bunun yanı sıra, bireylerin kendi kimliklerini koruyabilmeleri ve kişisel gelişimlerine önem vermeleri de uzun ömürlü ilişkilerin bir diğer önemli yönüdür. Her iki tarafın da birbirine destek olması, sağlıklı bir ilişki için gereklidir. Sonuç olarak, ömürlük ilişkiler, karşılıklı çaba ve bağlılık gerektiren dinamik yapılar olarak öne çıkar.🪻
14 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel aciklamissin
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum.😇
- 1 yıl
Rica ederim 🌹
- 1 yıl
🌹🌹
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ayy ne güzel bir soru bu! Ömürlük ilişkilerin sırrı bence anlama ve birlikte büyüyebilmekte. Yani sadece "aşk" yetmiyor. Sevgi, saygı, bolca anlayış ve birlikte kahkaha atabilmek... Bunlar olmazsa ilişki kelebek ömrü gibi kısa sürüyor maalesef! 🦋 Ama doğru kişiyi bulduğunda süre kavramı yok, zaten hep onunla olmak istiyorsun. Yılbaşı sevgilimle öyle hissediyorum mesela, inşallah sonsuzluk olur! ❤️✨ Sen ne düşünüyorsun?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÖmürlük ilişki de ömürlük insan da bulmak zordur!!
Hevesler nefsle işbirliği yaparlar her türlü ilginin odağında olmak ister insan bu nedenle sabit olan hiçbir şey tatmin etmez!
İstediğin kadar çok sev!
İstediğin kadar sadık kal!
İstemediği kadar ilgi göster!
Sonsuz güven ver sorunsuz insan ol...
Fark etmez insanlar, heveslerinin başladığı anda farklılaşmaya başlar bu hepimiz için geçerlidir.
İlgi zehirli bir oktur, kim tarafından ne zaman çekileceği asla bilinmez yani işin özü
Sevgimiz hudutsuz olsa bile sevdiklerimiz hadsizse ölene kadar dediğinin ipini ilk sen kesersin...
11 Yorumla- 1 yıl
Bak çok doğru soylemissin bazı insanlar ilgiden ciddi sıkılır sözlerin çok doğru
1 yılBen günümüzdeki hiçbir ilişkinin uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum aslında belki biz uzun ömürlü görüyoruz çevremizdekilerin davranışları hareketleri bunun uzun ömürlü olduğunu söyleyebiliyor Ama ben çok uzun ömürlü bir ilişki durumunun şu an için insanlar da var olduğunu düşünmüyorum çünkü insanlarda Öncelikle menfaatler söz konusu olmaya başladı
12 Yorumla- 1 yıl
Menfaat var her insanda artık farkındaysan toplumsal olarak curuduk bu iliskiker dışında da böyle artık kötü bir şey olunca o bu olmusmh diye sıradan bakıyoruz
- 1 yıl
Evet
Arada sevgi, saygı, anlayış olan ilişkiler uzun ömürlü oluyor. Bir de en önemlisi sadakatli olmak ömürlük katıyor ilişkiye.
12 Yorumla- 1 yıl
Sadakat önemli
Saygının olduğu her ilişki uzun ömürlü olur
25 Yorumla- 1 yıl
Sadece saygımı peki
- 1 yıl
şu an onlar var mı peki iliskilerxe
- 1 yıl
Orası doğru artık kimsede tahammül kalmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSaglam iletişim
Güven sadakat
Saygi empati
Eğlenceyi ve romantizmi zinde tutmak
Sağlıklı kavgalar yapmak
Bağımlı deği bağlı kalmak ilişkiyi uzun ömürlü kılar
Daha da kalmadı galiba :)
147 Yorumla- 1 yıl
Bayağı çokmuş
- 1 yıl
O yüzden sağlam bir ömürlük ilişki yok denecek kadar az
- 1 yıl
Evet cogalsa keşke nerde
- 1 yıl
Keşke insanlar aradıklarını bulamıyor kendilerine uygun olanları sonra devam ettiremiyorlar
- 1 yıl
Niye acaba bakim
- 1 yıl
Yürümüyor demeki bir anlaşmazlık bir sorun var kafa uyusmuyor
- 1 yıl
Neden sonu düşünmeden millet Kahraman oluyor işte ona denk geliyor
- 1 yıl
Ama bazen belli olmaz ki ya da küçük detaylar önemsemezler
- 1 yıl
Herşeyi onemsiceksin çünkü ileride pişmanlık olmaması icin
- 1 yıl
Sen çok ince fikirlisin herkes öyle degil ki ama
- 1 yıl
Ben oyleyimde fikirlerde işte bir zamandan sonra insanalrin saçma fikirleri yüzünden tükeniyor
- 1 yıl
Evet bu aralarda uğraşasin yok sanki
- 1 yıl
