Eşimle kavga etmekten bıktım?

Yaşım daha 23 evleneli 7 ay oluyor. Eşim ise 26 yaşında. Ama daha 4. ayımızda ablası bize yerleşti.. sebebi eşinden boşanması, şiddet görüyordu. 2 çocuğu var 15 ve 17 yaşlarında. Kadını çok severim çok iyidir, mahcup da oluyor zaten. Bu yüzden bir işte çalışıyor ve mutfak alışverişinde katkı sağlıyor ısrarla. Benim ona bir sıkıntım yok kadın utanıyor zaten. Ama benim tarafımdan bakalım, daha evliliğimin canım cicim ayı evde 5 kişiyiz, 15 yaşında bir erkek çocuk var yani rahat olmuyorum. Ben eşime diyorum ki 2+1 ufak daire tutsunlar, kadının zaten maaşı var. Bende eşimde çalışıyoruz, göndeririz her ay bir miktar. Bu şekilde devam edelim. Ama eşim kabul etmiyor. Ablam zaten mahcup oluyor daha mı çok olsun diyor. Ne güzel yeğenlerle yaşıyoruz diyor. Yahu o yeğen senin yeğenin benim değil ki. Bugün arabada çok kötü kavga ettik, böyle devam edemiyorum. Haklarını yiyorsun diyor birde suçlu psikolojisine giriyorum. Kadına zaten çok acıyorum. Haksız mıyım sizin fikriniz nedir.. Eşim fazla fedakar değil mi, yoksa gerçekten hak mi yiyorum.. Ama daha evleneli 1 yıl bile olmadı
Eşimle kavga etmekten bıktım?