açık yada dar giyinmek çou erkeyi kışkırtır bunu bilen erkekler eşlerinin açık yada dar giymesine ses çıkarmazlar çadaşlık adınamı desek özgür irademi desek adını siz koyun artık sonuçta nefs denen bişe var bu gerçek etkilenmeyen erkek varsa topi top gözüyle bakılır erkek sohbetlerinde böyledir bu çelişki deyilmi ? sohbetlerde of şuna bak şöle giyinmiş daracık giyinmiş açık giyinmiş falan ee karın da açık kızında açık aile den herkez açık yada dar giydiğinde nası olcak? ( en iyisi sofi olmak lazım )
Cevabın nedir?
Evlisi bekarı yok ki bu işin ben kadınların vücutlarını kullanmasını sevmiyorum..
Yani gitsin paspal paspal gezsin demiyorum tabi ki ama, her taraftan dekolte vermenin alemi ne?
Bazı kadınlar çok güzeldir birşey yapmasalarda dikkat çekerler ama, bazıları özellikle buna çabalar. İşte bu ikinci sınıf ister evli olsun, isterse bekar olsun amacı dikkat çekmek, güzelliğini onaylatmak ve flört etmektir.
Bu kadınların eşleri onları sevmiyordur büyük ihtimalle. Çünkü ben bir bayan olarak açık ve net benim sokakta öyle gezmeme kızmayan bir erkek beni sahiplenmemiş ve beni kıskanmıyordur. Bende bu içgüdüsel sahiplenilmenin acısını dikkat çekerek kapatmaya çalışırım. Olay bu bence.
Hiç bir seven erkek ki türk erkeği düşünün asla eşinin evdeki hallerinin diğer erkekler tarafından bilinmesini istemez. Erkek kadında öyle tabi eşinin sadece kendine özel olmasını ister.
Bunu istemiyorsa aldatılmaya, aldatmaya baştan okey vermiştir zaten. Hep derim birşey olmadan önce tedbir alınır. Sen güzel karını bir de süsleyip sokağa sürersen aldatılmaktan başka nasıl bir sonuç bekliyorsun ki. Bugün olmazsa yarın elbet olacak.
Ha şu da var bazı erkekler zaten eşlerini başka erkeklerle aynı yatakta görmekten haz alıyor. Kişisel tercih meselesi biz karışamayız ama, bence genel psikoloji bu..13 Yorumla- +1 yıl
Gunayedin kardeşim belki şaşıracaksın ama bir kadınİn kadınlarla ilgili olan bu konuda itirafçı ve eşit bisekilde anlatmasını hemen hemen hiçbir kadının onaylamiyacagi bu doğruyu onaylamadığı ve anlatmasını bir kadından kolay kolay beklemezdim normalde bu bahsettigin geçen konuda sonuna kadar hak veren ve bu ahlaksızlığa sonuna kadar düşman olan bi erkek olarak bir kadından bu şekilde bir anlatımı beklemezdim seni nekadar tebrik etsem azdır işte şunu söylüyorum bunun farkında olan ve bu ahlaksızlığa onay vermeyen sen bir kadın olarak çok yaşa senin gibi kadınlarda çok yaşasın ağzına sağlık benim yıllardır bahsettiğim bu konuda yıllardır kimse bana hak vermiyor ve çoğu insan bunu cahilce buluyordu ama sen sapına kadar ön numara anlatmışsın ağzına aklına sağlık nekadarda tebrik etsem azdır seni.
En İyi Cevaplar
öyle erkekten hayır mı gelir?erkek adam sevdiğini kıskanır darda gıydırmez açık da...ben böyle gördm böyle bilirm..smdi bu yorumumu okuyan bazı parlak zekalar diyecek ki eee açık nolmuuuuşş?çok cahilsn fılan..asıl cahıl onlar ha bıde bazı arkadaslarm var acık gıyınınce popüler olduklarını sanıp bırsuru erkeklerle muhatap olan..yola gelın dıyorm o arkadaslara:Dhem çıplak olmak modernlıkse hayvanlar bızden daha modern(bu söze bayılıyorm kım demişsse doğru demiş):)nasıl olacak demşsiniz?biz bu şeyleri degstiremeyız en iyisi yolumuzdan gelenler takılsn peşimize..en iyi yol bildiğin yoldur..çok konuştm yahuuuu:D
21 Yorumla
- +1 yıl
Bizim buradada var bir hatun evli ama giyiniş tarzı çok fena kötü bakmasamda bazen insanın gözü kayıyor
00 Yorumla
istediği gibi giyinir kadın, ben eşimin seksi giyinmesini özellikle isterim.
16 Yorumla- +1 yıl
buda farklı bir bakış saygı duymak lazım malesef biz bu kadar geniş olamıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- +1 yıl
kocasının ilgisini dışarıda arıyor olabilir mi? ha bir de tarzı o olan hatunlar vardır..ne bileyim çeşit çeşit be kardeş..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı. dar giyinmesi iyi değil
ama evli kadının süslü giyinmesi gayet doğal00 Yorumlakadınlar evlide bekarda olsa kadındır işde ilgi çekmeyi severler.
00 Yorumlayanımda olsan onlarla ilgili yorumuma bayılırdın
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
kadın işte ilgiyi sever
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar