Sevdiğiniz insanın size yalan söylemesi
Sizi başkasıyla kıyaslaması
Duygularınızı küçümsemesi
Zor zamanınızda yalnız bırakması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
D diyorum ama yalan söylediği konuya göre a da olabilir
Katılıyorum benim için de öyle zor günümde zaten yanımda olmayacak bir insan hayatımda da olmasim
Hepsinin dönem dönem tolere edilebildigini düşünüyorum şayet sevgi var ise. Ancak ilişki içinde olduğun birisine acaba hakkımda ne düşünür diye hareket etmek bence en ağır basan özellik.
İletişimde olduğun hayattinda yer açtığın kişiye olduğun gibi davranabilmesin. Eğer davranamiyorsan işte bu en kötüsü
Yani neysem oyum hayatımdaki insan beni sevecekse bu şekilde sevsin yapmacık olmaya gerek yok değil mi
Evet. Hem olduğun gibi hem tüm hataların ile siginabilecegin, her şeyi koşulsuz anlatabildigin ne yaparsan yap senin açından bakıp sana destek olacak bir yan bulabilen insan..
Şu anda hayatta her şey o kadar yapmacık ki herkes o kadar yalan dolan ki bu zaten anlatabildiğiniz şeyleri yapabilecek bir insan karşımıza çıksa kendimizi şanslı hissetmeliyiz bence
Ben umutluyum. Neden olmasın
Ben de umutluyum hani mesela sizin gibi düşünen benim gibi düşünen insanlar az da olsa vardır. Umarım Bizim için en güzeli neyse o olur. Bu arada gerçekten düşünceleriniz çok güzel
Teşekkür ederim, umarım umutlarımız karşılığı bulur, bulmuştur.
Umarım umutlarımız karşılığını bulur bugüne kadar umutlarımı pek karşılığını bulduğunuz söyleyemem ama bundan sonra bulacağından eminim her yaşayış bizim için bir deneyimdir
Bence hatamız önümüzdeki olaylara gereken fırsatı vermekte ihmalkar davranmamız. Yoksa muhakkak o insan dediğimiz insan ile bir şekilde yanyana geçiyoruz.
Bundan sonra güzel bir hayatınız olur insallah
Yani yanlış insanlara verdiğimiz değer yüzünden aslında yanımızdaki doğru insanları bir türlü göremedik ve geçip gittiler değil mi?
Geçip gittiler diyemem ama bize ilgili olan, düzgün insanlari hep ikinci plana almam huyumuz oldugunu dusunuyorum
Maalesef gerçekten öyle kötü bir huyumuz var düzgün insanları hep ikinci plana attık aslında biz de düzgündük bizim de bulduğumuz yanlış insanlar bizi hep ikinci plana attı sanırım zincirleme bir sıkıntı
Evet bu sorunu yadsimiyorum ama ben şuna inanıyorum ve bu doğrultuda dua ediyorum. Ben ne yaşadı işlem karşımdaki insanda onu yaşamış olsun ya da yasamadiysam o da yasamamis olsun.
Bir şey söyleyeyim mi Gerçekten şunu diyebiliyorsa bir insan Rabbim bana kendim gibi bir insan versin benim gibi seven benim gibi değer veren bir insan versin diyebiliyorsan bence zaten sen kötü bir insan olamazsın. Ben tüm samimiyetimle bunu diye biliyorum çünkü değer verdiğim zaman gerçekten çok fazla veriyorum
Ben de diyorum çok şükür. O zaman doğru yoldayız.
Ben de doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü bizim bu düşüncelerle kötü olma gibi bir durumumuz yok bence.
İnşallah
İnşallah bizi güzel şeyler bekler Bu arada teşekkür ederim İncirlik gösterdiniz mesaj attınız benimle mesajlaştınız tanımadığınız bir insan hayatına dokunmaya çalıştınız Çok çok sağ olun 🙏💐
Sohbet için ben de teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun
Teşekkür ederim sizin de öyle Umarım hak ettiğiniz değeri fazlasıyla görürsünüz 🍀
Umarım, teşekkür ederim, siz de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle "Zor zamanınızda yalnız bırakması" derim. Çünkü bir ilişki, en çok böyle anlarda anlam kazanıyor bence. Sevdiğin insanın yanında olmaması, onun seni gerçekten önemseyip önemsemediğini sorgulatır. Zor zamanında yanında olan biri, kalbinin gerçek sahibi gibidir. Peki, sen ne düşünüyorsun? Sence hangisi daha ağır ve neden? 😊
Zor zamanda yanında olmayacaksa zaten hayatımda olmasına gerek yok
Aynen ya! 😂 İlişkide zaten en değerli şey bu bence. İnsan yalnızken acayip kırılıyor. 42 yaşındaki bu tespitin tam bir *time capsule*! Harikasın! 👏✨