Merhaba iş arkadaşım var kendisiyle 2 defa birlikte olduk ve iş yerinde sürekli benimle ilgili bilgi duymak bilmek istiyor gizlice herkese soruyor ne dedi ne yapıyor durumu nasıl diye..
Ve biz aynı bölümde çalışırken gözlerini gizlicene kaldırıyor ben sırtımı dönüp bakmıyorum bile döndüğümde ona baktığımda herkes Icin de stresliyorsun beni diyor herkes bize bakıyor utanıp geri çekilip uzak kalıyorum herkes içinde hayatım dedi iş yerinde tuhaf oldum... ve sahipleniyor aşırı kıskanç bir erkek geçtiğinde baktın dimi diyor hayır diyorum susuyorum birşey demedim hareketlerini gözlemlemek için bi o kadar seviyorum ama bi o kadar da onu kayıp etmemek için elimden geleni yapıyorum ve korkuyorum ona zarar vermemek için acı Icin de kalsın istemem çünkü çok seviyorum şuanda gelse sarılır ağlarım numaram herşey onda ama aramıyor bağlanmaktan korkuyor gibi çekimser gibi yasadiklarimizdan dolayı sanırım... bilmiyorum sizce bu erkek ne hissediyor olabilir bana karşı
Ve biz aynı bölümde çalışırken gözlerini gizlicene kaldırıyor ben sırtımı dönüp bakmıyorum bile döndüğümde ona baktığımda herkes Icin de stresliyorsun beni diyor herkes bize bakıyor utanıp geri çekilip uzak kalıyorum herkes içinde hayatım dedi iş yerinde tuhaf oldum... ve sahipleniyor aşırı kıskanç bir erkek geçtiğinde baktın dimi diyor hayır diyorum susuyorum birşey demedim hareketlerini gözlemlemek için bi o kadar seviyorum ama bi o kadar da onu kayıp etmemek için elimden geleni yapıyorum ve korkuyorum ona zarar vermemek için acı Icin de kalsın istemem çünkü çok seviyorum şuanda gelse sarılır ağlarım numaram herşey onda ama aramıyor bağlanmaktan korkuyor gibi çekimser gibi yasadiklarimizdan dolayı sanırım... bilmiyorum sizce bu erkek ne hissediyor olabilir bana karşı
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Umursamiyorsa kullanacak gozuyle bakiyordur
Umursamayan adam neden sözlerime dikkat etsin neden sorsun neden babası benim numaramı aldı neden oğlu benimle oldu neden babası iş yerine geldiğinde oğlum nerde dedi oğlu kovuluyordu geçen perşembe günü patrona dedim eğer o giderse bende giderim babası geldi iş yerine babası yanıma geldi sorun varmış dedi evet amca dedim oglunuz biliyorum dedi o giderse bende giderim dedim yüzüne adam şok oldu
Babası kızdı otur yerinde dedi işin parandir dedi parası batsın dedim böyle iş mı olur dedim suçu yok dedim avrupadayiz biz ben öyle şey sevmem haksızlık sevmem dedim 😔 oğlunuz iyi biri suçu da yok yeminle boşuna kovacaklar böyle olmaz dedim patronla ben ve babası konuştuk ikna ettik adamı sonunda o işi olsunda covid var dünyada iş oranı düştü avrupada zor ve özellikle onunla bu kadar yakınken gitmesi
Birlikte olma olayı olmuş o yüzden gidişatı biraz hızlandırın işleri ciddiye çekmeye çalışın evlilik konuşmayı dene sürekli erteliyorsa ciddi düşünmüyordur
Ben konuşamıyorum çekingen kalıyorum adımı ondan bekliyorum bir erkek olarak o göstersin kendini ki inanayım istediğini yaptiklarim ortada benim herşey belli olanda oldu aramızda evet... 2 defa oldu ve evlilik için adımı o atsın iş ortamında arkadaşlar soruyor ne zaman evleniceksin diye doğru prens beni bulunca dedim zaman var dedim yanlız istekler çok dedim gözleri çıkıyordu resmen biri dokunduğunda o kadar gözleri kötü oluyor ki atsın adımını ben burdayım yerim yurdum belli aynı iş yerindeyiz numaram da onda sadece evimin adresini vermedim biraz çıldırsın diye... bakalım neler yapicak bilmiyorum belki de hiç birşey yapmicak bilmiyorum... Nasip der geçer susarım içime atarım onu kırmak üzmek istemem asla ama onun neler hissettiğini bilsem herkes seviyor diyor hareketleri konuşması herşey ortada diyorlar...
Keşke ciddi seyler konusmadan birliktelik yaşamasaydınız
Nerden bilebilirdik ki böyle olacağımızı
Boyle olacağınızı degil boyle olduğunu burada 1 kişi sorumlu bir kızla yatiyorsun sonra hicbir ciddi adim atmiyorsun surekli kiz senin pesinde pervane oluyor olaya birde boyle bak bi halt yediyse ciddiye bindirip sorumlulugu üstlenmeli
Düşünüyor herkes de farkında dalıyor uzaklara gidiyor aklı sürekli belli oluyor hallerinden ben ona bakınca strese sokuyorsun beni diyor herkes duyuyor bense ona karşı suskun başı eğik duruyorum patron koyacağını duyduğumda ağladım maf oldum adeta ve yıprandım desem yeridir babası gizlice benimle görüştü oğlum ne yaptı amca yeminle bir şey yapmadı dedim suçu yok içiniz rahat olsun gözümün önünde ben kontrol ediyorum işini temiz yapıyor bir pislik onu cikarttirmak istiyor resmen dedim patronu doldurdu dedim olanlar bu sadece dedim ağladım oğlunuz giderse bende giderim patrona böyle dedim direkt avrupada şok oldu babası sakın dedi eve gir dedi dinlen öyle şey düşünme işten çıkma dedi oranın tadı tuzu oğlunuz deli dolu komik ve yaşadıklarımızı dökmedim tabi aramızda sır oğluyla benim aramda kimse bilmiyor susuyoruz ama gözlerden okunuyor
Ama ciddi bir adım atılması sart daha ne kadar boyle devam edecek
Ah bi bilsem kontrol ediyor soruyor danışıyor arıyor merak ediyor görmeyince deli oluyor ama ben bayan olarak susuyorum tabi ondan ciddi adımı bekliyorum 14 Şubat da belki birşey yapar bilmiyorum... O yaparsa elini uzatırsa elimi verir yürürüm onunla birşey yapmazsa yerimde oturur nasip der geçerim çünkü içinden gelmeli hiç birseye zorlayamam onu
Dogru diyorsun 14 subata kadar olmazsa daha da olmaz oradan bir bağ kurarsın yoksa kötü
Kendisi bilir artıkın... ölçsün tartsın bakalım...
👍
Tadi damakta kalmış
Nasıl yani
Bidaha istiyor
Alsın beni o zaman
Hep alsın 1 gece için değil alacaksan ömürlük al beni dedim ona
Belkide. alacak
Inşallah...
Hep böyle misin
Nasıl