Yani Pek yok bende bir haksızlık oldunda sinirde oluyor😂
- 1 yıl
Evet sende var çünkü bir değişiklik
Sen sadece Ali Koç a sinir olurdun eskiden şimdi bir atarlisin - 1 yıl
Valla şu an önüme gelene sinir oluyorum bak saatli bomba gibiyim
- 1 yıl
Evet farkındaysan ılismiyorum sana bu aralar yoksun da zaten
Neden sinirlisin ki bu kadar - 1 yıl
Eften puften sebepler
- 1 yıl
Aman sende böyle şeylere takılmazsın ama salla gitsin Allah başka dert vermesin ailen sağ sağlıklı olsun da gerisi boş
- 1 yıl
Yani orası ayrı ama işte insanların böyle çok rahat davramasi beni öldürüyor
- 1 yıl
Alışkın degilsin yakıştıramıyorsun insanlara iğreniyorsun ama yapcak birsey yok ki herkes bir değişik
- 1 yıl
İşte yakıştırmiyorum ciddi ama işte insanlar değişmiş ben bu tarz insanları tanımam bazıları var herkesin arkasından atıp tutar sonra canım cicim der bunlarda çok tehlikeli ciddi nasıl bir zamandayz anlamadimki
- 1 yıl
Zaman kötü yaaa kime guvenecez kime sir vereceğiz bilemem kiminle dostluk kiminle arkadaş kiminle sevgili olacağız nasil insan olacağız
- 1 yıl
Valla insanlar çok yanıyor ve dönüyor 😂
- 1 yıl
Allah kimseyi döndürmesin 😂
Onlara dönmek yakışır bize uzak Allah yakin olsunlar hocam - 1 yıl
Valla dönen dönüyor ve ben insanın omurgalısini severim misal kendimden bahsedeyim bir insanı sevmezsem bana onu kimse sevdiremez yeterki o insanı sevmeyim
- 1 yıl
İçin ısınmadımi konuşasin bile gelmez ayni ortamda bile bulunmak istemezsin ayni havayi solumak bana tanıdık geldi
- 1 yıl
Ne gibi tanıdik bakım
- 1 yıl
Genel Oğlak burcu
- 1 yıl
Yani oğlaklar yanlısı yanlış yapanı ve bir yanlışı savunani sevmez
- 1 yıl
Doğru 🤝🤝 hocam
Biraz kuralci ve katilardir - 1 yıl
Öyleyim kesin
- 1 yıl
Oylesin öyle 😂
- 1 yıl
Öyle olmak iyidir 😂
- 1 yıl
Sen iyisin zaten hemde çok iyi
- 1 yıl
İyi olmak bazen ciddi yaramıyor diye düşünüyorum
- 1 yıl
Evet yaramıyor iyiler daha cok zarar görüyor bence
- 1 yıl
Bencede doğru olmak insanları doğru yapamıyor ne yazık ki
- 1 yıl
İnsanlara birsey yapamayız ama bize yakışanı olmasi gerekeni yapabiliriz
- 1 yıl
Zaten bize yakışanı hep yapıyoruz
- 1 yıl
Eee sonuc vicdanın rahat mı rahat gerisi senlik degil
- 1 yıl
Bazı konularda vicdanım. rahat olamıyor haksızlığı sevmeyen birisiyim
- 1 yıl
Biliyorum bende sevmem bak işten cikarildim😂
Haksızlığa diren diren nereye kadar hocam heryerde her konuda var - 1 yıl
Valla var heryerde ama harbi biz milliyetçe git gide kötüye gidiyoruz yanlış yanlış diyemiyoruz ben şahsi yanlışsa kimseyi tanimam
- 1 yıl
Denmez o denirmi millet korkuyor
Bak zaten bu özelligi kimse sevmez kimsenin yanlışlarını kabullemiyorsun çünkü doğrularını yüzüne vuruyorsun - 1 yıl
Ben hiç acımam söylerim doğrudan sasmam bir şey bana yanlışsa yanlıştır
- 1 yıl
Şaşma böyle devam doğru yoldasın benden sana bir aferim hep sen mi aferim vereceksin bana😂
- 1 yıl
Olur alırız aferimde işte haksızlıkla sinirim atıyor
Sadakat ve güvenin tam olduğu, saygı sevgi ve anlayışla bezenmiş, kafa ve ruhun denk olduğu, iletişimin açık ve dengede olduğu, iki beden bir ruh olmuş bir ilişki...
23 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel varsa bundan alayım bir tane 😂
- 1 yıl
Kalmadı diyosun bak kısmet gitmis bizim 😂
Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. İnsanı iyileştiren şey anlaşılmak ve gerçek sevgiyi tatmasi bence. Diğerleri toksik ve insanı yıpratmaktan başka bir şey değil.
Sevgi varsa ufak tefek her sorun çözülür.
11 Yorumla- 1 yıl
En önemlisi bencede sevgi harbi o varsa düzelir
1 yılSevginin, anlayışın ve sayginin bitmediği ilişkiler ömürlük olabilir bence. Özellikle saygı çok önemli bir unsur. Saygıyı kaybetmeyen aşkı kaybetmez 💘.
