Onu çok sevsemde metres olmak istemedim? Neden uzak simdi?

Onu seviyordum. Ama evli olduğunu bilmeden.. saklamadi ama utandım soramadım.52 yasinda ben 33. Ben bosanmis bir kadinim. Eski eşimden dolayi. Bu adamla dertlesirken birbirimizden cok hoslandik. Ben zaten bos değildim. Kendi hoslaniyorum dedi. Sonra bi ara vazgecti çocukların yüzüne bakamadım dedi. Celiskilerim var dedi aramadi beni. Zaten hala aramaz. mesaj da atmaz.10 parmağı geçmez. Bu adam benim şefim. Sonra bu hoslaniyorum dediğinde uzakmi durayım dedim oyle yap dedi. Biz yine dayanamadık biraraya geliyorduk. Oda geliyordu benim odama. Amaa artik gelmiyor. Sordum 10 gun önce bittimi dedim hayir dedi bitse bitti derim dedi. Onun oldugu katta kameralar aktif hale gelmiş bunu söyledi. Sonra yine görüştük bana sevgilim dedi bana cok iyi samimi davraniyor yanındayken. Ama son zamanlarda ne mesaj ne yanima geliyor. Arabasi benim olduğum kattaydi artik burdan bile geçmiyor. Hayir onu bunaltmadim hiçbir beklentim yok. Ama neden uzak duruyor? Sen istedgin surece yanındayım diyen adam? Ben mantıken bitirdim ama cok ağlıyorum. Sizce oda duygulari oldugu icin benden uzakmi durmak istiyor? Durumlara bakiyordu sonradan bakmadi neden dedim özlüyorum görünce dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Birde yavaş gidelim demisti en son dikkat edelim demisti amdi neden böyle yapti
Güncellemeler
+1 yıl
Onunla beraber olmadik. Yanyanayken cok samimiydi satılıyordu bana
Onu çok sevsemde metres olmak istemedim? Neden uzak simdi?