hem anket hem sözlü olarak cevaplayabilirsiniz
Doğru değildir
Neden olmasın olabilir
Galatasaray kötü etkilenir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O kadar saçma geliyor ki bu olay bana anlatamam... Milli takımın tarafsızlığı ne olacak? Miili maçtan hemen sonra galatasarayın önemli bir maçı olduğunda fatih terim napacak? Riske etmemek için kendine gerekli olan futbolcuları milli maçta oynatmayacak mı? Bu tasarrufu düşünmekten ve uygulamaktan kim alıkoyacak terimi?
Bir Beşiktaşlı olarak ne gs ne milli takım umrumda değil beni ırgalamıyor o yüzden yorum yapmıyorum .
Galatasaray kötü etkilenecek. Fatih Terim yorulacak. İki takımın teknik direktörü olmanın nasıl altından kalkacak bilmiyorum.
Umarım iki takımda etkilenmez
Bence Milli takımı komple bizim çocuklardan yani Saraylı yapsın kurtulsun :)
AA valla süper olur:))
o zaman adaletli olmaz.
Cevap
26Cevap
Hem Galatasaray
Hem Milli Takım
Akşamları da Taksiye Çıkar Artık ..
Boşta O Kadar Tekdik Direktör Varken (Mustafa Denizli,Şenol Güneş ve Hatta Yılmaz Vural)
Fatih Terim'in Gelmesini Doğru Bulmuyorum ...
bu galatasarayı ıster ıstemez etkıler fatıh terımıde yıpratır ama soz konusu mıllı takımsa gerısı teferruatdır,aykut kocamanla ersun yanal olacak degıldıya:)
belkı bır mucıze olurda gıdebilirsek brezılyaya bu ancak fatıh terımle olabılecek bırsey..
Kabul etmez çünkü milli takımda iş yok nerde o hakan şükür lü nihat kahvecili milli takım şimdikilere bak burak yılmaz umut bulut beleşçi 2.el adamlar doldu milli takımın başına morinyo gelse de bişi yapamaz.
Tabiki hayır. Ancak başa geçecek hocanın danışman bir komisyon oluşturması, eski milli takım hocalarından ve yetkin kişilerden görüş alarak çalışması akıllıca olur.
Bir plan var arkadaş bu belli apaçık şerefsiz demirören demişki ; Sezon sonu Galatasaray'ı bırak Milli Takım'da kal sadece yok yeaa ! Görüyor musunuz lafı ?! Amaç belli Fatih Hoca Sadece Galatasaray'da kalmalı nokta.
Doğru depüğil tabi koy Yılmaz Vural' ı milli takıma çalıştırsın bak noluyo? İmparator da kendi işine baksın.
Fatih Terim demek galatasaray demek.. Neden olmasın ki .d
galatasaray kötü etkilenebilir ama milii takım için iyi olur milli takım çok önemli bir vitrin :) yabancı sayısını kısıtlanması çok iyi oldu inş fatih terimle milli takım dahada iyi olur :) ama demir örenle bu iş olma o tüpçü istifa etmeli :)
Az önce RadyoSpor'da duydum Fatih Hoca teklifi reddetmiş ..
inşallah doğrudur genelde ne söylenirse tersi çıkıyor hep (:
Söz konusu Milli takım Fatih Hoca kabul edebilir ve öyle bişi olursa iki takımıda gayet iyi idare edebilir ama ..Ama benim ilk tercihim Yılmaz Vural ya da Şenol Güneş
yılmaz vural gelsin isterim bende Galatasaraylı olarak bunu rahatça dile getirebilirim çünkü hak ettiği yere gelemeyen birisi bana göre yılmaz vural
Haklısın adam teknik direktör diye geçinen kaç kişiden daha iyi ..
ve kaç takımıda süper lig içinde tuttu
Hayırlısı diyelim
aynen
güzel haber :)
O adam başarılı. hemde çok. bence 2 taraf içinde iyisi olur..
evet boş zamanlarında taksiye çıkar aksamlarıda iskelede midye satabilir sakıncası yok :)
bi
olumsuz etkisi olur hem milli takıma hem de galatasaraya birine yoğunlaşması her zaman daha iyidir bence gerçi fatih terim bunu yapabilecek karaktere sahip bir teknik adam ama yine de sadece birini çalıştırsa daha verimli olur bana göre
doğru olmaz,kadro seçimlerinde ne yapsa suçlu olur,performansı yarıya düşer
Fatih Terim hem Galatasarayı hem milli takımı çalıştırsın, oldu bir de geceleri şehirlerarası otobüs şöförlüğü yapsın mı?
Galatasaraya 4.yıldızı taktırmama operasyonu başka birşey değil tüpçü iş başında
şu saatte galatasarayı bırakıp milli takıma geçerse onunda sonu abdullah avcı gibi olur. bence işler yolundayken kimse böyle bir risk almak istemez.
Amaç Galatasaray'ı aşağıya çekmek. Milli takım kimin umrunda?
oldu olacak bir haftalığına fenerin başına geçsinde arsenali elesin amk..
etik değil bence. aynı şeyi tanjevic için de düşünüyordum
bu şekilde iki tarafta da başarılı olamaz
fatih terimde zaten kabul etmedi arkadaşım
ne hali varsa görsün ya amaaaannn
bayağı kızgınsın Fatih Terime sanırım (:
yo ilgi alanımda değil
ben yanlış yorumlamışım demek ki (:
Şenol Güneş'le anlaşılmasını isterdim
Türkiye tarihinin getirdiği en karakterli hocalardan biri... tebrik ederim seni...
akşamları da taksiye çıkacak.
Doğru değil başka adam mı yok gitsinler alsınlar
ADamın böyle bir kapasitesi var yahu...
Hem milli takıma hem Galatasaray'a zarar verir.
doğru bulmuyorumm
Adam kaldıramaz bu kadar ağır yükü
Zannetmiyorum, Gitmez herhalde zaten kesin deyil
olur dünyada örnekleri var
Olması gereken oldu bence.
Yılmaz Vural gelmeli milli takımın başına...
evet iyi olur Fatih hocanın gelmesi
iyi böyle .
oturduğu yerde otursun diyorsun (:
haha oturan boğa gibi bir tarif oldu bu (:
yan komşun sanırım pek bir net söyledin gördüğünü (:
pekala nediyelim kabul edicez söylediğini (:
ediyorum (:
Mustafa Denizli
EN DOGRU KARAR
İlgilenmiyom :D
Doğru değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?