Yine aglamak dusuyo bize
Çok deliler gibi sevdiğim kız boyum yüzünden beni istemedi.
Yine aglamak dusuyo bize
Saçmala canım ya bir kızı çok seviyosun diye allah karşı gelinir mi. hepimizin eksikleri kusurları var mükemmel değiliz ki. kız seni senin onu sevdiğin kadar sevseydi zaten boyunun önemi olmazdı. çağla şikelle emre altuğ boylarını hiç görmedin sanırım? çocukları bile var.. amaa üzülmen doğal tabi. yani bence sen ameliyatla değil de sporla basketbolla yüzmeyle dene şansını. bir kaç ayda uzarsın zaten uzama platesi falan da var ebru şallı gösteriyordu onlar falan yap gerçekten uzatıyor benim kuzenim öyle uzadı mesala spor yapa yapa. ve ergenliği de bitmişti yani. üzülme bu kadar. ama ameliyat sandığın kadar kolay bişey değil aylarca yürüyemiceksin belki sakat kalcaksın. kız da gitcek başkasına varcak. değer mi? iyi düşün. sporla uzamaya çalış. doğal yolları dene. sonra karşısına up uzun olarak çıkarsın..
https://www.youtube.com/watch?v=zUkQNAtN07ESevdiğin kız Türkiye şartlarına göre kazuletse biz ne yapalım, sorun sende, seni kabul etmeyen birini seni takmayan birini sen ne diye takıyorsun?
Ne kadar komiksiniz ya, kız zaten seni sevse boyunu takar mıydı acaba?
Sevdiğiniz kişi sizi takmıyor diye hüngür hüngür ağlamak yerine sizi sevecek kişiyi sabredip bekleseniz sizin için daha hayırlı.
Ya mal misin olum aglama yaa boyun yuzunden seni istemeyen bir kiza bir damla goz yasi fazladir bence. Seni o halinle sevecek, sana tapacak bir kiz cikacak karsina birgun. İste o zaman bugunleri i dusunup kendine aciyacaksin. Gel beni dinle s**tiret kizi yak bir sigara mutluluklar dile koy gotune gitsin amk.
ya dostum sıkmaa onun kısalşıkdan sneı ıstememesı sanı oldugun gbı kabul etmemsı demk demkı yarn obrgn bı zorluk olsa bı hastalık hemn cekıp gtcekl k .)
Cevap
4Cevap
önce tövbeet bence.bide ben eşi kendisinden 15 cm kısa kadın gördüm.o sevmemiş.benim sevgilimde benden kısaydı hiçte sorun etmedim.konu boyun diil.kadın seni istemiyor.ayrıca türkiyede boy uzama ameliyatı sadece bir bacağı kısa olanlara yaılıyor.sen piskologa git
Gercekten seven insanlar ne engelleri göze aliyorlar boyun 3-4 cm kisa diye seni istemeyen birisi seni gerçekten sevmiyordur...aci ama gerçek bu...
NE saçmalıyorsun sen ya nasıl bır laftır o öyle... altı ustu bır kız için dinden imandan çıkıyorsun yazıklar olsun sana başka lafım da yok...
Seven boy icin reddetmez, edemez. Onu bahane etmis o bence
ya inanmıyorum ne kızlar var ya sen onun değerini biliyosun ona yakışıklı ama değer vermeyen kötü biri lazımki anlasın senin değerini
canım sen safmısın senın kalbını sevsın o embesıll boyunu degıl
Yav akıllı olun gençler. Ameliyatla boyun uzamaz. Olacak şey mi? Seni seviyorsa sevgilin buyunu sorun etmez.
1.78 mii yuuuh deve yaa :D seni bilmem ama sevgilinde sorun var bence :D 1.78 kız mı olur be :D o kısalsın bence :D
bence seneı gercekten sevmıyor dostum ya :( uzgunum ama bende ıstememıstım benı delı gbı seven kısa bırını :/
boydan değildir o.sevmemiş kısaca.boşver böyle yapıp daha da şımartma.o kadar kısa ve orta boylu kızlar vardır güzel huylu seni mutlu edecek belki,uzun da olabilir seni seven tabi ki.onu boşver kaderindekini bekle
sen acıdan saçmalamaya baslamıssın iyi misin sen ? o kız seni gerçekten sevse zaten küçücük bir fark için bırakmaz onun gitmeye niyeti varmış.
kimseyi değiştirme ve kimse içinde değişmeye çalışma
Daha fazla saçmalayamazdın heralde verdiklerine şükrediceğine bela okuyosun helal olsun
Bak kız seni senin sevdiğin kadar sevmemiş.
İnsan dış görüşünü değil kalbini sevmeli.
kimse için değişme pişman olursun
bizde boy varda ne oluyor takma kafana
Seni istemeyen birine bu kadar üzülme
Boy bahane hafız sevse gitmezdi.
bencede cerrahi lazım sana zihnini aldır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar