Beni ne olarak görüyor bu kişi?

Arkadaşlar, yaklaşık 2 sene önce biriyle tanıştım. Benden 16 yaş büyük biriyle. Ben 22 yaşındayım. Kafalarımız uyuştu ve güzel vakit geçirdik bu zaman zarfında. Fakat normal çiftler gibi olamayacağımızı düşündüğüm için -toplumsal normlar- iletişimimi kestim bu kişiyle. Fakat o hayatımda tanıdığım en güzel insandı. Bilgili, kültürlü, duyarlı ve iyiydi. Bence o da aynı şekilde düşünüyordu. Elimden tutup kendi arkadaşlarının içine sokabilecek cesarete sahip olduğunu düşünmüyorum. Ten uyumumuz vardı. Konuşmadığımız halde ara sıra fake hesaplardan yazarak beni düşündüğünü ve arzuladığını söylerdi. Bu hep kalbimi kırdı. Ben bundan daha fazlasıyım diye haykırmak istedim. Utanılacak bir şey yapıyormuş gibi kendi hesabından değil de fake hesaplardan yazması çok üzüyordu. Neden normal konulardan bahsetmiyoruz dediğimde ise konuşmamıza gerek yok diyordu. İlk tanıdığım adam bu değildi. Zaten entellektüel zekasına hayran kalmıştım. Sürekli fotoğraf istemeye -bazen işleri ileri boyuta götürüp n*de istemeye başladı. Tabii ben asla göndermedim. Göndermeyince ve istediğini alamayınca iyi geceler yazıp çıkıyordu. Aylarca konuşmamaya devam ediyorduk. Tam kendimi biraz toparlamışken yine ortaya çıkıp panik atak geçirmeme sebep oluyordu. Ve yine bir ton hayal kırıklığı.. Neden vaz geçmiyorsun diye sordum bir kere. Bana "bizim ilişkimiz yarım kaldı, tamamlansaydı sanırım aklıma bile gelmezdin" dedi.. Yarım kaldığı için? Çok ağrıma gidiyor. Sürekli onu düşünüp kendime eziyet ederken o bu şekilde konuşuyor. Belki de beni bir çocuk olarak görüyor bilemiyorum. Fikirlerinizi merakla bekliyorum.
Beni ne olarak görüyor bu kişi?