119 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru saygı önemli ama şu an ilişkilerde saygi pek olmuyor gibi
- 1 yıl
Gerçekten değer veren biri ilk başta saygi duyar bence.. 😅
- 1 yıl
Sizce anladım eski bir üyeye benziyosun gibi sen 😂
- 1 yıl
Eski sayılmam aslında 😅😊
- 1 yıl
Yenisin ozaman varmiydi eski hesap senin😂
- 1 yıl
6 aylık bir üyeyim, evet eski isim baskaydi 😅
- 1 yıl
Baş harfi neydi cakcam ben fenomyfun sen 😂
- 1 yıl
Üfff sanene bee 😂😒
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Bananemi ona ben karar veririm 😂
- 1 yıl
Ayyy deli mi 😂😂😅😊
- 1 yıl
Neee😂😂
- 1 yıl
Ne ne 😂 şuna bak len bana artistlik yapıyor 😂
- 1 yıl
Ya ne istiyon yhaa😭😭
- 1 yıl
Tamam tanıdım seni ok yeni feno olmustun nick pembe biseydi 😂
- 1 yıl
Sanane bee 😏😒
- 1 yıl
Bu nasil konuşma sanane felan be Türkçede yok canim istedi banane değil napcaz
- 1 yıl
Şaka yapıyorum yaaa 😅
- 1 yıl
Bende şaka yapıyorum ama tahminim doğru kabul et 😂
1 yılDürüst Açık Net Sözlü Konuşma Diyalog ilişkilerde birde olduğun gibi olmak her iki tarafda birbirini sevecek aynı zamanda sabırla ilişkiyi besleyecek.. İlişkiyi gerçek sevgi sabır anlayış merhamet besler..
İlişkiyi merhamet besler.. Gerçek merhamet o zaman sonsuza kadar sürer
115 Yorumla- 1 yıl
Peki sana soru şimdiki insanlarda merhamet duygusu kaldımi
- 1 yıl
Siz ben fark etmez herkes acı çekerek bir şekilde yaşadı yaşıyor hayatı.. Olumlu düşünen birileri olmazsa bu gerçek değişir.. Merhamet var.. Ben varsam.. Bir nefes.. İmkansız değil.. Kaybetmek hak kazanmakta hak.. Vazgeçmek kolay.. Herkes vazgeçti
- 1 yıl
Güzel konuştun cidden beğendim çok doğru diyosun
- 1 yıl
Tabi ki 😉😊
- 1 yıl
Doğrular merhametle yol alır.. Yanlış düzelmez..
Merhamet besler herşeyi - 1 yıl
Yenisin sanırım sanada hoş geldin diyelim
- 1 yıl
Yeni 😄
- 1 yıl
Eskimisin yoksa 😂
- 1 yıl
Orta kahve
- 1 yıl
Orta anladım yeni gördüm seni ozaman diyelim kendi acimdan
- 1 yıl
Problem değil.. Vazgeçmek benim karakterimde yok hırslı bir kişiliğe sahibim.. her şey nasip kısmet.. Allâh büyüktür.. İmkansız değil hiç bir şey. İyilik bedel ister..
- 1 yıl
😊
- 1 yıl
Yani iyilik edilmiyor kimseye ettiğin bazen isirabilir
- 1 yıl
Ben hiç kimseye iyilik yapmam. İntikamım da büyüktür.. her şey sırayla.. Bu hayat neler gördü.. Benide görür elbet
- 1 yıl
İntikamcisin güzel bak aldinmi peki intikamıni hiç
güven ve saygının olduğu ilişkiler ömrülüktür diye düşüyorum iki tarafında birbirine saygısı olmalı ve güvenmeli insanın içindeki kuşkuyu ne yaparsanız yapın götüremezsiniz diğer bi konuda kendiniz gibi bi insanla ömürlük ilişki yaşayabilirsiniz hiçbir sey tek taraflı olmuyor istediğiniz kadar iyi olun karsınızdaki sizi bu konuda anlamak istemiyorsa naparsanız yapın boşa kürek cekmiş olursunuz aşkta en önemli şeyler güven saygı ve düşünme tarzıdır
11 Yorumla- 1 yıl
Bak çok doğru soylemissin
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılkarşılıklı tutku, aşk, saygı ve uyum varsa ömürlük gider. Reçete karşılıklı olacak unutmayalım ajsjdkfkfkfk
27 Yorumla- 1 yıl
Nasıl reçete yazalım ozaman olsun 😂
- 1 yıl
Reçete belli işte ama her duygu karşılıklı olmalı diyorum yahu akskkdkdkdkf
- 1 yıl
Sen yemek yap kız senin o duyguların güzel 😂
- 1 yıl
Dün bir yemek yaptım ev halkına aman yarabbim ziyafet sofrası kurdum adeta. Sevgimi kattım. Kalbe giden yol mideden geçer diyip hızlıca kalpleri fethettim. Kalplerine öyle bir giriş yaptım ki adeta roketlerim. Bi tost yapmışım üfff yanına da çay yaptım ki değme gitsin. O romantik sofra ambiansını o tost sunumunu gördükleri an kalplerinden vurulmuşa döndüler. O etkileyici an görülmeye değerdi ahahahahahahahsjsjdkjd
- 1 yıl
Tostmu ambiansli yemek haha
- 1 yıl
Zor bir menü seçtiğimin farkındayım ahahajsjsjskdkdkdlfl
- 1 yıl
Evet çok zor napcaz 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSaygı sevgi ve anlayış empati yeteneği ve her şeyden önemlisi de zeka kalite orantısı olan ömürlükdür gardasm
24 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru kardeşim güzel aciklamissin
- 1 yıl
Aynen öyle o yüzden böylesi lazım ama yok böyle iyiyiz
- 1 yıl
Ama yok işte olmasını isteriz
- 1 yıl
Tabi öyle kral
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gerçek aşk ilişkileri yani karşılıklı sevginin doğallığın samimiyetin şefkatin ve saygının olduğu ilişkiler ömürlüktür ❤️
221 Yorumla- 1 yıl
Bencede var mı peki
- 1 yıl
Bendede yok olsunmuydu
- 1 yıl
Sen ileriye bak geriyi dusunme bana güven😂
s 1 yılSeni ve duygularını çok iyi anlıyorum eminim kalbinde iyidir iyi birine benziyorsun ama o olaylar beni çok derinden sarstı şu an bir aşkı daha kaldıramam önce psikolojimin bir nebze olsa düzelmesi gerek belki bunu ilerde değerlendiririm ama istersen normal arkadaş belkide dost olabiliriz ☺️
birde benimle hayat kuracak biri bana katlanabilmesi ve beni olduğum gibi kabul etmesi gerek- 1 yıl
Yokmu beğendin bir kişi valla kalbimiz temiz de konu benle ne alakası var kız 😂
- 1 yıl
Olur muyuz benmi dedim anlamadimki diğer kişiler kim peki 😂
s 1 yılİsim vermiyeyim ama birkaç kişi daha var ama bunlardan biride sensin bunu açıkça söylüyorum neden diye soracak olursan anlayışlı espirili cana yakın ve enerjisi yüksek birisin bu sayede burada beğendiğim ve sevdiğim birkaç kişiden birisin beğendiğim insanların hayatlarına biri girerse üzülmem tam tersi onun adına sevinirim benle ilgili aşk olur mu bilemem ama arkadaş kesin olur diyebilirim ☺️
- 1 yıl
Tskrler bizden güzel arkadaş olur ben öyle zor adamım da sunu anlamadım ben teklif etmem o nerden çıktı onu çözemedim ben ben hayatında elbet seni seven birisi çıkar manasinda olurmuyuz ben nerde demişim onu anlamadım😂
s 1 yılHerkes zor olabilir bende zor biriyim mesela sinirlendiğim zaman çok zor sakinleşirim ve bazen kendimede zarar verebilirim ama sevdiğim biri olursa onun için herşeyi feda ederim tabi kusura bakma lütfen onu yanlış anladım sanırım seven biri var mı anlamında söyledin bu aralar kafam bayağı karman çorman
- 1 yıl
Evet o manada söyledim öylede yazıyor ama belli sende sinirlisin benim gibi bugün normal öyle anlaman şu an bende bomba gibiyim 😂
s 1 yılTekrar okuyunca anladım seni kırmak istemezdim kusura bakma lütfen
Evet bayağı sinirliyim hala bir kaç gün önce o lanetik ruh hastasıyla karşılaştık yine beklediğim gibi kavga çıktı sonra birbirimize girdik o bana yapıştı ben ona yapıştım abartmıyorum 5 kişi zar zor ayırdı bizi bu şekilde ben artık büyü olduğundan şüphe ediyorum- 1 yıl
Ozaman sağlam bir hoca bulman lazım benim kırılacak bir durumum yokki olabilir yanlış anlaşılmalar yani kötü bir şey yok
s 1 yılÇok anlayışlısın ya teşekkür ederim ❤️
Benim dedem ve ninem büyü işiyle uğraşırdı hala uğraşırlar bana büyü bozma işini öğrettiler modelliğe yönelene kadar yapardım bu işleri artık kolay kolay yapmıyorum çünkü korkuyorum artık normalde insanlara güçlü büyüleri bile bozabiliyorum ama kendime hiçbir şey yapamıyorum maalesef dedem ve ninem rahat çözebilir ama onunlada muhattap olmak istemiyorum- 1 yıl
Yok ya büyü isidemi var onlarda sen nasıl öğrendin iyi bir şey değil ama
s 1 yılBüyü bozma işi iyi ama büyü işi çok kötü bu yüzden hiç muhattap olmak istemiyorum onlarla başlarına bir şey gelmezse anlamıyacaklar herhalde
