Eşim sürekli birşeyler buluyor tartışmak için ve konuştum niye böyle yapiyorsun bak dedim olmaz böyle birgün boşanırım giderim dedim oda bana benimle kavga etmeyi sevdiğini ben ona tamam desem herşeye saf canım göreceğini ve böyle karşı çıkmamı ona karşılık vermemi sevdiğini söyledi hoşuna gidiyormuş onla kavga etmem napicam ben bu adamı böyle hoşuna gidiyor ama ben sıkıldım tartışmaktan napmam gerek bu adam benle kavga etmeyi seviyor Manyak mi deli mi ne
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sürekli peşinden koşmak istiyor erkekler ulaşamadığını uğraştığıni daha çok arzular
Evet iyi davranınca kavga yapıyor benle sonra itiyorum onu uzak tutuyorum kızıyorum yaklastirmamaya çalışıyorum o zaman üstüne daha çok düşüyor daha çok yakın daha çok pesimde benle uğraşan biri oluyor iyi davranınca da kavga ediyor iyi davranmam ona yaramıyor
Sürekli de kavga edilmez deli gibi
O öyle biri buaksam niye böylesin sana hiç iyi davranmicam mi dedim sen herşeye tamam desen senle evlenmezdim saf canım derdim dedi karşı çıkmam güzel seviyorum dedi senle kavga etmeyi dedi iyi davranınca 1 2 gün davranamıyorum zaten adama iyi illa kavga edicek bahane buluyor kavga edince de itiyorum onu kaçıyorum bu onun hoşuna gidiyor gönül alıp yalvarmaya başlıyor daha çok yakın oluyor temas halinde daha çok düşünen biri oluyor
Bende sıkıldım hergun kavgadan napicam ben bu adama nasıl davransam da bu hoşuna gitmesini vazgecirsem hayır cevap vermesem saf canım dermiş o konuma da düşmek istemiyorum ama saf yerine düşersem belki kavga etmekten vazgeçer diyorum ama sonra nasıl hal alır bilemiyorum
Kesin bunun köle fantezisi gibi bir şey var ondan sürekli yalvarmak istiyor psikoloğa gidin bence ya da ayrılmayi teklif ben böyle yasayamam de
2 ay lik evliyim hergun kavga soyledim zaten bak kaybedicen beni biter dedim hiç iyi gün gecirtmiyor onun hoşuna gidiyor ama ben sınır oluyorum hasta bu ve öyle bir şey o daha önce dedim kabul etmedi
Kavga etmesem evlenmezmiş benle saf canım dermiş onla kavga etmemizden mutluymuş evet köle gibi gerçekten kavga edince o kadar mutlu ki bana yalvarmaktan hep itilmeyi kakilmayi seviyor
Çok değişik kocan var uzak dur veya imkanın varsa boşan
Aşırı değişik ona kötü davranınca çok yakın oluyor iyi davranınca kavga arıyor
Yaşlarınız kqç
Ben 25 e bu ay girdim o 33 3 ay lik evliyiz daha onu itmemi seviyor kavgalı olunca itemiyorum yalvarmayi seviyor iyi olunca kavga cikartiyor
Nasıl evlendin bunla
Bu adam hasta mi
Evet kardeşim. Evlenmeden öncede böylemiydi
Böyleydi aramız iyiyken benimle kavga edicek bir şey bulurdu 1 2 gün iyi olunca aramız kavga edince yalvarır yakarır böyle böyle hep böyle seviyor onu itmemi seviyor yalvarmak istiyor o zaman çok pesimde koşuyor iyiyken yine kavga ederiz kızarım iterim onu uzak tutarım oda gönül almaya çalışır yalvarır eder böyle çok seviyor bana söylüyor zaten kavga etmeyi senle seviyorum dedi buaksam sen bana herşeye tamam deseydin senle evlenmezdim saf canım derdim sen karşılık veriyorsun seviyorum dedi
Bu hasta kardeşim. Burdan kesik kesik oluyor bana ulaşırmısın kardeşim
Tamam bekliyorum
Halâ bekliyorum 😅
Hiç uğraşılmaz öyle adamla çok sacma
öyle biri buaksam niye böylesin sana hiç iyi davranmicam mi dedim sen herşeye tamam desen senle evlenmezdim saf canım derdim dedi karşı çıkmam güzel seviyorum dedi senle kavga etmeyi dedi iyi davranınca 1 2 gün davranamıyorum zaten adama iyi illa kavga edicek bahane buluyor kavga edince de itiyorum onu kaçıyorum bu onun hoşuna gidiyor yalvarmak gönül almak o zaman daha düşünceli biri oluyor hasta adam bu ya nasıl karşılık versem vazgecer
Bisey diyemem
Sende her gün kavga çıkar empati yapıp anlar belki
Iyi olunca kavga ediyor ona kötü davranıp kızıp bağırınca sürekli akin temas hali oluyor iyi davranınca ise kavga arıyor neden acaba
Demek ki dayaktan anlıyor faşist :) Cinsellikte nasıl tepkisi.
