Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı. seni çok seviyor, nasıl olduğu önemli olmaksızın yanında olman hoşuna, seni kaybetme riskini almak istemediği içinde ileriye gitmeye cesaret edemiyor. bence
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ☺
En İyi Cevaplar
Sana sen istemiyosan napacak ki? Tecavüzmü edecek?
Sen tamam desen soluksuz s...
seni bu olarak görüyor05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl belli edeyim ki daha fazla ne. yapsa karşılık veriyorum gözünün içine bakıyorum
Soran+1 yılEvet istiyorum
Soran+1 yılTamam ☺
+1 yılBişey yapmamış işte daha ne istiyon bide beni ne olarak görüyo diyosun or*spu olarak görmediği kesin değerini bil adamın
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da hiç değilse biraz daha yakın davransin evde basbasayken hiç mı etkilenmez insan
- +1 yıl
Sevgilinmi anlamadım. Evet biraz degişik bir durum aynı evde olupta birşeyler yapmamak ama bunun kötü bir tarafı yok belkide sevdiğinden sana kıyamıyodur. Eğer öyleyse sen yaklaş biraz öp mesela. Ama fazla ileriye gitme karşındaki bir erkek çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni ne olarak görüyor derken? Siz Ne olduğunuzu daha iyi bilmelisiniz ama değer verdiği kesin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yıldokunmuyorsa güzel şeyler düşünüyor olabilir ama bu kadar rahatlık hoş değil
110 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda rahatlık
- +1 yıl
Her istediğinde evine girip çıkabilmesi iyi bişey değil
Soran+1 yılBenim yaşam tarzima göre sorun değil ama artık dokunsal bir de 😑
- +1 yıl
ha sen kaşınıyosun anladım :D dokunur dokunur acele etme
Soran+1 yılYani evime geliyor resmen evin sakini olup dokunmuyor asıl bu tuhaf dokunsun tabi 😊
- +1 yıl
o dokunmuyorsa sen dokun. madem istiyosun
Soran+1 yılHaklısın birinin adım atması lazım 😆
- +1 yıl
şimdiden afiyet olsun :D
Soran+1 yılSaol
Soran+1 yıl😂😂😂
sizden hareket bekliyor sabrediyor... tehlikeli bir durum fazla yaklaşmayın... maazallah tutamaz kendini...
12 Yorumla
Soran+1 yılAy tutmasını artık 😄
+1 yılateşle barut bir arada durmaz o saçını falan okşayarak bence fitili arıyor çakmağı çakacak dikkat et
05 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 😊
- +1 yıl
sende razısın galiba :)
Soran+1 yılEvet ☺
- +1 yıl
özelime yazda insanlar rahatsız olmasın bari ;)
- +1 yıl
takip gönderirmisin
Böyle erkek kaldı mı ya
14 Yorumla
Soran+1 yılKalmış demek ki ☺ ama fazla artık 😄
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum artık 😄
Baştan cikar onu etkile istediğini belli et erkek gelir gelmezse zaten maldir😂😂
07 Yorumla
Soran+1 yılYaz geldi biraz açık giyinsem evde 😉
Soran+1 yılÜstüne mı ağlamam lazım 😆
Soran+1 yılAtlamam *
Soran+1 yılHmm tamam dokunuruz 😊
+1 yılBeraber vakit geçirmekten huzur bulduğu kadın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık mı yoksa öylesine mi
- +1 yıl
Bilemem
+1 yılYaslar kac buda önemli..
047 Yorumla
Soran+1 yıl25_43
- +1 yıl
Niye cesaret edemedigi belli bu kadar yas farki olunca aklinin ucunda acaba terslermi ve beni sapik gibimi görür düsüncesi var yas farkindan dolayi normal bir durum degil cünkü
Soran+1 yılHaklısın o yüzden ağır takılıyor olabilir 😊 ama ben artık çok alıştım ona ve ileri gitmesini çok istiyorum 😇 umarım anlar 😊
- +1 yıl
Bu kadar yas farkina ergen olsan yaptigin yanlis dicemde neyse o zaman is sana düsüyor sarilinca sana sende elinle illaki seyine degil vücudunda gezdir biraz gözlerinin icine bak yakinlas cesaret alir zaten;)
Soran+1 yılBelli bir yaştan sonra fark etmiyor sonuçta iki taraf da yetişkin. Çok seviyorum onu
- +1 yıl
Sadece seksten ibaret kalmayi kabul ediyosan bir problem cikmaz fakat evlilik filan diyosan bu is olmaz 10 yil sonra o teklemeye basladiginda sen tam kadinliginin zirvesinde olucaksin aldatirsin...