Nasıl öğrendiğimi tam anlatamam ama ben merak ederdim hep çocukluğumda bilmezdim onlarda hep gösterirdi öteki alemdekilerle konuştururlardı yanımda büyü bozma ve Cin çıkarma ve cin çağırma yaparlardı ne kadar korksamda yine isterdim izlerdim bundan hiç kimseden hiçbir şekilde ücret almazlar sonra kötü olduğunu anladım sadece iyiyi öğretmeleri için onlara yemin ettirdim bir süre daha devam etti bu üniversiteye gittiğim zamanlar onlardan soğudum kendileri bana çok aşırı bağlılar ama ben onlardan soğudum çünkü yaptıkları hiç normal değil ve çok riskli bir şey şimdi belki 4 senedir konuşmam onlarla geçen memlekete gittiğim zaman benim geldiğimi duymuşlar illa beni görmek istediler ağlaya ağlaya sarıldılar neden böyle yaptığımı sordular bende anlattım sonra af dilediler iletişimi kesmemem için bildiğin yalvardılar bana ondan sonra bende kıyamadım binde bir ya ararım ya aramam onları yoksa kolay kolay hiç aramam bu şekilde- 1 yıl
Ciddimisin sen bu işlere sakın bulaşma yatacak yeri yok böyle işlerle uğrasanin tamam
- 1 yıl
Kız yapma büyü yapanlada işin olmasın deden ebende olsa
Genelde gerçek Sevgi ve eski zamanlarda yaşanan saygı gibi aşklar ama günümüzde kaldı mı asla kalmadı kalmaz da
15 Yorumla- 1 yıl
İşte bende onu arıyorum olsa aşık olurduk sevemiyoruz bizde işte
- 1 yıl
Hayvanları sev insanları sevme
- 1 yıl
İşte onları seviyorum sevdimden benim şu an hayvanım hasta oda üzüyor insani
- 1 yıl
Geçmiş olsun neyi var
- 1 yıl
dün öldü karın tatafindabir şişlik çıktı yayıldı veteriner biseyden anlamıyor kanser gibi hayvanı öldürdü insan gibiydi bu
1 yılHiçbir ilişki ömürlük değil. Herkes bir gün mezara girecek ve her ilişki çıkar barındırır. Of çok berbat bir gece oldu.
115 Yorumla- 1 yıl
Yani çıkar var herşeyde ne olduda
- 1 yıl
Biliyorsun ki aşka arkadasliklara inanmıyorum yazısı vardı proflimde... buna rağmen tatlı diliyle bana yanaşmaya çalışan bir erkeğin tam 3 farklı kadını kandırdığını ortaya çıkarmış oldum.. durum üzücü çünkü bana yanasiyordu ben duvar olduğumdan zarar görmedim ama diğer 2 hemcinsim numarasını almış.. yazık ya valla böyle erkeklerin sitede nasıl elini kolunu sallaya sallaya dolaştığını anlayamiyorum. Bir erkek aynı anda 1'den fazla kıza mesaj atarsa sistem hesabı direkt banlamali.
- 1 yıl
İşte şu an okadar gelişmedi teknoloji haklısın böyle dolandiricilarin onu kapanmali hal veriyorum bende sinirliyim
- 1 yıl
Gelişmesi gerekiyor artık. Duvara dönmek mi gerekiyor illa ki.. neyse sağolasin
- 1 yıl
Ne demek işte bende bu konulardan çok muzdaribim işte bişey diyemiyorum
- 1 yıl
Allah korusun bizi böyle insanlardan diyelim
- 1 yıl
Amin amin çok var onlardan çok uzak durcan
- 1 yıl
Uzakta olduğum için fark ettim zaten..
- 1 yıl
O dediğin kişi genemi hesap acmis peki
- 1 yıl
Bilmiyorum inan ki ama böyle biseyi yapmış olan yine yeni hesap açıp gelir yine aynı şeyi yapar başka kadınlara farklı bir kimlikle...
- 1 yıl
Napıyor bu kişi
- 1 yıl
🤦♀️ Kendini gemi kaptanı olarak tanıtıp sevgili olduğu bir kız varmış. Yine aynı şekilde kendini gemi kaptanı olarak tanıtıp başka bir kızla sevgiliymis. Ve bana da yanaşıyordu ama aşka inanmadigimdan iyice stalk yaptım.. Bir kız ona kalp atmıştı.. Bende bilerek kalp atma, ona bir tek ben kalp atarım dedim.. Ve o yorumun altına başka kizlar da geldi yazdı.. Yani hersey bir kalp emojisi sayesinde ortaya çıktı ki o kalp emojisini görünce zaten anlamıştım emin olmak için şansımı denedim ve ta ta tam...3 farklı kadın kurtuldu aydınlandı.. Kim bilir kaç zamandır sevgiliydi onlarla bilemicem ama aşırı üzücü sinirlendirici bir durum. Bakma böyle rahat rahat anlattığıma elim ayağım titriyor.
