Başkalarının dolduruşuna gelen eşiniz karşısında siz ne yapardınız?

5 yıllık evliyim empati kurarak cevap verin lütfen. bu siteyle ilk defa eşim sayesinde tanıştım. Her evlilikte iniş ve çıkışlar olabilir eşim bana hep yalan söyledi, güvenimi hep kırdı bense hep dürüst oldum sadık kaldım evime, eşime ençokta kendime. bu sitede sorunlarını paylaşmış ve bir bayanlada muhabbeti epey ilerletmiş.
eşimin yaptığını tasrif etmiyorum ama karşı taraftaki seviyesiz eşimi bana karşı doldurup sacma sapan şeyler söylemiş.
ben görüşmeleri okudukça yıkıldım.
Arkadaşlar yuva kurmak çok zor ama yuvayı yıkması çok kolay. Evli insanları tahrik etmeyin, yuvalarına çomak sokmayın, bu adam ya da bayan evli diyince 10 adım geride durun. bir yuva kolay kurulmuyo buradaki muhabbetleriniz akıl vermenin dışına taşıyo, boyunuzdan büyük laflar etmeyin özellikle de evli erkek veya bayan farketmez boyunuzu aşan konularda hadsiz yorumlar yapmayın. Burada ki çoğunluk bekardır. Kimseyi yargılamıyorum yanlış anlamayın sadece dürüst olun ve bu konuyu benimle tartışın.
Burada ki tek suclu benim eşim hemfikir olalım. Siz evli olsaydınız ve bu durum sizin başınıza gelseydi siz neyapardınız?
Başkalarının dolduruşuna gelen eşiniz karşısında siz ne yapardınız?