Cinsellik mi 0 5 dka da boşalıyor hormonel problemi var 2 defa da içimde boşalmadan indi sende sorun var galba tedavimi olsan ki ya da geciktirici dedim boşalmadan içimde nasıl indin ki böyle dedim utandı arkasını döndü bir kaç dka sonra bir şey yok gibi bana döndü başka muhabbet açtı ama temas i sever sarılıp uyur filan dokunmayı çok sever yalvarmayi peşimden koşmayı sever bana buaksam böyle olma, bak boşarım seni iyi olamiycam davranmicam mi hiç dedim dedi ki bana sen benle kavga etmesen ben senle evlenmezdim saf canım derdim senin karşılık vermen kavga etmen güzel ondan evlendim senle dedi
Demek ki aferdersin ama köpek gibi davranılmayı seviyor. Yani onu kontrolün altına almanı istiyor demek ki. Cinselliği hani oradadamı sert seviyor diye sordum, aynı davranışlarımı sergiliyor.
Evet öyle seviyor da insan eşiyle hiç iyi davranmaz mi iki güzel söz söylesem biraz iyi durur ondan sonra bozmaya bahane arar hayır tartışmaktan güzel söz soyleyemiyorum bu dili seviyor hasta bu ya nasıl davransam bu huyundan vazgeçer evet yatakta da iyi değil gerçekten her konuda bozuk
Mesafe koymaya çalış, yani o tür davranışında birkaç gün uzak dur tavrını koy
Neler yaptım ya konuşmadım bir ev içinde beraber olmadım ama bu bunları seviyor ki zaten yalvarmak peşinden koşmak sebeklesmek güldürmeye çalışmak her dona giriyor ona kötü davranınca çok mutlu bu ters oldu onu yapmaktan vazgeçtim
Uzak durmak ona göre yalvarmak çok seviyor yalvarmayi öyle mutlu oluyor o yalvararak dedi zaten karşılık vermeyip tamam diyen biri olsaymışım benle evlenmezmis kavga ya karşılık verdiğim için evlenmis yoksa saf canım bu dermiş evlenmezmiş böyle olunca evlilik güzelmiş adamı uzak tutmam onu mutlu etmektir kavgasına cevap vermesem saf canım yerine koyucak öyle dedi o duruma dussem öyleymiş gibi bir daha yapmaz mı acaba
Böyle bir vakayla ilk defa karşılaşıyorum :) O zaman mesafeli normal konuş, yani bir şekilde dengesini bulup ayak uydur.
Bence öyle yap tavrını ölç
Valla inan bende ilk defa bunla karşılaştım bana diyor ben senin Böyle sevdim kavgayla yoksa rvlenmiycekti benle kavga edince ezdirmem kendimi sonra buna kızarım kaçarım uzak tutarım oda yalvarır çok seviyor hasta yalvarmaya bayılıyor cins bi insan hasta bu ya ama adlandiramadim
canım yerine yatıp kavgasına karşılık vermeyim saf canım noktasına düşeyim belki bir daha kavga etmez
Bazı yerleri KS engelliyor canım yazıyor öyle demedim size anmış anlasilamsin
Yani o şekilde yaparsan istediğini bulamaz
Problem değil
Bende öyle düşünüyorum
Dene bakalım zaten başka çarende yok gibi görünüyor.
M@nyak
öyle biri buaksam niye böylesin sana hiç iyi davranmicam mi dedim sen herşeye tamam desen senle evlenmezdim saf canım derdim dedi karşı çıkmam güzel seviyorum dedi senle kavga etmeyi dedi iyi davranınca 1 2 gün davranamıyorum zaten adama iyi illa kavga edicek bahane buluyor kavga edince de itiyorum onu kaçıyorum bu onun hoşuna gidiyor yalvarıyor gönül almaya çalışıyor daha çok düşünceli biri oluyor iyi davranınca yine yaramıyor adama napmam lazım
Allah şifa versin
Amin
Adami seks ile mutlu et yaklas yanas falan
Ya o zaman daha çok şımarıyor daha fazla kavga ediyor kötü davrandigimda yakin duruyor üstüne dusuyor
Iyi davranınca oluyor bu kavgalar zaten uzak davranınca çok yakın duruyor kendisi kavga li olunca akin oluyor
Birde çocuk istiyor 2 aylık evliyiz rengl olunca bana kızıyor
Seks yap rahatla