Hayal kurmaktır senin uzaklığın Boşluğa bakmaktır gün boyu Umudu beklemektir saatin tik takında Seni uzaktan sevmek sen olmaktır Benliği bırakıp bir kenara Sende kalmaktır seni uzaktan sevmek
Bazen kızmaktır şansa, şanssızlığa Tesadüflerden nefret etmektir her aksilikte Her şeyde bir hayır vardır diyebilmektir boyun büküp Dudağına değen her şeyi dudağın sanmaktır Bir hayalin saçlarına bakıp her gece Keşke diyebilmektir seni uzaktan sevmek
Seni uzaktan sevmek bir damla sudur çöle düşen Çaredir, ilaçtır yokluğuna Yarın buluşacakmış gibi düşünmektir Umutların parçalanışını görüp sabaha Kafayı duvarlara vurmaktır seni uzaktan sevmek
Sevdadır türkülere, şarkılara notadır, ezgidir Resimlere renktir gözlerde Seni anlamaktır, beni anlamaktır seni uzaktan sevmek Sütlaç tadında gözlerine bakmak Yokluğunda da seni yaşamaktır
Tebessümleri sevmektir aksilere rağmen En güzel maskeleri takabilmektir Günün rotasını sana çizmek Takvimlere seni koyabilmektir yıl boyu Sensizliğinde bile inan Seni yaşayabilmektir seni uzaktan sevmek.
Uzaktan sevme, sevme biçimlerinin en kederli, lakin en haysiyetli olanlarındandır. Onu görmeden ona sadık olmaktır. O yokken bile onu hatırlatacak şeyleri yapıp onu yanında hissetmektir. Dile döküldüğünde eriyeceğini bilen, akıllı aşklardır bunlar. Karşı tarafı sadece hayal gücünde yaşatırsın, gün içerisinde sürekli onu düşünürsün ve aslında bir hayale aşık olursun.
uzaktan sevmek
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin, ama sesini duyduğun varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir uzaktan sevmek.
Hep mesafeler aska engel degil derim. Nedeni cok basit : ayni dünyayi gökyüzünü paylasip ayni havayi teneffüz ediyoruz degilmi? Bilirim gözlerine bakamamak; sarilip kokusunu icine cekememek ne kadar canini yakar. Özlem atesi icine oturur Ama; amasi var Sevgili Günlük Ya bu dünyadan göcüp gittiyse? Ve yirmi kac yildir; ya bir hüzünlü sarkida siirde ya da böyle bir soruda aklina gelince napilir söylermisin bana? Keske hayatta olsaydi da dünyanin öbür ucunda yasiyor olsaydi. Siirin icime oturdu inan. Umarim öylemesine paylasmissindir diyorum. Hayirli pazarlar sevmesini bilen güzel insanlar
Oylesine paylasmak isterdim icime aşk atesi yakan kimse icin aglamamistim ben goz yasimi sele ceviren ayni ask ile seven icin paylaştım.. ayrica sizdende ozur dilerim tazeledigim icin atesi😏
Simdi evli ve olabildigince mutluyum; iki oglum var ergen diyebilecegim Ilk defa profiline baktim. Paylastigin söz cok dogru. Mesafeler özlemdir; tabiki sevene. Sevenlerin mutluluguyla avunan duygusal birisiyim. Yasin 37 mi bilmiyorum ama benim icin fark etmez. Bir gün dertlesecek bir abi ye ihtiyac duyarsan beklerim. Ne diyor Gülden Mutlu https://youtu.be/cbXBSWwnvCo 40 yilim onun olsun
Allah evlatlarini ve esini sana bağışlasın 38 oldum abi artik ama aşkın yasi yokmus gec bulunmuş huzur mutluluk hüzün hersey okadar karistiki bugün bu günü bitirip yeniden günlük tutmaya başlayacağım uzun bir ara vermistim oysaki..
Mutluluk neydi sahiden: bir kelebegin ömrü kadar kisaymis. Gec olsun ama güc olmasin bence. Iyi dileklerin icin tesekkür ederim. Insallah aradigin mutulugu bulmussundur. Ask emektir biz diyebilmektir. Emeginin karsiligini alman dileklerimle mutlu yarinlarda kal sevgili günlük
Uzaktan iliski yuruten insan zekidir ve tutarcidir planlayicidir kurnazdir uzak iliskiyi yonetenler bence dunyayida onlar yonetmeli uzak iliski insani yipratir kim daha cok çaba harcarsa o daha cok yipranir o yuzden uzaktan iliskilere hayir ve uzak durun ben denedim 3 ay fazlasi olmuyor
burnum aktığı zaman peçeteylw burnumu silmiyorsa , kokusunu iç çeke çeke koklayamıyorsam , o buz gibi elleri ellerime değince sıcacık olmuyorsa , özlediğim de yüzüme gülümseme ifadesi yapmıyorsa , he bir de bana tokat atmıyorsa ne yapayım uzaktan sevmeyi :o o ne be :o sevmek nefes alışverişini nefesin de hissetmek demektir.
Seni sevmek unuttuğumdur o kadar zaman geçti ki seni sevmeyi unutalı o kadar zaman geçti ki özlemini duymayalı özlemler özlenen sevmeler yalan oldu sen başkasına gidende
o tatlı hayalin hayal oldu pek çok hayalime karışarak sen onunla mutlusun belki ben sen mutlusun diye ama seninle mutluluk hayal sana ait her şey hayal...
Uzaktan sevmek olmaz.. kişi sevmişse eğer uzak diye birşey kalmaz.. burada bahsedilen uzaklık aslında gözlerin arasındaki mesafeden çok kalplerin arasındaki mesafedir! Asiga mesafe olmaz!
Uzaktan sevmek Kalbin akip gittiği yere bedenin gidemeyisidir Gördüğünde mutlu olmak onunla konuşmak onu görmek için bahaneler arayıp ama ona dokunamamaktir Herşeye rağmen onu görünce mutlu olmak kalbin çarpmasıdır Başka kadınla sevisirken alamadigin zevki onun resmine bakinca onu hayal edince almaktır yastığa başını koydugunde keske o olsaydı demektir sevmek dokunmasanda onu ozlemek onu yaşamaktır
onun kendini sana anlattığı kadarını sevmektir. Seninleyken burnunu mu karıştırır, geğirir mi, medeni davranmaz mı bunları bilmeden bir hayaleti sevmektir
uzaktan sevmek çok zor ben yasadım bunu olmuyor konusamıyorsun sana ızın verdıgı kadar yanındasın sadece yazıyorsun bu olmuyor ama karsındakıde sana deger verırse uzagı yakını olmaz
En İyi Cevaplar