- 1 yıl
Valla kaptan burada jinekolog burada mühendis burada pisikolog burada maşallah hepsi burada 😂
- 1 yıl
Gerçekten kaptan psikolog ya da mühendis olan biri böyle bir siteye vakit ayıramaz ki.. Yalan dolanlara denk gelmek yoruyor işte. Ve duvarken daha da duvar olup taşlaşiyorsun. 😅
- 1 yıl
Ben özel ders vermemle bile su siteye modluk yapıyorum yoruldum uykum bitti yani düşün onlar veriyorsa helal olsun ne diyeyim 😂
1 yılDeğer gördüğün sevildiğin saygı duyulduğun korunduğun bir ilişki ömürlüktür mezara kadar...
27 Yorumla- 1 yıl
Mezara kadar ama öyle olsa güzel olur ama onlar adamı yaşayan mezar yapar bu devirde
- 1 yıl
Kalmadıki zaten çok nadir onlarda bize denk gelmez 🥲
- 1 yıl
Gelmez sanmam insanlar harbi değişmiş onu çok iyi anlayan biriyim
- 1 yıl
Yine bir umut var ama içimde 🫣
- 1 yıl
İşte icinde umut olmasi güzel bende çürüyor artık umut
- 1 yıl
Yaşın doğru mu?
- 1 yıl
Evet yaşım fotom herseyim doğru nolduda
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Doğru sevgi, saygı, anlayış, dinleme, empati yapılan ve dürüst olunan ilişkiler ömürlüktür.
22 Yorumla- 1 yıl
Evet bunlar bak ömürlüktür gercekten
Birbirine yük olmak için değil birbirini tamamlayabilmek için sürdürülen ilişkiler ömürlüktür
13 Yorumla- 1 yıl
Bak bu cevapta çok güzel
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılErkeğin daha çok sevip önem verdiği üstüne daha yok
11 Yorumla- 1 yıl
Peki veriyolarmi
Gizli Üye(25-29)1 yılBazı geceler tolga sarıtaş ile birlikte uyudugumu görüyorum rüyamda tolga sarıtaş çok havalı ~😀😀😀😀bence biz best bi çift olabilirdik , kerata erken evlendi
17 Yorumla- 1 yıl
Tolga Sarıtaş bakmam lazım 😂
Cevap sahibi1 yılKerata erken evlendi evlenmeseydi belki ahhajajahahahahahsjsjdjd
- 1 yıl
Sarıhmis şimdi baktım sarışın seviyosun ozaman 😂
Cevap sahibi1 yılSarışın erkekler 10/10 önde gidiyor ~~~✨✨🦋
- 1 yıl
Şimdi bir esmer etmez onu unutma bak esmer erkeklere 😂
Cevap sahibi1 yılİyyy
- 1 yıl
İymi
1 yılher ilişki çıkara dayalıdır çıkar ilşkisi bitince ilişkide sonlanır en masumu bile
19 Yorumla- 1 yıl
Neden peki hep çıkar ararlar
- 1 yıl
oyle olur bu işler bende zengin bi isviçreli falan bulabilirsem
- 1 yıl
Neden zengin bir İsviçreli peki
- 1 yıl
isviçre güzel bi ülke
- 1 yıl
Güzel onu biliyorum neden zengin ama mutsuz olursan peki
- 1 yıl
sanmıyorum
- 1 yıl
Bak soleyim çok öyle tanıdığım var mutsuz ben sadece soleyim eğer evlenceksen gerçekten severek evlen sonra hergun sana ızdırap olur
- 1 yıl
severiz
- 1 yıl
Bak buna sevindim
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Güven, saygı, sevgi, anlayış, uyum, iletişim kurabilme önemli şeyler 😅
21 Yorumla- 1 yıl
Bencede onlar çok onemli
Karşılıklı güven sevgi saygı ve sadakatn olduğu ilişkiler ömürlüktür gerisi boş
12 Yorumla- 1 yıl
Bak orası doğru saygı sevgi önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsel iliski. Kuşunun ömru yettikçe ilişkiye devammeder. Kus ölene kadar devam.