Soran+1 yılAldatmam yani seks olmadan da bekleyebilirmisim onu gördüm 😂 ama sorun değil illa evlilik derdinde değilim
- +1 yıl
O zaman yansin geceler bir de bakireysen amca dokunmaz sana basim:):) i agritir siye düsünür
Soran+1 yılRahat biri olduğumu bilmesi lazım 😆 doğru düzgün korunduktan sonra istediği kadar geceler yanabilir 😎
- +1 yıl
Gözlükler yakismis:) sende rahat biseyler giyki amca elini nerene atacagini sasirsin:)
Soran+1 yılOf söylemiyor bir de çat kapı geliyor bütün gün öyle giyinmem lazım o yüzden 😅
- +1 yıl
Sen trol degilsen banada sherlock demesinler:)
Soran+1 yılCiddiyim evet saçma bir durum tamamen biliyorum yaş farkı olsun davranışlar olsun normal değil haklısın
- +1 yıl
Gencecik kızsın nasıl bşeysin bilmiyorumda illaki yaşına yakın sevebileceğin çıkar seninki sevgi değil kusura bakma ama biraz fantazilik durum bende aklımdaki fantazilerin hepsini denesem sanada saçma gelir:):)
Soran+1 yılGerçekten güzelim zaten dikkat ettiyseniz yaş farkı çok olan ilişki yaşayan kadınların çoğu güzeldir 😊 onu gerçekten beğeniyorum yakışıklı yani görünüş olarak hoş duruyoruz bence. Karakter dersen de ona ayak uyduracak kadar olgun davranabiliyorum
- +1 yıl
Amcamin ellerinden öpüyorum o zaman :):)
Soran+1 yılAbartma 😚
- +1 yıl
Ondan küçük amcam var benim:):))) babam o yaştayken 20 yaşından büyüktü ablam:):)) teyzemin torunu vardı o yaşta:)) hiçte abartı değil
Soran+1 yılPff her neyse işte belli ki biraz büyük seviyorum 😄 ama gerçekten yakışıyoruz o kadar fark belli olmuyor onun yanında olgun duracak gibi giyiniyorum 😊
- +1 yıl
Neyse sıkıldım ben dediklerimi yap en kısa sürede sonucu yazarsın umarım mutlu son olur:):)
- +1 yıl
Kesinlikle sütyen giyme rahat yazlik askili giyin her hareketinde frikik verecek bisey olsun hani boydan elbiseler varya biraz kisa olsun etek benide ayardan cikardin sende rahatla bizde rahatlayalim:)
- +1 yıl
Eve cagir disari degil:)
Soran+1 yılZaman az o yüzden 😅
- +1 yıl
O zaman en Seksi halinle git ve oldugundan daha yakin davran aksam eve gelsene de:) kafasinda biseyler uyansin:)
Soran+1 yılheey bugün güzel bir gündü :) :)
Soran+1 yılderdimi o da anlamış belli :) sana yaklaşmamın yanlış olduğunu düşündüm dedi
Soran+1 yılayrıca iyi ki eve gelmemiş ilk defa dışarda el ele gezdik :)
- +1 yıl
Heyyyy sevindim senin icin konuyu kim acti:)
Soran+1 yılBen 😚 ☺ iyi ki de acmisim ama çok üstü kapalı söyledim o da hazirda bekliyormuş 😄
- +1 yıl
Ne söyledin merak ettim kiz sayende dizi gibi takip ettik herseyi :):)
Soran+1 yılBen yanastim elini tutmaya öylece yürüdük kalabalıkta bakti bazı insanlar. Ben de fırsat bu fırsat açtım lafı insanlar bize çok dikkatli bakıyor dedim o da haklılar dedi güldü 😊 zaten bu yüzden seninle dışarda buluşmaya çekiniyorum dedi. ben durumdan memnunum dedim ☺
- +1 yıl
Vay vay temiz bir operasyon olmus tam ayarinda:) Ilk firsatta cagir eve aksam :)
Soran+1 yılBilmem ki o öyle habersiz geliyor 😊 ayrica. arabada tam dudak kenarimdan öptü ☺ eli de bilinçli mı bilmiyorum biraz göğüslere değdi 😃 iyi gidiyor galiba 😇
- +1 yıl
Tamam bizim aslanin ciftlesme dönemi gelmis mesaji almis sende abartmadan yolu ac eve gelince bu sefer durum farkli olacak gibi yeni bölüm ne zaman:):)
Soran+1 yılEvde her tarafım meydanda geziyorum hayır onun yerine baakasi gelse yandım 😂
- +1 yıl
Haber versin gelirken o zaman meydana baskasi cikmasin belediye meydani degilki canim bu:)
Soran+1 yılHahaha 😁 işi gücü oluyor o yüzden diretemiyorum anca kapı deliğinden bakıyorum önce 😊
- +1 yıl
Filmlerde olurya sen alta Seksi biseyler giy üstüne normal boydan tek parca kiyafeti ikiye böl hafifce dik baktin gelen o üstündeki iki elinle yirt direk alsana 5 saniyede hazirsin:):) Hem masum aile kizi hem Seksi asik:)
