1 yıl kadar önce forumdan biriyle tanıştım. Aralıklı olarak muhabbetimiz oldu ama son birkaç aydır özellikle muhabbet devam etsin istiyor anlıyorum ama mesajlaşmadan kastım günde birkaç mesaj mektuplaşmak gibi düşünün. Forumdan konuştuğumuz için sürekli akış içinde konuşmadık hiç. Hiç numaramı da istemedi. Benim hakkımda ne düşünüyor merak ediyorum. Ne flört muhabbetimiz var ne de sen arkadaşımsın kankimsin muhabbeti var. Tam anlayamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
numara istemedi ise numara vermek de istemiyordur açık
Yok istemedi ama onu verip vermek istemeyecegı konusunda fikrim yok. Muhabbeti sürdürmek konusunda istekli bunu net şekilde anladım da numara konusu ya da daha aktif sohbet etme isteği belirsiz.
acık acık konus
Sen kendi düşüncelerini anlat ona düşünceleri sor
Benim zihnimde de düşünce oluşmadı. Anlamadım bir şey aslında tanıyor gibiyim de ama hep yazışma üzerinden konuştuk belki de sandığım gibi biri de değildir bilemedim.. arkadaş bile olsa numaramı ister diye düşünüyorum
Belki senin vermeyeceğini düşünmüştür ya da gerçekten numara için erken olduğunu düşünmüştür
Bence zamana bırak bu şekilde düşünmek yerine onu iyi tanımaya çalış o uzattığı zaman sende uzat konuşmayı onu tanimak için sorular sor
1 yıl kadar oldu aslında yeni de değil hatta 1 yılı geçmiştir. Bu süreçte birkaç ay hiç konuşmadık eskisi gibi sohbeti yoktu en son cevap yazmadım konu bitti. Birkaç ay sonra tekrar yazdı o zamandan beridir günde birkaç mesaj şeklinde muhabbet ediyoruz ama kısa süre değil bence baya şeyini de anlattı aslında.
Sen sorular sor aklına gelen ne varsa sor sonra sen kendinden bahset ilişkilere yani sevgili durumlarına bakış açısını beklentilerini sor
Bence beni merak ediyor ama o kadar özel konuları merak etmiyor hiç soru da sormadı. Birkaç şey anlattı kendisi hakkında ama çok değil. Geçenlerde bir iş arkadaşı buna açılmış kızı kendisine uygun bulmadı çok farklıyız falan dedi. sonra da konusu kapandı.
O zaman seni normal muhabbet edebileceği canın sıkkın olduğunda dertlesecek biri olarak görüyor senin düşündüklerini hissettiklerini düşünüp hissetmiyor gibi duruyor
Evet bu şekilde de düşünüyorum ama bana çok duygusal anlarını da anlattı. Ya bir şey hissetmemese de olur arkadaş gözüyle mi bakıyor onu da anlamadım.. arkadaş oluruz ama yine daha sağlıklı iletişim olur
Hayrlisi olsun hakkinizda
Geçenlerde bir soru sormuştum. Benim hakkımda ne düşünüyor flört gibi mi arkadaş gibi miyim anlamıyorum, numaramı da hiç istemedi demiştim. Bir sohbet sırasında rekabet ettiği araları iyi olmayan iş arkadaşıyla ilgili bir mevzu geçti. İş arkadaşıyla ilgili "birileriyle flört ettiğimi düşünüyor ama asla doğru kişiyi bulamıyor" dedi.
Bu biriyle flört ettiğini mi gösteriyor onu mu demek istedi anlamadim
O kişi için mi doğru kişiyi bulamıyor dedi kendisi için mi söylenmiş bir söz anlayamadim
Hayır arkadaşıyla arası kötü ve arkadaşı bazı kız arkadaşlarıyla arasında bir şey var flört ediyor diye düşünüyormuş bunu anlattı.
Sonra da "birileriyle flört ettiğimi düşünüyor ama asla doğru kişiyi bulamıyor" gibi bir cümle kurdu. Ben sonrasında neden birileriyle sürekli flört ettiğini düşünüyor diye sordum o ara başka konulardan da bahsediyorduk ve konu kaynadı arada net bir sonuca varamadım. Arkadaşı hareketlerini takip edip birileriyle flört ettiğini sürekli düşünüyormuş.
Demekki bazı hareketlerinde konuşmalarında davranışlarından değişiklik görmüş o arkadaşına öyle bir izlenim vermiş belki ondandir
Ever arkadaşı onun hakkında farklı düşünüyor ama "birileriyle flört ettiğimi düşünüyor ama asla doğru kişiyi bulamıyor" bu cümle ne demek. Birileriyle flört ettiğini mi gösterir
Demekki tahmin ettikleri kişilerden farklı birisi arkadaşı biri veya birilerini tahmin etmiş tutturamamis
Seni tanımak istese konuşmakta ister
Konuşmak istiyor sürekli konuyu uzatıyor anlıyorum ama numaramı istemedi ya da farklı bir imada bulunmadı.
Ama isterdi ben bi insandan hoşlansam konuşmak isterim yazarak ne kadar anlatabilirsin ki kendini
Bende aynı şeyi düşünüyorum bir yandan da konusmaya istekli olması ya da az da olsa konuşmayı sürdürmesi aklıma karıştırıyor.. beni ne şekilde görüyor anlamadim.
Bunu yine sen bilebilirsin !
Bende bilemiyorum 🤣 Hic anlaşılmıyor açıkçası. Numarasını ben mi istesem acaba normal arkadaş bile olsak cidden garip bir iletişim. Yani günde sadece 2-3 kez mesaj atıyorsun. Mektup gönderir gibi. Ama hoş olur mu istemem ya da nasıl istenir bilemiyorum
Yani olmaz ama etkilemiş seni
Numarasını istemem hoş olmaz di mi bende aynı şeyi düşünüyorum.. Ya etkilemesi değil de empati yap. Arkadaş da olsan numara istesin düzgünce sohbet edelim istersin. Çünkü sohbeti iyi yani
O zaman sen adım at diyecek birşeyim yok senin hoşuna giden bir damarı bulmuş ya da öyle biri
Adım atmak konusunda cekincelerim var tabi açıkçası şu ana kadar hep erkek istemiştir.. Ben numara istediğimi hatırlamıyorum bile.
Belkide bu dikkatini çekti
Aynen kesinlikle bu dikkatimi çekti skjskksksk
:) ne diyim iyi olsun hakkında
Sağ olasın 🙂