İlkokulda sevdi̇gi̇m kızı sevdi̇m ama o kabul etmedi̇ görüşleri̇ni̇z?

ilkokuldan br kizdan hoslanyordum ama o bilmyordu sure gctkten snra okullr ayrldi flan ben unvrst gittim flan sonra unvrsite 3 de flan fceden yazismay bsladik ondn snra ilkokldaki arkdslar brlkte bulsmaya bsladik ymk felan cafe snra ben yurt disina is icin gitmek zorunda kaldim ama aklimdan cikmiyordu yinede yazisiyorduk sohbet ediyorduk turkiyey glince blusuyorduk hdiye istiyordu getiriyorum parfum vs ondan sonra gezmeye gidiyoruzsohbetcokguzeldi bir sure sonra bende cicek felan istedi calistigim adrese gonder dedi felan gonderdimsonra dusundum tasindim buna sevdigimi soyleyim dedim itiraf ettim ama ben yurt disindaydim faceden soyledim benle bir felan konusmadi bende mesaj cektim ne oldu yalvardim birsey soyle dedim sonra mesaj cekti ben seni arkadas olarak seviyorum dedi bende tamam dedim sohbeti bitirdim tamam dedim sonra biraz zaman gecti konusmadik hic 3 ay felan ama 3 ay sonra kendisi mesaj cekti sohbet icin ama biraz soguk durdum merhaba merhaba gibi o zaman yazindi ben onceden ona bir soz soylemistim yazin tatile cikarsan beraber cikalim diye oda boyle birsey yapti ama olsun dedim yazin mesaj cekti onceden mesajda yazdigim gibi bana dediki tatile gitmediysen beraber tatile gidelim dedi bendel diye programimi yapmistim ama yineden onunla beraber vakit gecirecem diye iptal ettim rezervas ama ondan sonrasi varmis bana 2 gunlugune gel diyor akrblri gelecekmis felan bende ona mesaj cektim dedim ben seni gormeye gelyorm dedim bsksi beni ilgalamaz dedim gitmedim cunku bana mesaj cekiyor gl diye ondan sonra gitmedim sonra tatile gitti bende gittim sonra zaman gecti 2 aya kadar sohbet etmedik 2ayda mesaj cekti napiyon diye biraz sohbet ettik 2 hafta kadar sonra geldim sevdigimi tekrar soyledim ama ciddi olarak sonra bana dediki benim sevgilim var dedi bende tamam dedim taniyormuyum dedim oda yok dedi ama rsmlrni gondrdi brlkt bnd face sldim bir sure snra mesaj cekti whatsap facdn niye sildin diye snra kndi ekledi ne ypyim...
Güncellemeler
+1 yıl
EN KISA HALI BU :D
Güncellemeler
+1 yıl
ksac syle bn ılkkuldn br kzı svıyrum snra bna bn ıtırf ettm snra kz bna bn snı arkds olrak goryorm ddı snra bn zman braktm ama arkdaşlgmız bı devm ettı bı durdu flan snra kz bnden ıstkler ıstemye başldı parfm cıcek canta vs sohbetımız ıyıydı sonra dısarı cıkmak ısterdı benı cagırıdı felan zaman gectıkce ben tekrardan soyledıgım sevdıgımı enson olarak bır daha soyledım ve ooo bana erkek arkadasım var dedı snra rsmn gndrdı bnd br sre snra fcden sldm artk btı dye snra mesaj ckt nye sldn dye
İlkokulda sevdi̇gi̇m kızı sevdi̇m ama o kabul etmedi̇ görüşleri̇ni̇z?