İkisi arasındaki ayrıma dair... Bilmem katılıyor musunuz...Tutku olmadan sevgi çiğ kalır. Belki de kalmaz, bilemiyorum. Biri bana aksini kanıtlayana dek, Şehvet diyorum. 😋😎
Sevgi
Şehvet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sence bir ilişkide hangisi daha baskın olmalı: Sevgi mi, Şehvet mi?
sevgi olmayinca olmuyo ya eğer erkekler kadina cinsellikte cok baski yaptığında sevgi bitiyo ne sehvet kaliyo ne ne bişey erkekler ilk önce romantik olun ask sözleri söyleyin ilginizi belli edin cinsellik olur ama agzinizdan dusmuyosa kaybetmeye mahkumsunuz
Sevginin tutkulu hali= baş döndürücü akıldışı ruhu delen sevgi, olmazsa olmazım dedirten.. Şehevi duygular kördür sürelidir sevgi sonsuzdur diye düşündüm.
sipariş üzerine olmuyor ya bu işler. sevgi baskın olsun bir tutam da şehvet katıverelim diyemiyoruz. artık ne çıkarsa bahtımıza deriz bana kelek çıktı orası ayrı konu tabi
Neymiş sevgi olmadan bişi olmaz sevgi olursa devamıda gelir filan geçin bunları ya sevgi geçicidir şehvet sevgiye oranla daha uzun ömürlüdür çekiciliğimizi koruyup ilişkimizi ayakta tutalım 💁
ya ben önce sevgi olsun demedim ki bir ilişkide sevgi özellikle olmalı dedim. belki iki cins karşılıklı tutkulu bir aşk yaşar daha sonrada sevgi oluşur bunu bilemeyiz ki kişiden kişiye değişir ama sevgi yoksa ilişki kısa süreli olur ☺
En İyi Cevaplar