11 Yorumla- 1 yıl
Orasida var bak ona bakanda var
1 yılIki tarafında artık dinginlestigi mücadelenin bittiği herkesi olduğu gibi kabul edip oluruna bırakılan ve karşıdaki kişiye saygının oldugu ve sana saygı duyan bi ilişki bence ömürlük
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel aciklamissin güzel
Gizli Üye(25-29)1 yılGenç yaşta ölen insanların ilişkileri fjcjvmcjgd
15 Yorumla- 1 yıl
O nasıl birsey genç yaşta niye öldüler bunlar şimdi 😂
Cevap sahibi1 yılYani adamla kadın evleniyor 40 yıl evli kalıyorlar 70 yaşına geliyorlar sonra kadın ya da adam ölüyor diğeri gidip başkasıyla evleniyor mesela böyle düşün
- 1 yıl
Buda kötü ama sence bu durumda erkekmi. once evlenir kadinmi
Cevap sahibi1 yılErkek tabiki, çoğu kadın 45inden sonra evlilik düşünmez
- 1 yıl
Bak orası doğru ama ben evli olsaydım öyle durum olda düşünmezdim şu an bile düşünmüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılDeli dolu matrak ce uyumlu
13 Yorumla- 1 yıl
Sen deli dolu seviyosun güzel buda
- 1 yıl
Delilik iyidir bilinenin aksine ✌🏻
- 1 yıl
Yani iyidir az buçuk deli Olcan hayatın tadini yaşamak lazim
1 yılSaygı ve sevgi dairesinden çıkmayan güzel ilişkiler uzun sürer ve bu çok hoş
11 Yorumla- 1 yıl
Saygı çok önemli bak
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBitmeyen saygı, sevgi ve sadakat ile
26 Yorumla- 1 yıl
Güzel bak bunlar peki şuanda var mı
- 1 yıl
Henüz yok. İnşallah bir gün olur
- 1 yıl
İnşallah olur duam seninle
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Senin de
- 1 yıl
Rica ederim ☺️🌹
- 1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılÖmürlük ilişki yok derecede artık
28 Yorumla- 1 yıl
İşte buda toplumsal bir çürüme aslında
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum tamda öyle
- 1 yıl
Öyle ve halada çürüyor dahada kötü duruma doğru
- 1 yıl
Senin tuzun kuru sen niye dert ediyon 😂😂
- 1 yıl
Olsun bosunami bekar kalıyoruz biz 😂
- 1 yıl
Doğru yoldasın devamkee 😂
- 1 yıl
Öyle her zaman 😂
- 1 yıl
👍👍👍🤗☺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇıkarsız sevgiler bir ömürlüktür
21 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru
saygının bitmediği ilişki ömürlüktür
11 Yorumla- 1 yıl
Saygı çok doğru
1 yılHepsinin bir bedeli bir ömrü vardır
11 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru bedelsiz olmuyor
1 yılGörmüş geçirmişlerin ilişkisi
15 Yorumla- 1 yıl
Bak bu çok doğru
- 1 yıl
Aynen öyle. cahilken (gerçi ben ille az buz olgundum) daha vurdu kırdı oluyosun
- 1 yıl
Olgunlaşmak öyle oluyor vurdu kirdinin ne kadar boş olduğunu misal düşün şu an millette tahammül yok az kivilcimda ucuyolar
- 1 yıl
Aynen öyle, ve biz maalesef, karanlıkta renk anlatmaya çalışıyoruz
- 1 yıl
Çok doğru bazen anlayamıyoruz bile haksizligida seven bir kitle değiliz bizim zamandakiler bilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Hiçbir ilişki ömürlük değil bence.
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede kesin bir zaman sonra bitiyor
1 yılAnlayışın ve saygının bol olduğu ilişkiler
13 Yorumla- 1 yıl
Peki anlayış var mı şimdiki çiftlerde peki
- 1 yıl
Maalesef, nadir görülen bir şey.
- 1 yıl
Bencede düşünce ayni
1 yılHiçbiri her şeyin sonu var
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede sonlar hep geliyor oda fazla tanimamaktan
1 yılgüvenin olduğu tüm ilişkiler
117 Yorumla- 1 yıl
Güven kaldımiki bakım ilişkilerde
- 1 yıl
bilmem kalmış mıdır Cendere nbmbm
- 1 yıl
Yok sanmam kalmamış bitmiş ve sana ne münasebet diyorum 😂
- 1 yıl
bu kadar emin olduğuna göre çok yaşadın galibaa ahhsh
- 1 yıl
Yok benim eskiler güvensiz değildi hakkını yemem kötü sözde soylemem ben biraz dik basliyim
- 1 yıl
biliyorum tanıyorum seni ne münasebett🌸
- 1 yıl
Yani bak tanıyorsun ondan 🌹 ama ben eskilere ya da bir başka insana kötü demem ve ama düşmanımı ezerim o ayrı 😂 senin keyfin nasıl bakim
- 1 yıl
ahshhs klasik oğlak burcu ne beklersin
iyiyim bu aralar teşekürler sen nasılsın - 1 yıl
Kaç oğlak tanıdın kız hayatında öteki aralar kotuydun ozaman 😂
- 1 yıl
yo diğerleri de iyiydi işte hepsi birbirine benziyor shdhhs
öteki aralar yorucuydu evet yeni yeni rahatladım nöbetlerden 🥳 - 1 yıl
Ne nöbeti bak hiç söylemedin hemsiremisin yoksa sen 😂
- 1 yıl
çok ayıp ben senin hostes olduğunu unutmuş muyum Cendere. dd (fitness antrenörü. p)
- 1 yıl
Hostes aklımda niye hemsihre kalmış benim 😂
- 1 yıl
öyleyim zaten ama öyle mısın diye sordun şüpheli geldi bak nbmbn
- 1 yıl
Eee bak doğru hatırlıyorum ama baslamamistin sen bak nasıl hatırlıyorum iyi kan verirsen sana vercem 😂
- 1 yıl
ahshhs vip müşterimiz olcaksın gel
- 1 yıl
Ok olabilir benim kanım çoktur ama şimdi 😂
1 yılGüven duyduğun emin olduğun..
11 Yorumla- 1 yıl
Pek güvenmiyoruz biz şimdi bak o var
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSevgi ve saygılı ilişkiler
17 Yorumla- 1 yıl
Yeterlimi peki
- 1 yıl
Değil
- 1 yıl
Ozaman bitmisiz demekki
- 1 yıl
Siz mutlu edersiniz sevdiğinizi
- 1 yıl
Benmi bana dedin ben ters adamım sağım solum hiç belli olmaz
- 1 yıl
Minnoş tatlı birine benziyorsunuz
- 1 yıl
Oyleyimdir sinirlenince ama canavar çıkıyor benden 😂
Çıkarsız saf sevdalar..
115 Yorumla- 1 yıl
Cikarli oluyor şu an ne yazikki
- 1 yıl
Eee şimdi öyle yaşıyorlar
- 1 yıl
Yani kendi düşen ağlamaz
- 1 yıl
İnşallah kullanirlar diyelim
- 1 yıl
Sinirliyim normal ondandır
- 1 yıl
Yani öyleyim hissedersin bomba gibi olurum sınırlı olunca
- 1 yıl
İyi bak bir huyun benle ozdesmis 😂
- 1 yıl
Ben daha kötü valla soleyim ben sinirlenmemem lazım 😂
1 yılİdare etmesini bilen insanlar için ömürlüktür
17 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi idare
- 1 yıl
Evlilikte aynı evin içinde sorunlar vs olabilir. Biri sinirliyse diğeri alttan alıcak diğer türlü geçim zor
- 1 yıl
Valla alttan alan olur mu senxe bu zamanda 😂
- 1 yıl
Bunun zamanla alakası yok ki karakterle alakası var
- 1 yıl
Yok bu zaman ciddi kötü ben onu dedim
- 1 yıl
Haklısınn✨
- 1 yıl
Sende haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılhiçbir şey sonsuza kadar sürmez.
11 Yorumla- 1 yıl
Orası doğru sürmüyor da
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılGüven. Sadakat. Sevgi.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel kardeşim bak bunlar önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılÖmürlükler ne oluyor peki süresi varsa
215 Yorumla- 1 yıl
Yaslanmalik
- 1 yıl
Birlik de Yaşlanacağım birini nerden bulabilirim gibi bir soru geliyor bana ama sormayacağım
- 1 yıl
Neden sormucaksin 😂
- 1 yıl
Sen sor 😂
- 1 yıl
Ben sordum zaten 😂
- 1 yıl
Ben görmedim 😅
- 1 yıl
Soru işte bak 😂
- 1 yıl
Bu mu
- 1 yıl
Evet begenmedinmi
- 1 yıl
Hemen git buradan 😅
- 1 yıl
Kovuyomusun beni 😂
- 1 yıl
Neyse bura senin miş ben gidiyorum
- 1 yıl
Nereye gidiyorsun birde kovuyor beni 😂
- 1 yıl
Buraya kadar güle güle bana
- 1 yıl
Beğenmedin sanırım soruyu 😂
Bilemiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Yani okadar diyosun umrumda değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEgonun olmadıği
12 Yorumla- 1 yıl
Bak güzel bu ama genelde oluyor gibi
- 1 yıl
Maalesef
1 yılÜç kelime; heyecan, güven, sadakat
13 Yorumla- 1 yıl
Bu üç kelime yeterlimi peki
- 1 yıl
Bence yeterli
- 1 yıl
Güzel ozaman
1 yılöyle bi ilişki yok
11 Yorumla- 1 yıl
İşte neden yok bende öyle düşünüyorum neden böyle olduk
1 yılSadakat yalansız olan ilişkiler ömürlüktür
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÖmrün süresine bağlı
11 Yorumla- 1 yıl
İnsan ömrüfe kısa heleki Türkiyede
Çıkarsız olanlar
13 Yorumla- 1 yıl
Çıkar aramayan yok ne yazikki
- 1 yıl
Yani kaçınılmaz son çıkar arayanda sonuç buluyor
1 yılHicbir iliski ömürlük değildir kankiii
113 Yorumla- 1 yıl
Ona bende katılıyorum işte neden insanlar ömürlük olamıyor sıkıntı orada
- 1 yıl
Surekli aynı kıyafeti giydiğini düşün, sıkılırsın
- 1 yıl
Orası doğru ilişki öylemi sence bir insan gerçekten sevemezmi peki
- 1 yıl
Seversin ama sıkılırsın ya
- 1 yıl
Sen sıkılıyorsun ozaman
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Seversen birgün sanmam sıkılmazsjn ya da benim gibi kimseyi sevmezsin öyle durursun😂
- 1 yıl
Kimseyi sevmiyorum zaten
- 1 yıl
Oglakmisin sende
- 1 yıl
Kova
- 1 yıl
Kovalarda böyle olmazdı ama
- 1 yıl
Her kova aynı değilmiş demekki, ayrıca burçlara inanmıyorum
- 1 yıl
Ama bazen tutuyor burçlar ben kova burcu hiç tanımadım. zaten ilk