Soran+1 yılMalesef o kadar açıklamam ya adamın üstüne atlatacak gibi 😁 şort ve tişört yeterli gerisini de o çıkarsın 😊
Soran+1 yılRüzgar gibi geldi ve geçti az önce 😊 tamamdır 👍😄
- +1 yıl
Hadi canim cinsel birlesim oldumu yani:)
Soran+1 yılO kadar değil ama gerçek bir çift olduk sevişme yaşadık diyebilirim öpüştük tişört açık saçık bilseydi zaten cekelwdi oradan dekoltemi boynumu öptü bayağı bir şeyler yaşadık 😊
- +1 yıl
Niye gelmediki devamı öyle zirvede bırakılırmıki:)
Soran+1 yılBilmiyorum açıkçası bu bile hayaldi 😇 söyledi zaten sana bu şekilde davranirken çok zorlanıyorum yanlış yapıyormus gibi hissediyorum dedi
- +1 yıl
Hahaha senin adına sevindim sevgine saygım sonsuz umarım herşey gönlünce olur
Soran+1 yılBelki yanlış bir aşk gerçekten ama neyse 😄 teşekkürler ☺
- +1 yıl
Herzaman doğrular mutlu etmiyor anı yaşa :)
- Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.
+1 yılacaba göremiyor mu? ki bişi yapmıyor
020 Yorumla
Soran+1 yılO zaman ne diye ilgileniyor benimle
- +1 yıl
ne kadar zamandır bu böyle ve hiç ışık yaktın mı? (gerçi daha ne ışığı yanacak)
Soran+1 yılSonbahardan beri böyle ama araya iş seyahatleri girdi ben üç dört aydır yoktum yine geldi hosgeldin demek için geldi
- +1 yıl
yakın zamanda yürür gibi ama bir yandan da erkek sarılıp etkilenmeden nasıl duruyor diye dişünüyorum
Soran+1 yılEtkileniyor hissediyorum insanın nefesinden belli oluyor ☺
- +1 yıl
e sende yardımcı ol meme falan varsa ver elini az mıncıklasın kendine gelsin çocuk
Soran+1 yılHem de nasıl f. cup olunca taşıyor zaten 😎
- +1 yıl
f cup falan bilmiyom ben avuç hesabı biliyom sadece.
kısmetli kerata bir yüzünü sürsün nimete
Soran+1 yılÇok sürmüştür yaşı senden büyük belki de ondan umursamiyor 😗 avuç hesabına gelince iki eliyle anca 😙
- +1 yıl
hobaaa basket topu gibi maşallah
ziyan etmez inşallah nimeti, bulamayan var bak
Soran+1 yılÜstüme atlamasıni ümit ediyorum. 😁😁
- +1 yıl
ay hadi inşallah kız. ondan sekersen biz burdayız
Soran+1 yılBen aşık oldum galiba ya. Ama böyle kibarlık yeter artık parcalasin 😂
- +1 yıl
bunu bana değil ona söylemelisin. bana söyleyince durduk yere gaza geliyorum
Soran+1 yılGör işte ateşli kadınım o niye baştan çıkmıyor anlamadım 😅
- +1 yıl
belki de ben çok abazayımdır kız :) ama gösterirsen görürüm tabi
ay acaba kanki mi görüyo seni
Soran+1 yılAma o opmeler ne o zaman 😊
- +1 yıl
adam belki okeyde ortağını da öpüyo bilemeyiz
fakat öpüp bişi yapmıyorsa pipisi olmayabilir
Soran+1 yılOlur mu canım sarmaş dolaş oturuyoruz ama ileri gitmiyor
- +1 yıl
o da onun eşekliği. yemeyenin malını yerler
+1 yılOnda bişeyler var sana dokunmadıysa tuhaf:d
06 Yorumla
Soran+1 yılNormal sarılıp öpüyor yani ev ortamında daha ileri gitmez mi insan 😗
- +1 yıl
Atla üstüne yanıyom de gerisi gelir :d
Soran+1 yılAy yok artık 😄
- +1 yıl
Ya bırak şindii için gidiyo belli :d
Soran+1 yılBazen içimden geliyor evet şöyle dudağına yapissam 😇
- +1 yıl
Yaklas adama omzuna el at kulak memeleriyle oyna :d dudagında ne var senin öyle bakim de yapış hemen :d
+1 yılyapmadıklarını karşılarız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana aşıkkkkk
11 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapması yakındır o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılYapar dimi ya 😀
Cevap sahibi+1 yılKesin yapar, ben olsam yaparım
- Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yıldeyza oğlu olarak görmüş bu seni😂😂😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 674 cevap paylaştı. Ailenle tanışırken ne olarak taktim ettin?
