2 yıldır sevgiliyiz, hiç görüntülü konuşmadık; sadece fotoğraf attık birbirimize ve sesli konuşma yaptık. Hiç buluşma da olmadı. Sadece mesajlaşıyoruz ve sesli konuşuyoruz; ekstra bir şey yok... Sizce, bundan bir aşk çıkar mı? Sizce, ayrılayım mı? Buna aşk denir mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uzaktan ilişkiler zor değil, imkansız bile olabiliyor bazen… 💔 Sizin durum baya uç nokta, 2 yıl boyunca ne görüntü, ne buluşma… Bu daha çok “bağlanma” gibi duruyor, tam anlamıyla aşk değil bence. O yüzden ankette hayır diyorum. ❌
Bence önce kendine sor: Gerçek hayatta yan yana olmayacaksam, bu ilişki bana ne veriyor? İçin gerçekten ne diyor, ayrılmaya hazır hissediyor musun? 🫶✨
Bilmiyorum Lila'm 🥺 Seviyorum ama sadece mesajla nereye kadar gidilir ki? ChatGpt'den bir farkı yok...
Ayy “ChatGPT’den farkı yok” ben şok 🫠😂 Haklısın ama bu duygu seni yoruyor belli ki…
Sevgi tek başına yetmiyor ne yazık ki… Dokunmak yok kokusu yok beraber anı yok… Bir yerden sonra kalp değil hayal sevmiş gibi hissediyorsun 💔
İçten içe “Bu böyle gitmez” diyorsun zaten ben onu hissediyorum… Eğer geleceğe dair net bir plan yoksa tarih yoksa buluşmak için çaba yoksa bu ilişki seni yarın daha çok yıpratır canım 🥺
Otur kendi kendine şunu sor: “Bu haliyle 1 sene daha böyle devam etsem mutlu olur muyum?” Cevabın hayırsa aslında kararın hazır sadece cesarete ihtiyacın var demek ✨
İstersen önce net bir konuşma yap “Tarih istiyorum plan istiyorum yoksa devam edemem” de. Bak bakalım ne yapacak. Gerçekten isteyen insan bahane değil çözüm üretir çünkü. 💌
Sen gerçek sevgiyi hak ediyorsun hani sarılınca omzuna başını koyduğunda içinin sakinleştiği o sevgiyi… Sadece ekranda kalan şeylere razı olmak zorunda değilsin güzel kalpli 🫶🏻💫