Sevgilimin yaptıklarını bir türlü unutamıyorum ona hep söyledim ama o bir türlü peşimi bırakmıyor ne yapacağım kafam çok karışık?

3 yıldır konuştuğum biri var. Başlarda faceden sonrasında telefonda konuştuk.9-10 ay falan sürdü bu görüşmeden konuşma. Daha sonrasında ise görüşüp sevgili olduk. Askere gidecekti 2-3 ayı vardı. Bir kaç kez görüştük. Terkedilmekten korktuğum için bir gün akşam bırakma beni dedim ona. Askerdeki sevgilimi beklemekte istediğim hayallerimden biriydi (yalnız değilimdir sanırım kızların çoğu istemiştir sevdiği erkeği askerdeyken beklemeyi). Ama o birden soğuk davranmaya başladı ben askere gidicem arkamda kimseyi bırakamam dedi. Bense yalvardım ona gitme diye o gün. Ağlıyorum bir yandan salya sümük. Öyle aşık değilim o zamanlar ama çabuk bağlanan bir yapım var. Ne dese beğenirsiniz?"Ben seni bulurum geldiğimde"dedi. Yıkıldım o gece ağladım hiç uyumadım ertesi günüde içtim. Kendisini engelledim bana öyle bir cevap verince ama fotoğraflarıda paylaştım içtim diye facede arkadaşları var bende ekli görürde söylerlerse belki ulaşır bana konuşuruz diye. Olmadı tabi böyle bir şey. bir kaç gün sonra arkadaşı yazmaya başladı ne derdin var diye. Konuştuk. Derken sevgili oldum sadece intikam için. Hırslı bir insanım çünkü değer verip göremeyince tuhaf oluyorum. Askere gitti 1-2 ay sonra bana ulaştı dönmek için. Kabul etmedim ama arkadaşıyla olduğumuda söylemedim. Daha sonradan öğrendi ama bırakmadı peşimi.9ay arkadaşıyla oldum sonra fazla dayanamayıp ayrıldım. İnadıma katlandım ama benim için zor günlerdi. Evlenirdim bile o çocukla. Sırf pişman olsun gebersin diye. Sonra askerden geldi barıştık ilerleyen aylarda. Ama ondan beri sürekli unutamadığımı söyleyip ayrılıyorum. Kahrediyor beni bu düşünce. Bırakmış olmasını yediremiyorum kendime. Suçsuzdum çünkü. Gitmiyor oda. Böyle ikimizde üzülüp duruyoruz. Takıntılıyım sanırım tek bu değil beni ondan iten. Ben birbirimizin ilki olmayı isterdim hep ama değilim. İlk doğum günümü kutlayacağı zamanda arkadaşlarıyla tatile gitti. Şaka yapıyor sandım süpriz yapacak diye ama gerçekten gitmiş. Yüzüne vurduğum halde gitmiyor. Başkasınıda bulmuyor.
Sevgilimin yaptıklarını bir türlü unutamıyorum ona hep söyledim ama o bir türlü peşimi bırakmıyor ne yapacağım kafam çok karışık?