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş
Soran+1 yılgörüşme güzel geçti diyebilirim :) toplum içinde ilk defa gerçek sevgililer gibi el ele yürüdük :) kafamdaki soruları o da anlamış sanırım
+1 yılSenden bekliyor ilk hamleyi.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım mesela
- +1 yıl
Sen nasıl bir yön çizmek istiyorsun?
Soran+1 yılHoş biri beğeniyorum ama reddederse iyi bir arkadaşımı kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
Sana sarılıyormuş ya, sen de boş durma, karşılık ver, ilk önce yanağından öp sarılırken, sıklaştıkça dudağına yaklaş. Tepkisi değişmezse doğru yoldasın.
Soran+1 yılYataktan öpüyorum da evet hafiften dudağa yaklaşmak iyi taktik. Teşekkürler ☺
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılUslu uslu oturuyorsunız yani garip 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de ☺
+1 yılSenin adım atmanı bekliyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
- +1 yıl
mutfaktan tut al getir onu, soy bir güzel, al eline
böl ortadan muz'u beraber afiyetle yiyiniz :D
seni seviyor gerçekten o
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi 😊
Boş geçiyor günler değerlendirin bence 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de ☺
+1 yılOnu sen bileceksin aranda ne var
014 Yorumla
Soran+1 yılHem aşk hem arkadaşlık gibi 😊
- +1 yıl
Ya bellidir davranişından niyeti
Soran+1 yılBazen çok yaklaşıyor bazen ciddi davranıyor kafam karıştı 😑
- +1 yıl
Dikkat et bir anda kendini yatakta bulursun
Soran+1 yılBir zahmet bulsak artık ne zamandır yani 😂
- +1 yıl
Ha sen istiyosun yani duruma bak erkek kaçar kadın ister bn şok
Soran+1 yılO da kaçmıyor ben de belli etmiyorum ya hep aynı gidiyor ne yapacaksa yapsın artık 😄
- +1 yıl
Dayanamıyom mu diyosun
Soran+1 yılEvet 😂
- +1 yıl
Ozaman ilk adımı sen atacaksın yok yine bsy yapamıyosa vur tekmeyi
Soran+1 yılUtangaç da değil tam tersi çok rahat o yüzden böyle yapmasını anlamıyorum
- +1 yıl
Belki seni çekici bulmuyo
Soran+1 yılGüzel bulduğunu hep söylüyor ki eminim
- +1 yıl
Güzellik ayrı çekicilik ayrı güzel bulur Bsy yapmax ama çekici gelirsin sabaha kadar durmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılona sorsan sonuca ulasirdin
00 Yorumla kendine karşı güven sağlıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGuvenmesem evime almam tabi ki güveniyorum ama ileri gitmesini istiyorum
+1 yılSeviyor olmalı, yoksa faydalanmaya çalışırdı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Böyle ilişkimi olur ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDerin belli etmiyor yakında sana birşey yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılYapsın artık 😄
Cevap sahibi+1 yılHaha o kadsr istekli isen ben geleyim sana ;)))
Cevap sahibi+1 yılUzatmam o kadsr pişman olmazsın haahaha
+1 yılevlenir bu seninle..
00 Yorumla
+1 yılKanki
02 Yorumla
Soran+1 yılKankiyse neden sarılıp öpüyor
- +1 yıl
Kalkıyordur
+1 yılamcasi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılOtel müdürü
00 Yorumla
+1 yılBilemedim
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir
01 Yorumla- +1 yıl
Yok senin yanlışın var veya o adam değil madam
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği