15 yıldır evliyim dikkat ediyorum alışverişlerde eşim hep herşeyin pahalısı lüksüne süslüsüne incikli boncuklu?

Ben ise 3-5 ucuz olsun uygun olsun dikkat çekmeycek gösterişsiz kıyafet ya da eşya tercih ediyorum eşime diyorum biz o kadar lükse kaçmayalım en azından giyimde elaleme hava atsak ne olur çoluk çocuk var onlara odaklanalım yok efendim ben pintiymişim para çok harcamazmışım varyemezmişim ben kotu de giyinsem yakışırmış onda oyle olmazmış ha kız tarafı da aynen pinti damadım yılardır böyleyiz hep ben fren çekiyorum ekonomiye şimdi geçen bir kaç arkadaş ile konuştum onların eşide gösteriş şafşata meraklısı hata şakası bile geçti boşanma sebebi olurmu diye 😁
İşin aslı benim ekonomik durumum yerinde ama paramı gereksiz yerede harcamam enayilik olarak görüyorum eşim ve tarafı beni pinti görüyor ben ise gayet kendimi normal görüyorum ve bu durum beni sıkmaya başladı sizden durumlar nasıl acaba görüşünuz nedir?
15 yıldır evliyim dikkat ediyorum alışverişlerde eşim hep herşeyin pahalısı lüksüne süslüsüne incikli boncuklu?